Winnen: sieradenset Proud MaMa

proud mama winactie

Maak kans op het winnen van deze mooie sieradenset van Proud MaMa in roségold! De set bestaat uit een BabyBel en een armband. Rol het belletje regelmatig over je zwangere buik en je baby zal het geluid gaan herkennen en als geruststellend ervaren.

Babybel en Bangle armband van Proud MaMa

Je krijgt er een Bangle armband van Proud MaMa bij. Gemaakt van verzilverd materiaal met een trendy rosékleurige afwerking. De armband bevat de tekst ‘Proud MaMa’ en heeft als lief detail een klein uitgesneden hartje aan het uiteinde van de armband. De armband is licht en buigzaam dus past altijd!

Hoe kun je deze winnen?

proud mama babybelDe set heeft een gezamenlijke waarde van 33 euro. Je kunt deze winnen door de volgende vraag te beantwoorden: wat is het fijnste kledingstuk dat je draagt of hebt gedragen in je zwangerschap?

Op deze winactie zijn onze actievoorwaarden van toepassing.

We hebben een winnaar: Tamara uit Hazerswoude-Dorp krijgt de set thuis gestuurd, gefeliciteerd Tamara!

 

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

40 gedachten over “Winnen: sieradenset Proud MaMa


Anna op schreef:

Oooooh de zwangerschaps jogging broek van de H&M op het einde van de zwangerschap niks anders meer gedragen ?Kaylee op schreef:

De voedings bh’s van de H&M zonder beugel. Zit echt heerlijk! Deze draag ik nu al 2 maanden. net 34 weken zwanger

Amanda voor schoonzusje zoë op schreef:

Ik doe graag mee voor mijn schoonzusje! Ik droeg zelf het liefste de jurken van noppies of mamalicious! Lekker pronken met die mooie bolle baby buik ? zelf heb ik ook veel het proud mama sierraad gedragen en zo mooi toen onze kleine vent er was en huilde hoefde ik maar even te wiegen en met de ketting te rinkelen en hij werd weer helemaal rustig!! Zo bijzonder dat ze het zachte gerinkel vanuit mama’s buik echt helemaal meekrijgen en het gerust stelt!Will op schreef:

Ik ben nooit zwanger geweest, maar heb twee heerlijke kindjes geadopteerd.
Ik had het heel druk in die tijd en was zeker een Proud Mama.
In die tijd droeg ik veel joggingbroeken en een heerlijk vest.
Mag ik ook meedoen voor deze mooie sieradenset?

Anneliese de Waal op schreef:

Mijn broek met elastiek, een heerlijk wijde broek.
Had ik erg graag ??? Groetjes Anneliese de Waal

erika panjer op schreef:

heb het geluk gehad dat ik gewoon mijn eigen kleding kon blijven dragen dus heb geen favorietIlona Hermans op schreef:

De zwangerschaps broeken van de H&M heb zelfs al gezegd dat ik ze straks blijf dragen ?? super fijne stretch broeken met een goede hoge band. Geweldig!cindy pater op schreef:

Oohhh dat is maar één ding en daar heb ik zowat dag en nacht in gewoond. Heerlijke buikbanden. Wat een leuke zijn er en wat zaten ze lekker om mijn buiknadine niekus op schreef:

Mijn heerlijke zwangerschapsbroek!
zelfs nu ik niet zwanger ben draai ik hem stiekem nog 🙂Marian B op schreef:

Mijn zwangerschapsjoggingbroek die ik van een vriendin had gekregen, echt een heerlijke broek! Doe nu mee voor mijn zwangere zusje.Veronique Custers op schreef:

Nog maar 14 weken zwanger voorlopig geraak ik nog in mijn kleedjes die zitten lekker. Moet nog zwangerschapskleding gaan kopen dit is mijn eerste zwangerschap. Het belletje zou dan ook nog heel goed van pas komen voor mijn kleine princess. Een Proud MaMa Veronique.Desirée op schreef:

Ongetwijfeld zwangerschapsbroek van love 2 wait! Met heerlijke buikband die niet afzakt!Laura van Wijnbergen-Wiggelinkhuizen op schreef:

Een jurkje met een positielegging. Dat zit heerlijk maar staat ook nog eens leuk!cynthia op schreef:

Om deze gave sieraden te kunnen winnen beantwoord ik graag de vraag!!! Het fijnste wat ik gedragen heb is een zwangerschapsjoggingbroek 🙂Wieteke op schreef:

Zwangerschapsbroek van mamalicious. De vorige zwangerschap helemaal versleten. Nu voor deze zwangerschap weer aangeschaft.Alice van der Veer op schreef:

Ik droeg altijd jurken – soms Noppies, sinds Mamalicious. Gecombineerd met een kort mouwtjes – ideaal. Wat voelde ook mij toen mooi vrouwelijk en elegant. Zeker met die prachtige bolle buik.henry nijborg op schreef:

een lekkere broek met elastiek er in
zit heerlijk tijdens de zwangerschapNicole op schreef:

Het fijnst vind ik momenteel mijn zwangerschaps pyamabroek, zodat je ook snachts comfortabele kleding aan hebt.

Monique op schreef:

Een grijze legging. Die rekte goed mee, stond overal bij en was bovenal megacomfortabel!Tamara op schreef:

Mijn zwangerschapsjurkje! En nu mag ik weer zwangerschapskleding gaan dragen 🙂

Annemieke Bosdijk op schreef:

Ik had een nette zwarte broek. Helemaal stretch dus hij zat geweldig. Ik heb hem helemaal opgedragen anders had ik deze broek nog steeds en de buikwand ingenomen.Debbie op schreef:

Een zwarte legging van fijne rekstof. Na een tijdje paste ik zelfs de zwangerschapsjeans niet meer door heel veel vocht. Ook nu is de legging weer favoriet!

Anne Bolijn op schreef:

Een fijne zwarte jurk met witte stippen van de Expresso. Door de stretch stof paste de jurk altijd. Zo voelde ik me nog een beetje vrouw, als ik met deze jurk de deur uit ging. En met de bruiloft van mijn broer kreeg ik nog complimenten.
Ik heb de jurk nog steeds. Even de laatste kilootjes er af en dan kan de jurk weer aan, zonder dat ik vragen krijg of ik zwanger ben.Samantha VL op schreef:

Jurkjes! Daarvoor nooit vaak gedragen maar tijdens
de zwangerschap zaten ze heerlijk!!trudy op schreef:

Ik draag nooit jurken, maar als ik zwanger ben draag ik het allerliefst een jurk en wat ben ik blij dat het mode is om er sportschoenen onder te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *