ZAZU Nachtlampje

Carine de Bruijn mei 16th, 2017
- ADVERTORIAL -

zazu nachtlampje

Baby’tjes slapen meestal heerlijk in de armen, maar worden vaak onrustig wanneer je ze in hun eigen bedje legt. De nieuwe slaapknuffels van ZAZU bieden de oplossing! Dex de hond, Liz het lam en Don de ezel helpen je baby in slaap vallen met hartslag en watervalgeluiden en de keuze uit vier slaapliedjes. Even schudden en het geluid gaat aan. Huilt je baby, dan gaat hij automatisch aan.

Slaaptrainer Sam

Voor grotere kindjes is er slaaptrainer en nachtlampje Sam het schaap. ’s Avonds gaat Sam samen met jouw kind slapen en sluit hij zijn ogen. Met zijn ogen en kleuren geeft hij aan wanneer je kindje uit bed mag komen. Met 2 aparte 'je mag opstaan' instellingen, nachtlampje functie en timer.

Fin het schaap lees- en nachtlampje

Dit is een schattig lees- en nachtlampje in één. Heeft een oplaadbare batterij en kan worden opgeladen met de USB kabel. Het leeslampje geeft fel licht en het nachtlampje verspreid een zacht licht, deze is variabel in te stellen. Met ingebouwde timer functie.

Nachtlampje Lou de Uil

Lou is een nachtlampje met geluidssensor. Lou heeft 2 lampjes, de ring en het uiltje, die je afzonderlijk aan en uit kunt zetten, dimmen en met eigen timerfunctie. Huilt je kindje? Dan gaat het lampje automatisch aan. Het uiltje leent zich door zijn zachte verlichting ook erg goed om ‘s nachts aan te laten als oriëntatie lampje.

www.zazu-kids.com

zazu nachtlampje

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *