Winnen: Fietsstoeltje Yepp Nexxt van Thule

winactie thule yepp nexxt

De fietsstoeltjes van Thule Yepp hebben een mooi design en luxe uitstraling, ontworpen door de designteams achter het succes van de Yepp- en de Thule- fietszitjes.

Thule Yepp Nexxt Maxi

Het Thule Yepp Nexxt Maxi fietszitje is voorzien van een innovatieve 5-punts veiligheidsgordel in combinatie met een slimme magnetische gordel die een kind niet kan openen. Het achterzitje is door de universele montagebeugel snel te monteren en demonteren op elke bagagedrager geschikt tot 25 kg. Het zitje past zelfs op bagagedragers met een EasyFit window, zonder het gebruik van een adapter.

Hoe kan je winnen

Wij mogen één fietsstoeltje Thule Yepp Nexxt t.w.v.139,00 euro weggeven.

Wat moet je hiervoor doen? Geef aan waarom jij het fietsstoeltje Thule Yepp Nexxt wilt winnen en waarheen jullie eerste fietstochtje gaat.

Plaats je antwoord en je voor-en achternaam met geldig mailadres in een reactie onderaan deze pagina! Om extra kans te maken deel je dit bericht over de winactie Thule Yepp Nexxt op onze Facebookpagina (zorg er wel voor dat je met dezelfde naam meedoet)! Meedoen kan tot 26 juni 2017.

Winnaar bekend

We feliciteren Myrthe Duursma met het winnen van het fietsstoeltje Yepp Nexxt Maxi van Thule!

Op deze winactie zijn de actievoorwaarden van toepassing.

thule nexxt maxi

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

105 gedachten over “Winnen: Fietsstoeltje Yepp Nexxt van Thule


Amanda op schreef:

Wat een fijn, comfortabel stoeltje lijkt me dit. Mij zoontjr is dol op fietsen. Op deze stoel kunnen we zijn tante verassen door een bezoekje op de fiets. Zij woont 10 km verderop. Lekker voor de aankomende zomermaanden
Ik ga duimen, ik zou hem dolgraag willen winnen.marleen op schreef:

Thule Yepp Nexxt Maxi
Omdat mijn zoon van vier erg groot is voor zijn leeftijd. Dit heeft een stevig goed stoeltje nodig. Ook heeft ie nog wel eens de neiging om veel te wiebelen. Stabiliteit is nodig!
Stoeltje wordt goed gebruikt. Elke dag naar school!Fam. de Visser op schreef:

Lieve babystuf.nl redactie,

Wat hebben jullie toch altijd geweldige winacties, om bij weg te dromen.
Ons zoontje is bijna klaar voor het achter zitje dus deze winactie komt op het juiste moment.

Het Thule Yepp Nexxt Maxi stoeltje ziet en klinkt allereerst enorm veilig, aan alles is gedacht. Geweldig die magnetische vijfpuntsgordel! Onze kleine prutser weet ik zich altijd overal uit los te wurmen, maar dat zal hem in de Thule Yepp vast en zeker niet lukken. Fietsen doen wij het liefst zovaak en zolang mogelijk, en wanneer je weet dat je kind veilig achterop je fiets zit, geeft dat een extra veilig en fijn gevoel. Wij wonen in Zeeland en hebben het geluk prachtige fietsroutes langs de kust te hebben, wanneer wij de ‘Lucky chosen’ zouden zijn gaan wij zeker even uitwaaien in de prachtige Zeeuwse duinen. En maken wij een foto voor op jullie mooie site :).

Liefs, fam. de VisserJacqueline van der Hiele op schreef:

Wij willen veilig met onze kleindochter Roxan naar het strand fietsen. In eenThule Yepp Nexxt achterzitje is dat helemaal safe.
Vanuit Middelburg is dat echt genieten!m chen op schreef:

Om mijn kleine overal veilig en comfortabel met de fiets te kunnen vervoeren, eerste fietstochtje in deze fietsstoeltje is naar mijn zus!Antonia Bleker op schreef:

Leuke actie! Ons 1e fietstochtje zal richting de basisschool gaan om onze andere kids op te halen. Even niet meer wandelen…Vervolgens dagelijks richting markt of supermarkt en kn de weekenden gaan we visites rijden! Natuurlijk willen we ons nieuwe fietststoeltje met trotse eigenaar even showen!
Wij zullen in ieder geval erg blij en dankbaar zijn 🙂

Nathalie Brons op schreef:

Wauw dat lijkt me een fijn stoeltje. Zo kan onze inmiddels 2-jarige zoon met zijn handjes in de lucht achter me zitten als we gaan fietsen aangezien hij echt wat te groot wordt voor het voorzitje. Ik denk dat we dan lekker een tochtje maken richting de poffertjeskraam of het zwembad met dit weer 🙂Tamara Marcelis op schreef:

Een lekker fietstochtje maken met de kleinkinderen naar de speeltuin.Anna wienen op schreef:

Oooh geweldig! Ik zou zooooo heerlijk willen gaan fietsen in het Heuvelland met mijn dochter 😍😍Sabina de Jong op schreef:

Dit zal ons mannetje fantastisch vinden, hij is verslaafd aan de buitenlucht. Hij wil continu naar buiten. Ons eerste fietstochtje zal zijn naar zijn opa en oma die deze week verhuizen en een stuk verder gaan wonen (45 min fietsen), zo kunnen we toch nog regelmatig naar opa en oma!

Margit Tromp op schreef:

Super gave actie weer!

En wat komt deze top uit.
Zo kan ons mannetje ook lekker achterop zitten.
We gaan dan lekker door het bos fietsen naar het strandje om aldaar lekker te spelen.
Vervolgens weer lekker uitgeput terug.
Kijk er nu al naar uit!Cora van der Bijl op schreef:

Wauw zeer welkom dan kan ik heerlijk fietsen met mijn allerliefste kleinzoon waar ik 4 dagen in de week oppas.😘Wij wonen in de omgeving Krimperwaard daar zijn zulke mooie fietsroute ‘sWendy kooman op schreef:

Zou deze graag willen winnen zodat ik met mijn kleine meisje kan gaan fietsen.Pien Hermsen op schreef:

Wij zijn erg nieuwsgierig naar dit fietsstoeltje. We hebben al een achterzitje van het Nederlandse merk Yepp en zijn hier erg tevreden over. Nu onze zoon 8 maanden is, zijn we op zoek naar een voorzitje. Scandinavisch design is hier favoriet in huis dus dit Zweeds-Nederlandse Thule Yepp zitje kan alleen maar het beste uit 2 werelden (of eigenlijk uit 2 landen ;-)) zijn, toch?!
Mocht onze zoon het zitje uitproberen dan kunnen we met dit subtropische weer in ieder geval lekker op de fiets naar het zwembad om af te koelen!Samantha op schreef:

Ons eerste fietstocht zal zijn ons mooi omgeving verkennen door over de dijk heen fietsen langs het water onderweg stoppen voor een ijsje en dan langs de molensZillah Roelofs op schreef:

Dit fietsstoeltje zou ik graag willen winnen voor mijn jarige zoontje Ayden!
We willen graag samen Utrecht verkennen, en op de fiets kan dat heeeeel goed!
Lekker langs alle kinderboerderijtjes, bossen en het park, lekker naar de stad over de grote gele brug! Hij vindt het fantastisch buiten en raakt nooit uitgekeken, op de fiets gaat er vast een wereld voor hem open!baukje de haan op schreef:

Thule Yepp Nexxt Maxi
Voor Iris zodat ze straks veilig mee op de fiets kan!Zillah Roelofs op schreef:

Dit fietsstoeltje zou ik graag willen winnen voor mijn jarige zoontje Ayden!
We willen graag samen Utrecht verkennen, en op de fiets kan dat heeeeel goed!
Lekker langs alle kinderboerderijtjes, bossen en het park, lekker naar de stad over de grote gele brug! Hij vindt het fantastisch buiten en raakt nooit uitgekeken, op de fiets gaat er vast een wereld voor hem open! XxHenrianne op schreef:

Lijkt ons een leuk en handig fietsstoeltje. Onze fietstocht zal dan naar de kinderboerderij zijn.Vanessa Raffaela Sibma op schreef:

Geweldig voor ons dochtertje! Heerlijk fietsen naar de speeltuin en naar opa/oma.Suzanne Roghair op schreef:

Met een fietsstoeltje van Yepp kunnen we naar de dierentuin in plaats van naar de kinderboerderij fietsen, naar het bos in plaats van naar het park en naar opa en oma om een pannenkoek te eten na een heerlijke dag fietsen. Hoera, dat wordt een geweldig feest!

Hartelijke groet,Marjanne Elzinga op schreef:

Jaah deze wil ik heel graag winnen om straks lekker met twee kids uit te kunnen waaien op de zeedijk! Ons zoontje moet zijn zitje zo afstaan aan zijn kleine zusje, met dit stoeltje heeft hij ook achterop een prachtige troon om prinsheerlijk te worden vervoerd!Rebecca de Vriend op schreef:

Met dit stoeltje kan mijn dochtertje straks achterop de fiets en dan kan haar kleine broertje haar plekje voorop innemen. En ik heb super goede verhalen over het merk Yepp gehoord.Beverwijk op schreef:

Waarom wij het fietsstoeltje willen winnen is omdat
1.wij er een nodig hebben
2.wij hem heel mooi vinden
3.Yepp en Thule is kwaliteit
4.wij heel graag willen fietsen
5. En nog veel meer..
Ons eerste ritje gaat naar de dieren van huis nabij centrum naar de weilanden in dorpjes naast de stad Assen.
Wij hebben geen facebook 😩 maar hopen stiekem toch dat we hem winnen !!Lisa kramer-butter op schreef:

Ik zou dit stoeltje heel graag willen winnen voor mijn dochter Hanna, toen wij op vakantie waren hadden wij een fiets geheurd met zitje en daar zat zij voor de eerste keer in. Ze vond het helemaal geweldig en zat de hele rit te lachen en te genieten (en naar iedereen zwaaien) onze eerste fiets tocht zou gaan naar het strand, hier wonen wij op 15 minuten vandaan, top dus!

Will Langenberg op schreef:

Voor mijn vriendin doe ik graag mee, want zij krijgt haar eerste kleinkind binnenkort.
Waar de eerste fietstocht naar toe zal gaan, dat weet ik niet. Ik weet wel dat dat ergens in het mooie Brabantse land zal zijn. Hoop haar blij te mogen maken en ga nu voor haar duimen.Nelleke H op schreef:

Lijkt me een fantastische oplossing! We hebben al een Yepp op aanraden van een vriendin en die bevalt zeer goed. Onze Houdini is er nog nooit uit gekropen👍🏻 ! Kan papa ook eens fietsen met onze mooie kerel!ellen op schreef:

zodat ik heerlijk op stap kan met mijn kleine vriend! hij is echt te groot voor het voorzitje, dus het is tijd voor nieuwe avonturen achterop 🙂Stacey katuin op schreef:

Wauw.. Die staat nog op het lijstje.
Onze eerste fiets tochtje, dat gaat nog spannend worden.
Met dit fietsstoeltje van kwaliteit kan het in ieder geval niet mis gaan en zit onze trotsie straks veilig in het stoeltje.
Mooier kan je de wereld toch niet ontdekken met alle zintuigen die geprikkeld worden. 😍 ik waag een kansje!elisabeth maria martina op schreef:

geen auto en geen rijbewijs, dit is voor ons de hoofdprijs
de kinderboerderij staat als eerste op het programmaEsther Roobol op schreef:

Alweer zo’n super leuke win actie! Wij zouden gelijk een fietstochtje maken naar de beste groentewinkel van de omgeving, op ongeveer een kwartier fietsen van ons huis. Dan zijn we en gezond aan het fietsen en gezond aan het eten.Marian Bouwens op schreef:

Wat een leuk stoeltje! Onze eerste rit is uiteraard door het bos en de hei naar opa en oma om het stoeltje te showen! We hebben een oud achterzitje dat geven we dan aan hen, zodat ook zij met ons zoontje kunnen fietsen op hun oppasdag. Gedeeld op G+ geen FB.carin op schreef:

De eerste fietstocht die ik zal maken met onze dochter is naar ons nieuwe huis.
We hebben een huis gekocht een jaar geleden en zijn bijna klaar met verbouwen. Onze dochter is nu 8 maandjes en begint goed te oefenen met zitten. Kortom tegen de tijd dat we klaar zijn met verbouwen kan zij wel goed genoeg zitten om mee te mogen op de fiets!Nicole op schreef:

Onze dochter zit nu nog in het stoeltje van yepp voor op de fiets,
Ze valt hierop in slaap, dus achterop willen we dan ook
Een yepp stoeltje, kan ze daar ook lekkerin slaap vallen.
Ons eerste ritje gaat dan naar opaSandra Bholasingh op schreef:

Ik wil dit nieuwe fietsstoeltje winnen voor mijn moeder.
Zij geniet echt van het samen zijn met haar kleindochter. Dit zou nog vaker kunnen met dit mooie zitje. Samen naar de ijssalon zal dan het eerste zijn waar ze heen zullen fietsen!!! 🎉Marscha Voll op schreef:

Ik zou heel graag dit stoeltje winnen zodat ik voor de allereerste keer met m’n dochtertje van 2 jaar kan gaan fietsen met het mooie weer. momenteel ben ik hoogzwanger (38 weken) dus na de bevalling kan ik dan mooi de zwangerschapskilos af fietsen. het eerste fietstochtje zal naar een speeltuin of zwembad zijn, samen genieten van het mooie weer.Jolein koolske op schreef:

Oh wooow wat een gaaf stoeltje !!! ik zou die dolgraag willen winnen want dan kunnen we in style en voor haar comfortabel lekker fietsen. Ons eerste fietstochtje zou gaat naar het bos denk ik. dan gaan we daar heerlijk een stukje wandelen en natuurlijk picknicken 🍀🍀🍀Wendy de Groot op schreef:

Wat een mooie fietsstoeltjes. Ik zou graag het stuurstoektje winnen zodat ik met mijn kleine drakie naar opa en met opa kan gaan fietsen. Opa houdt heel erg van fietsen en zo kunnen we lekker cruisen met z’n allen☺Anne Merlijn-Verhees op schreef:

Het lijkt me een super vervolg stoeltje op de Yepp die we nu hebben (mini). Onze dame is bijna te groot voor het voorstoeltje, dus hij zou heel welkom zijn! Ons eerste fietstochtje zou denk ik naar de poffertjeskraam gaan (of doppertjeskraam zoals ze zelf zegt) om er een extra feestelijke dag van te maken. En een nieuw zitje en lekkere poffertjes!Betty Jaasma op schreef:

Ik wil graag fietsen met mijn kleinzoon,en dan eerst op weg naar mijn schoonzusje om te pronken met mijn lieve kleinzoon 😉Eva Paesen op schreef:

Wij hebben momenteel 1 fietsstoeltje van Yepp vanvoor op de fiets, maar deze wordt stilaan te klein voor grote broer. Moesten we dit fietsstoeltje winnen, kan grote broer vanachter zitten en babybroer vanvoor in het oude stoeltje.
Ons eerste tochtje zou zowizo richting de crèmerie zijn, want met zo’n warm weer smaakt een lekker ijsje ons allemaal wel!

melissa op schreef:

Dat is een fijn fietsstoeltje zeg. Dochter Elise kan al zelfstandig fietsen maar zoontje jarno nog niet. Ideaal als we dan toch overal op de fiets naartoe kunnen. Eerste stop?: de Kermis!Nina Haven op schreef:

Dit Yepp fietsstoeltje zou fijn zijn, omdat onze dochter zo langzamerhand plaats moet maken voor haar broertje. In deze opvolgstoel kan ze achterop de fiets weer als een prinses zitten!
En natuurlijk fietsen we dan naar de kinderboerderij, waar ze ons ondertussen al kunnen uittekenen, omdat we er praktisch elke dag naar toe gaan!Inge Posthumus op schreef:

Een supermooi stoer stoeltje voor op de fiets van papa. Dan kan papa voortaan gewoon op zijn eigen fiets elke week naar opa en oma fietsen of hoeft eerst niet het stoeltje overgezet te worden van mijn fiets naar die van hem.Maaike Oostwal op schreef:

Wat een super stoer en goed stoeltje! Mijn zoontje zijn eerste stoeltje is ook een yepp. Daar ben ik al heel erg blij mee. Wat zou het mooi zijn als hij nu lekker achterop de fiets kan, dan kunnen we met dit mooie weer lekker naar het strand fietsen!Anneke Roosma op schreef:

Wat een stoer stoeltje! Echt iets voor mijn mannen. Kunnen we met ons hele gezin rondje Paterswoldsemeer gaan fietsen om bootjes te kijken. Papa en zoon op de ene fiets en mama en dochter op de andere. Heb er nu al zin in!Eline op schreef:

Gaaf stoeltje voor onze dochter van net een jaar! Kunnen we lekker op de fiets grote zus naar school brengen ipv steeds weer de auto te moeten pakken (lopen is echt te ver!)Eline Dogterom op schreef:

Mooi stoeltje! Heerlijk om dan grote zus naar school te kunnen brengen met de fiets ipv altijd met de auto te moeten! Lopen is helaas echt te ver…Arthur Gieles op schreef:

Ik wil samen met mijn kindje op de fiets weg naar het park.Linda Cretskens op schreef:

Super gaaf stoeltje!
Ik heb net een mama-fiets gekocht en zou graag met dit stoeltje erop naar opa en oma willen fietsen waar we dan samen wafeltjes kunnen eten!J. Nijboer op schreef:

Wij willen ook graag kans maken op dit mooie en stevig zitje, want je bent er gewoon 1 nodig als grote broer al naar school toegaat. Ons eerste ritje zal waarschijnlijk naar school zijn, maar hij wordt natuurlijk ook gebruikt voor het park, speeltuintje, buren, de peuterspeelzaal en niet te vergeten de winkel.anja van splunter op schreef:

dit is echt super voor mn zus die net haar eerste kindje heeft.. die zou hier heel mooi inpassen. want deze hebben ze nog nieEva Gutierrez op schreef:

Ons eerste fietstocht zal zijn naar opa. Waarom wij het fietsstoeltje willen winnen is omdat wij er een nodig hebben en Thule Yepp Nexxt Maxi enorm veilig is.Inge op schreef:

Dit stoeltje wil ik graag winnen voor ons lieve mannetje! Wanneer hij kan zitten in het fietsstoeltje, zal ons eerste ritje naar opa en oma zijn, om volgende trots te kunnen laten zien dat ons mannetje al in een kinderstoeltje kan zitten 😍!Linda Post op schreef:

Wat is hij gaaf! Echt een stoeltje waar je mee gezien wilt worden. Fietsen met je kindje is heerlijk! Ik zou samen met Fenna naar haar grote nicht Elsa fietsen die vlakbij woont. En dan zou ik samen met Elsa en haar mama naar de kinderboerderij gaan. Super leuk!Josien Hillebrands op schreef:

Heerlijk fietsen naar opa&oma! Heb nu alleen een stoeltje voor mijn dochter,maar mijn zoon wil natuurlijk ook gewoon mee! ♥
Duimen maar! DSien van Biessum op schreef:

Ik doe mee voor mijn lieve dochter en kleinzoon, en dan maar hopen dat ze vaak eens even aan komen waaien! 🙂Johannes Henderikus op schreef:

ahhhh voor opa’s prins! hij is bijna zover dat hij mee mag gaan fietsen met mama.
Ik duim voor ze!
Dan komen ze vast vaak naar opa&oma!
En opa neemt hem dan ook mee,lekker fietsen door de provincie Groningen!JS Gajadhar op schreef:

Voor mijn lieve zoon Ravi,en verras graag mijn vrouw met deze mooie stoel,kunnen ze samen genieten in de bossen,naar het strand,en natuurlijk naar opa en omaGeer Jonker op schreef:

Voor mijn superneef!
Kan hij gezellig met zijn vader en moeder naar mij komen fietsen.
Of naar oma…..of misschien wel naar het strand!Maartje op schreef:

Graag doe ik mee voor mijn kleine nichtje! Ze zit nu al bij mama op de fiets met zo’n retro stoeltje. waar, het werkt ook, maar de nieuwe staan al lang op het verlanglijstje! Veiliger, en natuurlijk wat hipper, hier wil elke dreumes wel in gezien worden ;-)).
Waarheen het ritje mag gaan? Waar ze maar heen willen!Iemke Donkers op schreef:

