Yepp fietsstoeltje

Pauline Oosterbaan mei 30th, 2016
- ADVERTORIAL -

Yep fietsstoeltje

Veel ouders kunnen niet wachten om met hun kindje op de fiets te stappen want er is bijna niets leukers dan samen op avontuur gaan. Als je kleintje eindelijk zelfstandig kan zitten kun je samen al fietsend de wereld gaan ontdekken.

Voor kleine kinderen is alles nog zo verwonderlijk, of het nou de koeien in de wei zijn, de eendjes in het water, de auto’s die passeren, alles is boeiend. Kortom, fietsen met je kindje is genieten! Vanzelfsprekend moet je boefje tijdens het fietsen wel comfortabel en veilig zitten. De zitjes van Yepp zijn speciaal ontworpen om de fietstochtjes voor zowel kind als ouder zo aangenaam mogelijk te maken.

Yepp Mini

Voor de allerkleinste, van negen maanden tot circa drie jaar, is er de Yepp Mini. Het voorzitje is gemaakt van zacht, schokabsorberend en waterafstotend materiaal en heeft een goede pasvorm. Voor extra veiligheid is het zitje standaard voorzien van een vijfpuntsgordel en een stuurtje dat extra ondersteuning biedt. Voor langere fietstochten is er een Yepp slaaprol.

Yepp MaxiYepp fietsstoeltje

Kinderen tot circa 6 jaar kun je met een gerust hart meenemen in de Yepp Maxi. Dit achterzitje is gemaakt van hetzelfde materiaal als de Yepp Mini, beschikt over een vijfpuntsgordel en is verkrijgbaar met twee soorten bevestigingen, de Yepp Maxi Easyfit en de Yepp Maxi Zadelbuis.

De Yepp Maxi is in februari 2014 door de Consumentenbond uitgeroepen als 'Beste uit de test' en 'Beste koop'.

Ga je mee op avontuur?

www.yepp.nl

Montage Yepp Maxi Easyfit op Easyfit window / Mounting Yepp Maxi Easyfit on Easyfit Window

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *