Zwanger

Pauline Oosterbaan november 2nd, 2017

zwangerAlle 9 maanden zwanger

Lange tijd wilde je zwanger worden en nu is het zover. De zwangerschapstest was positief. De eerste zwangerschapssymptomen zijn een feit. Jouw zwangerschap is begonnen. Je leven staat op zijn kop. Je lichaam verandert continu en ook jouw emoties gaan met je aan de haal. Maar wees gerust, BabyStuf neemt je bij de hand en vertelt je van week tot week wat je kunt verwachten.

Apps voor zwangeren

Gelukkig leven we in het digitale tijdperk en is er heel veel online te vinden over zwangerschap. Zoveel dat je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. BabyStuf maakt het je gemakkelijk. Zo hebben we een leuk overzicht van alle Apps voor zwangeren. Maar ook over alle andere onderwerpen staat BabyStuf bomvol.

Zwangerschapskalender van week tot week

Maar er is meer: de zwangerschapskalender van BabyStuf. Speciaal voor jou gemaakt zodat je per week ziet hoever je kindje al is en wat jij als aanstaande moeder kunt verwachten. Je ziet er hoe je baby groeit en hoe jouw eigen lichaam verandert. Met handige tips per periode.

Heb jij jouw babydozen al besteld?

Weet je wat nou zo leuk is? Er zijn een tiental bedrijven die een leuke babydoos voor jou klaar hebben staan. Vol informatie, proefmonsters en leuke cadeautjes voor jou en je baby. BabyStuf heeft het hele aanbod voor jou op een rij gezet. Vraag ze vandaag nog aan en geniet van de vele verrassingen.

Nog even en jouw kindje is er. Lees alles over baby’s.