Net een nieuwe fiets gekocht, deze Yepp Thule fietsstoel paat hier perfect bij!
Ons dochtertje is altijd bezig met het frunniken aan sluitingen van haar stoeltjes, dus ben erg benieuwd naar deze veilige sluiting.
5-puntsgordel en het materiaal van de stoel spreken mij ook enorm aan. Veiligheid met design.Marleen Meerkerk op schreef:

Ooh, wat een mooie stoel!! Helemaal verliefd!! Wat zullen wij veel fietsen met onze kleine man!! Overdag heeft papa de auto mee en zijn wij afhankelijk van de benenwagen en natuurlijk de fiets, en dan is zo’n zitje een hele uitkomst!! En waar wij heen fietsen!? Aan ons zou je dan beter kunnen vragen waarheen niet!! Hopelijk winnen wij dit mooie stoeltje!! LiefsMaaike ten Hoor op schreef:

Wat gaaf. Ik zou heel graag willen winnen zodat ik vaker met mijn kereltje op pad kan. Nu gaan we vaak wandelen, maar helaas kan dat niet zo ver. Het lijkt me heerlijk om met hem te gaan fietsen. Ons eerste fietstochtje zou naar opa en oma zijn, zodat ze onze nieuwe aanwinst zouden kunnen zien!Jan van Lievenoogen op schreef:

Veilig met de kinderen op weg, dat wil toch iedere ouderNina Mol op schreef:

Ik ben oppasoma en zou graag op een verantwoorde manier met mijn kleinzoon gaan fietsen!!

Anne Dierselhuis op schreef:

Wauw wat Leuk!! Ik had voor mijn ouders een stoeltje voor voorop de fiets gekocht. Helaas past dit niet omdat zij een elektrische fiets hebben.. een zitje voor achferop zou ideaal zijn. Kan opa mooi fietsen met zijn kleinzoon en werken aan zijn consitieopbouw na een pittige periode.
Waag graag een kansje 😍😍

Ditty Dirks op schreef:

Seppe in het vooerstoeltjeen Vico achterop. Dat wordt genieten, als wwe naar de kinderboerderij gaan.Elke Heijns op schreef:

We hebben al 1 yep stoeltje waar we super blij mee zijn. Vooral de vormgeving vind ik geweldig. Zou leuk zijn als we er nog een toe kunnen voegen aan de collectie voor op papa z’n fiets.Isabel Vredenburg op schreef:

Ik zou het geweldig vinden om dit stoeltje te winnen! ☺
Samen met mijn vriendin pas ik veel op, we gaan graag met de kinderen fietsen naar bijv. Het bos, het zwembad of de grote speeltuin in de buurt. Mijn viendin heeft een bakfiets maar daar passen maar 4 kinderen in en we hebben er nu vaak 5 of 6 dus kunnen we vaak niet meer fietsen. Het zou dus echt super zijn als we weer een extra plektje hebben om deze zomer weer met de kinderen op pad te kunnen gaan!Tamara V op schreef:

Het eerste ritje zal een toer zijn langs alle ooms en tantes die in de buurt wonen (bijna allemaal en dan ook nog eens in het mooie buitengebied ) Heerlijk met het mannetje op de fiets,kan niet wachtengrietje van der meer op schreef:

Ik ga vanaf september op mijn tantezegger passen.
Het eerste ritje met de kleine meid zou dan naar mijn schoonzus haar werk gaan,
Het is altijd spannend na je verlof weer aan het werk te gaan.
Zo kan ze de kleine meid toch even zien.maris op schreef:

ideaal voor mn dochtertje! Ze zit bijna aan haar max gewicht voor een stoeltje voorop… dus kan er wel een voor achterop gebruiken 🙂Dianne Benning op schreef:

Wauw! Wat een fantastisch gaaf zitje!
Samen met een vriendin van mij pas ik heel veel op kinderen,
Zelf heb ik een bakfiets waar 4 kindjes in kunnen
Maar nu komen wij heel vaak een plekje te kort waardoor
Onze uitjes dan niet door kunnen gaan…
Onze fietstocht zal dan zijn naar de hunebedden in Havelte
omdat de kinderen en wij het geweldig vinden om op de hunebedden
Te klimmen en later lekker te spelen en een ijsje te eten in de speeltuin.

Dit zitje zal geweldig mooi staan op mijn bakfiets, voor dit zitje is het het
aller mooiste dat dit gave zitje op een gave fiets gezet kan worden,
en dan kunnen we nog meer kindjes blij maken met een leuk uitje op de fiets,
Want lekker spelen in de buitenlucht is voor kinderen zo goed!Esther op schreef:

Ik zou graag het Thule Yepp Nexxt Maxi fietszitje winnen omdat het zo gemakkelijk te monteren en demonteren is. Zo kan je gewoon je eigen veilige fietszitje meenemen op vakantie of naar opa en oma als we daar een weekend vertoeven. De eerste keer een rondje door de stad om eens even bewust te genieten van het plezier van het fietsen!Tamara Jongkees op schreef:

Ja, heel graag! Wij pakken zo veel mogelijk de fiets. Onze zoon zit veel liever op de fiets dan in de auto. Met dit stoeltje kan hij straks ook achterop de fiets mee. Het eerste fietstochtje gaat naar de kinderboerderij.Marian van Trigt op schreef:

Rijk is 8 maanden en kan bijna los zitten, dan mag hij voorop de fiets. Daar verheug ik mij op. Lekker naar de kinderboerderij naar de eendjes gewoon rond fietsen. Onderweg vertellen wat je ziet en dierengeluiden nadoenAleesha op schreef:

Ik zou het stoeltje willen winnen zodat ik lekker met mijn kleintje op de fiets naar het dagverblijf kan gaan.Erna Koemans-Fase op schreef:

Deze win ik heel graag voor onze kleine Amber. Zij is dol op alles wat beweegt en erg nieuwsgierig. We fietsen met onze andere twee kinderen heel vaak. Langs de Linge, naar opa en oma, door het park en natuurlijk ook naar de ijssalon… Met ons kleine meisje erbij in dit stoeltje wordt ons plezier compleet en tijdens haar eerste ritje in dit stoeltje moet ze misschien ook maar haar eerste ijsje proeven!Sytske Zuiderbaan op schreef:

Kan ik straks mooi met mijn eerste kleinkind te fietsen met dit veilige fietsstoeltje van Thule Yepp NexxtMichael noo op schreef:

Ik wil deze super graag winnen om fietstochtjes te gaan maken met mijn stralend prinsesje!! Onze eerste toch zal toch naar de dieren zijn want ze vind dieren en vooral de geluiden die ze maken helemaal geweldig!Ch. Karthaus op schreef:

Leuke winactie weer! Heb net een nieuwe fiets gekocht maar nog geen zitje ( de kleine kan ook nog niet zitten ) maar mee doen is altijd leuk wie niet waagt wie niet wint. Ons eerste fietstochtje zou zijn naar m’n zusje en de kindjes ze woont een dorp verderop door de zwangerschap en de geboorte van de kleine ben ik er al een tijd niet even zelf op de koffie kunnen gaan ( heb helaas ook geen rijbewijs ) dus dat zou ons eerste fietstochtje worden!Sabine Witte op schreef:

Waar we naar toe gaan? Als het aan de kinderen ligt de modderspeeltuin. Dit stoeltje lijkt me ideaal om daarna weer schoon te maken en om de modderige peuter mee te vervoeren.Ellen van de Plas op schreef:

Onze kleindochter is 4 dagen per week bij ons in huis, en ze is er nu aan toe dat ze ook al achter op de fiets kan. Dan gaan we samen fietsen naar de kinderboerderij.
Deze oma zou heel, heel blij zijn met zo’n goed en veilig fietsstoeltje!Miekske Dingens op schreef:

Ik zou hem graag voor ons gezinnetje willen, zodat onze kapoen fijn met mama meekan op de fiets! Ons eerste tochtje zou naar de oma zijn, om te laten zien hoe gaaf het is om met mama mee te mogen fietsen 🙂Ingrid Dijkstra op schreef:

Mijn zoontje zit nu nog in een fietszitje voorop maar dat duurt niet heel lang meer en dan wil ik ook heel graag een Yepp. Het zijn goede en veilige zitjes maar ze zien er ook nog eens ontzettend hip uit! We gaan binnenkort verhuizen en dan wil ik graag in de andere woonplaats veel gaan fietsen met mijn zoontje om de omgeving te verkennen.Marja ten Pas op schreef:

Wat een mooi stoeltje. Het eerste fietstochtje zal gaan naar opa, naar de boerderijJose op schreef:

Wij fietsen graag lekker in Utrecht door de stad. Genoeg te zien onderweg voor mijn zoontje en in dit mooie stoeltje ziet dat er helemaal fantastisch uit!Anna op schreef:

Wat een heerlijk stoeltje voor mijn tweejarige kleinzoon die zo ziek is geweest en nu voor het eerst sinds maanden thuis is en voor zijn eerste controle naar het ziekenhuis op de fiets mee mag! Wat zal hij genieten in zijn koninklijke stoel!a. den Besten op schreef:

Voor mijn dochtertje van 16 maanden oud. Een ritje naar bos of naar het strand!Marjan van Geel op schreef:

Wauw die zou ik graag willen winnen voor mijn dochter. Ze is nu 8 maanden en kunnen bijna gaan fietsen.
Het eerste ritje gaat sowieso naar het strandje hier in de buurt.Amy Neumann op schreef:

Ik vindt belangrijk, dat de fietsstoel veilig is een goede steun biedt, dat heeft de fietsstoelt Yepp Nexxt . We wonen in Almere, ik zou graag naar mijn schoonouders willen fietsen aan de Noorderplassen, misschien zien we ook wat dieren en natuurlijk mag een stop bij een speelplaats niet missen. Bij dit leuke weer nu zou ik liever willen fietsen als met de hete auto gaan.Anneliese de Waal op schreef:

Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sam, erg mooi Fietsstoeltje om ritjes mee te maken, ik zou als eerste door de polder fietsen, zou erg leuk zijn !! 🙂

Groetjes AnnelieseSjanne Schoemaker op schreef:

Wauw gaaf! Die zouden we graag winnen voor onze kleine meid! We zijn dol op samen fietsen, dus dat doen we bijna dagelijks! Als ze straks voorop niet maar past moeten we een nieuw stoeltje hebben, deze lijkt me zo ontzettend fijn zitten voor haar!Willianne op schreef:

Hoi!

Daar zouden wij heel veel plezier mee hebben!
Wij mogen graag langs de vuurtoren fietsen, over de haven naar de bootjes en kottertjes kijken. Even stoppen voor een lekker ijsje zit er ook vaak bij in:)
Dat gaat waarschijnlijk ook ons eerste ritje worden maar dan achterop, want hij wordt wat te groot voor in het voorzitje:)
Prachtig stoeltje waar wij graag mee willen fietsen!
#fingercrossed overhereHanneke op schreef:

Deze aanstaande oma van het eerste kleinkind wil natuurlijk het allerbeste voor haar meisje en gaat straks vol vertrouwen aan haar fietstochtjes beginnen.Jildou Groenhof op schreef:

Wauw wat een super mooi stoeltje! Mijn dochter Sofie van 2,5 wordt alweer bijna te groot voor haar Yepp voorzitje, dus een achterzitje is zeer welkom!!
Ons 1e fietstochtje gaat naar pake en beppe (opa en oma). Om het nieuwe zitje te showen natuurlijk! 🙂Myrthe Duursma op schreef:

Wat een geweldige stoeltjes heeft Yepp toch ook! Ons zoontje zit iedere dag met zeer comfortabel en met veel plezier bij mij op de fiets maar meneertje groeit als kool en is dus bijna toe aan een groter zitje.

Vind het jammer dat hij straks achterop zit want wat is het toch gezellig voorop maarja..dan in iedergeval comfortabel, veilig en in stijl 😉 dan kunnen we weer heel wat fietstochtjes maken naar allerlij mooie leuke plekjes in Friesland.Debbie op schreef:

Hi,

Na alles weg gegeven te hebben, kwam er een kleine verassing en een boel geluk na 9mnd!
Wat zijn we trots!
Ons geluk is nu 4mnd, en geniet van alles wat hij ziet! Bomen en blaadjes vogeltjes en bloemetjes!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *