Moeders voor moeders

Pauline Oosterbaan mei 10th, 2016

moeders voor moedersMoeders voor Moeders is een onderdeel van Aspen Oss BV. Dit farmaceutische bedrijf zamelt urine in van zwangere vrouwen waar het hormoon HCG uit wordt gewonnen. Nog steeds worden met dit hormoon geneesmiddelen ontwikkeld die worden gebruikt bij vruchtbaarheidsbehandelingen bij stellen die moeilijk zwanger raken.

Aanmelden bij Moeders voor Moeders

Als jij deze paren wilt helpen met hun vruchtbaarheidsbehandelingen kun je je aanmelden bij Moeders voor Moeders. Aanmelden is mogelijk vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent tot en met de 11e week van je zwangerschap. Daarna komt er een informatrice bij je langs voor een afspraak. Ze vertelt hoe Moeders voor Moeders werkt en beantwoordt je vragen. Ook onderzoekt ze via een testje met jouw urine of je geschikt bent om mee te doen en vult ze samen met jou een vragenlijst in. In bepaalde gevallen is je urine niet geschikt, de informatrice zal je daarover informeren. Bij deelname ontvang je van logo_payoffMoeders voor Moeders altijd een leuk cadeautje. Aanmelden kan via de site moedersvoormoeders.nl en telefonisch 0800-0228070.

Hoe werkt het?

Ben je aangemeld dan ontvang je opvangkannetjes en kratjes met flessen om de urine in op te vangen en te bewaren. Deze flessen worden iedere week door een bestelbusje zonder reclame bij je opgehaald, niemand hoeft immers te weten dat je zwanger bent . Je hoeft er ook niet voor thuis te blijven, je zet de kratjes op een afgesproken punt buiten bij de deur of garage. Woon je in een afgelegen gebied? Ook dan wil Moeders voor Moeders graag dat je meedoet, alleen wordt dan gevraagd om je urine bij een verzamelpunt te brengen.

Wikkeldeken voor jou als je meedoet

Als je meedoet met Moeders voor Moeders ontvang je nu een handige baby wikkeldeken met capuchon! Deze is gemaakt van comfortabel en zacht wellsoft materiaal en heeft klittenbandsluitingen aan de zijkanten zodat je je kindje warm kunt instoppen.

Benieuwd hoe Moeders voor Moeders werkt?