Winnen: BabyBjörn draagzak

Babybjorn draagzak

Steeds meer gezinnen hebben zin om met de kinderen wat te ondernemen en om er op uit te trekken. Voor die ouders en hun kleine avonturiers ontwikkelde de Zweedse draagzakkenspecialist BabyBjörn een outdoor buik- en rugdrager om baby’s en kleuters tot 3 jaar - die het lange wandelen nog snel moe worden - mee op trektocht te nemen.

Draagzakkenspecialist BabyBjörn legde de lat hoog: de outdoor draagzak moet kinderen van 0 tot 3 jaar kunnen dragen, in 4 verschillende manieren (afhankelijk van de leeftijd en lichaamsbouw van het kind). Het draagcomfort moest optimaal zijn, zodat kinderen tijdens lange wandelingen niet te zwaar worden. Daarnaast moest de draagzak alle slimme functionaliteiten bevatten die moderne avonturiers verwachten: smartphone binnen handbereik, een opbergvak voor water, een dekentje en een knuffelbeer.

De BabyBjörn Carrier One Outdoors heeft alle functionaliteiten van een standaard BabyBjörn draagzak met een heupgordel en extra dikke schouderpads, verrijkt met oplossingen voor de noden van avontuurlijke ouders. De draagzak kan gebruikt worden voor de allerkleinsten (buikpositie), maar ook voor kleuters tot 15 kilo die de wandeling te lang vinden (rugpositie). De draagzak is daarenboven water- en vuilbestendig, kan eenvoudig schoon geveegd worden en heeft een uitstekende stabiliteit en elasticiteit.

Goedgekeurde draagzak

De BabyBjörn Carrier One Outdoors werd officieel goedgekeurd door het International Hip Dysplasia Institute als heupvriendelijke draagzak. BabyBjörn vindt het belangrijk de draagzakken te ontwerpen in ecologisch en gifvrije materialen.

Winnen!

Onder de deelnemers van de winactie wordt een gave en handige BabyBjörn draagzak t.w.v. € 199,- verloot!

Hoe kan je winnen?

Het is weer bijna Vaderdag en daar kan mooi gebruik van worden gemaakt. Om mee te kunnen doen aan deze winactie, dien je BabyStuf op Facebook te bezoeken en volgen. Plaats op Facebook onder het bericht over deze winactie de leukste foto van jouw kleine dreumes met vader of opa. Meedoen kan t/m zondag 19 juni 2016.

De winnares is Lesley Wijnstekers!

Op deze winactie zijn de actievoorwaarden van toepassing.

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

2 gedachten over “Winnen: BabyBjörn draagzak


H. Cielen op schreef:

We hebben de wereld afgereisd om te beseffen dat een kindje onze enige nieuwe prioriteit is geworden. Nu dat onderweg is, zou het heerlijk zijn om de reismicrobe door te geven en hoe beter dan lekker dicht bij de papa en mama in de draagzak…Martha op schreef:

BabyBjorn draagzak is echt fijn, geeft veel steun en is comfortabel voor ouder én kind.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *