Winnen: Nijntje dansende blokjes t.w.v. € 19,99

nijntje dansende blokjes

Bij dit leuke nijntje spelletje draait het om snelheid en om het herkennen van de nijntje afbeeldingen. Als de blokjes stoppen met dansen, pak dan de paartjes! Hoe snel ben jij?
‘nijntje dansende blokjes’ kan op vier verschillende niveaus worden gespeeld, afhankelijk van de vaardigheden van het kind. Het spel kan ook op twee manieren worden gespeeld: alleen met de blokjes, of met blokjes èn kaartjes. Degene, die de meeste blokjes heeft gepakt, wint het spel!

Inhoud:
- een vibrerende spelconsole
- 15 kaartjes
- 15 blokjes
- handleiding.
Voor 2 tot 4 spelers vanaf 3 jaar. Genomineerd voor speelgoed van het jaar!

Winnen

We mogen één exemplaar van dit leuke spel weggeven! Om kans te maken, geef je in een reactie hieronder aan hoe oud jouw kindje(s) is/zijn en welk nijntje figuur favoriet is.
Meedoen kan tot 24 september 2016.

Op deze winactie zijn de actievoorwaarden van toepassing.

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

65 gedachten over “Winnen: Nijntje dansende blokjes t.w.v. € 19,99
ilsiee prins op schreef:

Leuk voor mijn kleine man van 2… Nijntje zelf is hier favoriet! ;))
Groetje IlsieeLinda Raaijmakers op schreef:

Onze tweeling Lucas & Eva zijn 2 jaar en 9 maanden. Zij worden op 5 december 3 jaar. Lucas zijn favoriet is echt Snuffie, daar is hij helemaal verzot op. En Eva vindt Nina heel lief 😀elisabeth maria martina op schreef:

kleindochter lise is dol op snuffie
zou een heel mooi verjaardagskado voor haar zijnMiranda op schreef:

Zou erg leuk zijn! Mijn zoontje is net 3 jaar. Leerzaam om met hem te oefenen. Ons dochtertje word in januari geboren als alles goed gaat, dus kunnen we het dan netjes bewaren voor haar!Steffie Schell op schreef:

Erg leuk voor onze dochter Quinn van 3 jaar. Ze vindt Lijntje zelf geweldig maar ook Boris Beer!Stephanie Klerks-Goorden op schreef:

Super leuk voor onze dochter Eva ze is nu 11 weken ze vind vooral Nijntje erg leuk

Danielle Orij op schreef:

Wat leuk!
Dit spel zou mijn dochtertje van 4 nu al graag willen spelen.
Vooral het beertje en de koe zijn hier favoriet.
En haar kleine zusje van bijna 1 kan het nu nog niet maar de komende jaren zullen we er dus veel plezier van hebben.Eva sari op schreef:

Ik doe graag mee voor onze zoon fatih van 3jaar.hij is super gek op spelletjes en
Favoriet is nijntje zelf.Hier meerdere knuffels in huis.En ook broer van 5,zus van 7 en broertje van 9maanden vinen nijntje allemaal leuk.Mirjam op schreef:

Leuk spel, staat hier op het verlanglijstje. Dochter is 2 jaar en behalve nijntje vindt ze ook Boris beer heel leuk!Elcke van den Beld op schreef:

Mijn meiden zijn 3 en bijna 1. Beide onwijs gek van Nijntje. De oudste kan alle vriendjes al bij naam meezingen. Maar Nina is toch wel het leukste vriendinnetje van Nijntje!!Jacqueline op schreef:

Ik doe mee voor het kleintje van een vriendin, zijn voorkeur gaat uit naar Nijntje zelf.Esther van Wijk op schreef:

Wat leuk!
Hier 2 grote Nijntje fans.
Neo is over 2 weken jarig en dan alweer 4 jaar,
haar favorieten zijn Nijntje en Nina.
Daan (bijna 3) is ook fan en hij vind vooral Betje Big leuk.
Babyzusje Lott zal straks ook wel Nijntje fan worden,
kan bijna niet anders 🙂 (want mama vind nijntje
stiekem ook errug leuk)Isabella de Grijs op schreef:

Onze zoon is 13 maanden en zegt niks anders dan nijntje de hele dag hoor je hem.tegen zijn nijntje knuffel zeggen: nijntje nijntje nijntje.

Zo gek is hij erop dus dit zou voor zijn nijntje verzameling erg welkom zijn.Nicole op schreef:

Onze dochters zijn 9,3 en 1,5 jaar! Zou geweldig zijn om te winnen voor de 5-12 datum!

Rian Boogaard op schreef:

Echt super leuk, m’n dochter is gek op Nijntje! Ze heeft Nijntje tikkertje en verstoppertje en die wordt regelmatig uit de kast gehaald, dit spel zal ze helemaal leuk vinden, weer een nieuwe uitdaging, te leuk!!!Daan op schreef:

Ow wat gaaf!! Een super leuk december cadeautje voor mijn kleine van bijna 3 jaar.
Zijn grote helden zijn Nijntje en Snuffie <3Lotte Kettenis op schreef:

Nijntje zelf is hier groot favoriet!! Super leuk voor onze dochter van bijna 3 en in de toekomst voor ons zoontje van 7 maanden oud <3Monique op schreef:

Super leuke winactie én spel! Ik doe graag mee voor mijn twee kleintjes van 2 1/2 en 4 jaar. Beide grote Nijntje fans, zoontje is helemaal gek op Nijntje en mijn dochter is dol op Boris Beer ????

Wendy roks op schreef:

Hier is boris beer favoriet bij onze grote Kleine man. (Net 2).
De jongste Pyke (9maanden) vind iedereen nog leuk! !Mirjam van der Werf op schreef:

Nijntje is favoriet bij onze dochter Kiki! Zij wordt bijna grote zus rn bijna 3 jaar!Erna Koemans-Fase op schreef:

Een geweldig spel voor ons drietal: Anne-Linde (5), Daniël (3) en op de verjaardag van Anne-Linde werd Amber (drie maanden) geboren. Tja, de jongste zal nog even moeten wachten, maar als ze net als haar grote zus en broer graag spelletjes speelt, zal ze vast ook meedoen zodra het kan. Anne-Linde is dol op Nina en Daniël vindt Snuffie erg leuk. Al blijft Nijntje bij allebei vanaf het begin de meest herkenbare figuur…!!Margot ten Hove op schreef:

Mijn zoontje wordt 7 januari 3 jaar, dus hij zou dit heel gaaf vinden. Vooral fan van Boris naast Nijntje zelf. Mijn dochtertje wordt 2 op 22 december en kan dan misschien al een beetje meedoen. Nijntje en Snuffie zijn haar grote favorieten. En dansen en zingen dat ze doet op het liedje, zo leuk!Lisette Lagendijk op schreef:

Erg leuk voor mijn nichtjes, die zijn helemaal gek van alle figuurtje van Nijntje.Suzanne op schreef:

Ik heb 2 dochters, 1 van 2 maanden en 1 van 3.. Die van 2 maanden heeft nig geen favoriet figuur????, maar die van 3 is helemaa fan van Snuffie! Zo schattig!! Wat zou ze blij zijn met dit spel en straks ‘doorschuiven’ naar jaar zusje als zij groot genoeg is.Jessica Smit op schreef:

Ik heb 2 prachtige dochters van 3,5 en van 7 maanden. De oudste heeft Snuffie echt als favoriet. De jongste kijkt al graag naar ‘lees mee met nijntje’ maar echt een duidelijke favoriet heeft ze nog niet…
Super leuk spel! Kan niet wachten ????Kim van zoest op schreef:

Onze zoon van 3 jaar vind Boris erg leuk. En natuurlijk nijntje zelf. Onze jongste telg van 1 jaar swingt de pan uit bij de begintune van nijntje.

Femke op schreef:

Mijn stoere man is ruim 2,5 jaar en compleet weg van Nijntje. Hij heeft al meer spullen van Nijntje en van de stoelendans,kun je ook alleen het muziekstuk gebruiken als niemand mee wil doen???? Snuffie en Nina doen het trouwens ook goed. Wat een leuke actie!elike op schreef:

Onze zoon van 4 is gek op Nijntje (vooral als ze verstopt is) en onze dochter van 2 jaar is fan van alle konijntjes, dus Nijntje en Nina 🙂Wianne op schreef:

Leuk voor onze kinderen, de oudste is bijna 2!
Nijntje zelf vinden ze het leukste ????Mariska op schreef:

Mijn zoontje is onderste-boven van Snuffie.. En Nijntje zelf.. Hij is bijna 3 jaar en gek op spelletjes!! Denk dat hij dit erg tof zal vinden.

Shirley regts op schreef:

Voor mijn zoontje van bijna 4 maanden!! Vind het geweldig als dingen bewegen!!! Nijntje is gewoon super leuk!!!Lisette van Lankeren-van de Rest op schreef:

Mijn dochter esmée is bijna 2 en grote zus Rosalie is net 5. En ze zijn gek op spelletjes. Ze hebben allebei hun eigen nijntje knuffel, dus dat is ook 1 van de eerste woordjes ‘Nijn’. Nijntje is de favoriet.Bianca op schreef:

In januari wordt mijn eerste kindje geboren. Ik vind Nijntje zelf eigenlijk het allerleukst. Met dit prachtige ontwerp van Dick Bruna zal ook mijn kindje besmet worden met het Nijntje virus. Ik zou dit graag willen winnen.Georgie Van Broeck op schreef:

ik doe mee voor de kleindochters Eline 6 jaar en Lize 1.5 jaar. Als ons Lize Nijntje zit is ze in haar nopjes. Grote zus Eline speelt graag spelletjesAnton Hompe op schreef:

bij mijn kleindochters is Nijntje zelf de favoriet en ik zou het leuk en stoer vinden om dit spel te mogen winnen [ maar wens iedereen natuurlijk veel winplezier en suc6 ] dan kunnen Lisa [ 8 jaar & Esme 5 jaar ] Lezaire uit Lelystad straks samen met hun kleine broertje James [ 4 mnd ] dit gezellige spel spelenMarian op schreef:

Mijn zoontje is nog niet zo lang drie en begint spelletjes te ontdekken. Memory en tikkertje met Nijntje zijn nu zijn favorieten. Een leuk nieuwen spel zal vast in de smaak vallen. Zijn favoriet is overduidelijk Nijntje zelf, als we tikkertje met Nijntje spelen wil hij altijd Nijntje. Ben zelf eigenlijk ook wel nieuwsgierig naar dit spel!Inge op schreef:

Maurits (1) is gek op Snuffie en Madelène (3) houdt het meest van Nijn
en met dit leuke spelletje zullen zij erg blij zijn.
Hiermee worden zij echt in het zonnetje gezet
en beleven zij veel speelpret!Sam op schreef:

Mijn meisje, Ninthe, is 2 en helemaal wég van Nijntje. Er wordt -letterlijk- de hele dag gevraagd om ‘Naaaaaaana’, of het nu om een televisieprogramma, haar knuffel of bal gaat. Waar we ook zijn; ze weet Nijntje altijd wel ergens te spotten, hoe klein de afbeelding ook is en hoe snel het ook voorbij is (Nijntje op het zonnescherm in een auto die voorbij rijdt op de snelweg, bijvoorbeeld). Ik weet absoluut zeker dat ze dit spel ook fantástisch gaat vinden!

Anneliese de Waal op schreef:

Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sam, ze is bijna 3 jaar oud, Nijntje vind ze prachtig, ze vind alle kleuren Nijntje leuk !!.

Groetjes Anneliese

Bodil op schreef:

Mijn twee dametjes van 1,5 en 4 zijn dol op Nijntje! De oudste vindt Nina het leukste, want wie is er nou liever dan een allerbeste vriendin?
En onze jongste is dol op Nijn zelf, en Snuffie en alle dieren van de dierentuin.
“Nijn” was 1 van haar eerste woordjes, ze zou het vast heel leuk vinden om dit coole spel met haar grote zus te spelen!Helena op schreef:

Super leuk spel ik denk dat ik mijn neefje en nichtje ( een tweeling) van 3 hier wel erg blij mee kan maken 🙂Marjan op schreef:

Mijn jongens zijn 4 en bijna 2 en Nijntje is wel het meest herkenbaar en dus favoriet. Met Nijntje verstoppertje, hebben ze ook altijd de grootste lol. En op de tv is mijn jongste zoon helemaal stil als Nijntje er is.Anne op schreef:

Mijn dochtertje is bijna 8 maanden, alle nieuw dingen vind ze reuze interessant. Dat spelletje zal ze prachtig vinden. Nijntje is haar favoriete figuur, die heeft een leuk plekje bij haar in de box.manon op schreef:

Mijn dochter is 3 en dol op spelletjes, mijn zoon is 1 en dol op blokjes.. prima combi dus (maar misschien er wel even bij blijven..;)) snuffie is hier de favoriet!

Linda Bakker op schreef:

Nijntje is zo leuk daar kun je lekker op dansen. Snuffie vinden ze hier erg leuk. (2 jaar en 4 jaar)Will op schreef:

Mijn kleindochters zijn 2,3 en 4 jaar en zijn allemaal gek op de hoofdpersoon.
Hoe kan het ook anders. dat moet Nijntje zelf zijn.Karin op schreef:

Mijn dochter van bijna 3 is helemaal fan van Nijntje, dit zou een geweldig verjaardagscadeau zijn!Esther op schreef:

Mijn dochtertje van 3 maanden “praat” iedere ochtend tegen haar Nijntje knuffeltjes! Leuk spel voor als ze iets ouder is!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *