Winnen: Boek Mama heeft alles onder controle

winactie

Dit grappige boek van Sofie Vanherpe met illustraties van  Emma Thyssen beschrijft het moederschap zoals het écht is, met alle fantastische en magische, maar soms ook iets minder leuke kantjes, vanaf de babyfase tot en met de kleutertijd.

Relativeren, lachten en troosten

Het is niet bedoeld als helpende hand bij het opvoeden, maar om te relativeren, te lachen en je te troosten als je even niet meer weet of je het allemaal als ouder wel juist aanpakt. Met lessen over hoe overleef je de gigantische vermoeidheid die eerste maanden, wat als je peuter zich op de grond gooit in de supermarkt en hoe overleef je een boze kleuter.

Hoe kan je winnen

Wij mogen twee boeken Mama heeft alles onder controle t.w.v 14,99 euro weggeven.

Wat moet je hiervoor doen? Vertel ons wanneer heb jij alles (bijna, maar nooit helemaal, echt niet) onder controle.

Plaats je antwoord en je voor-en achternaam met geldig mailadres in een reactie onderaan deze pagina!

Om extra kans te maken, deel je dit bericht over de winactie Boek Mama heeft alles onder controle op onze Facebookpagina (zorg er wel voor dat je met dezelfde naam meedoet)! Meedoen kan tot 27 november 2017.

Winnaars bekend

Wij feliciteren Alexandra Joosten en Bianca Ochse met het winnen van het boek Mama heeft alles onder controle!

Op deze winactie zijn de actievoorwaarden van toepassing.

winactie

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

18 gedachten over “Winnen: Boek Mama heeft alles onder controle


Anna wienen op schreef:

Shoppen met mijn dochter, voor mijn dochter.. 1,5 jaar… kleren passen en opeens wil ze niet meer aangekleed worden en rent ze in haar romper door de kleding winkel en verstopt zich in alle hoeken… op alle vragen zegt ze NEE!

Vervolgens ruik.. poep.. ja poep… dochterlief heeft zich bepoept… hihi

Nou controle… helemaal weg ?jacqueline de Waal op schreef:

Super leuk maar er gebeuren veel rare dingen waar mama geen weet van heeft soms.AnnaB op schreef:

Ik denk meestal dat ik alles onder controle heb maar in de praktijk valt dat toch meestal tegen haha benieuwd naar het boek

Mirthe op schreef:

Afgelopen zomer dacht ik alles onder controle te hebben, ik was zo’n 3 maanden zwanger en we moesten verhuizen. Doe ik wel even, dacht ik. Ondertussen zijn we 5 maanden verder en komt alles pas weer een beetje tot rust. Gelukkig had mijn moeder mij wel onder controle en kon ik bij haar lekker uithuilen en ontstressen. Over ruim een maand komt ons eerste wondertje en ik ben benieuwd hoe het dan gaat met de controle….Lexie ASJV op schreef:

Ik ben de controle zo langzamerhand kwijt geraakt toen het besef steeds meer kwam dat mensen niet kunnen begrijpen dat onze situatie niet zo doorsnee is als gemiddeld. Mijn man en ik moeten het vooral er elkaar zien te redden want onze vader leeft al jaren niet meer, mijn moeder is verstandelijk beperkt en zijn moeder woont 170km bij ons vandaan. Mijn man’s pleeg familie hebben we sinds de geboorte van ons dochtertje niet meer geen zien en onze half broertjes kunnen het niet opbrengen om überhaupt nog iets van zich te laten horen. Zo langzamerhand lijken ook vrienden het steeds vaker af te laten weten en voelt het ongelofelijk eenzaam. Hoewel ik er wekelijks opuit ga met ons dochtertje schaam ik mij dood als ze weer eens een woede uitbarsting krijgt en iedereen een gehoor beschadiging geeft. Ik vind het heel erg lastig om te bepalen hoe ik het beste kon reageren omdat ik vreselijk bang ben de zelfde fouten als mijn moeder te maken. Met dit boek hoop ik met tips en tricks meer grip op de lastige situaties te krijgen en ons dochtertje een betere opvoeding te kunnen geven als dat wij zelf gehad hebben.Anneliese de Waal op schreef:

Ik doe graag mee voor het boek, zou super zijn om het boek te winnen.

Groetjes AnnelieseJan op schreef:

Met het zien van dit boek vraag ik mezelf toch echt af, heb ik alles onder controle ?Tamara op schreef:

Tuurlijk heb ik alles controle, vooral op vrijdagmiddag 3 kinderen naar zwembad omdat de oudste zwemles heeft. Lekker wurmen in een te klein hokje en dan 2 jengelende kinderen aan je been. Heerlijk zweten omdat het buiten zo’n 30 graden koeler is dan binnen. Heerlijk.Will Langenberg op schreef:

Met mijn kinderen had ik niet altijd alles onder controle, maar nu met mijn kleinkinderen hoop ik wel alles onder controle te hebben.
Want die lat van verantwoordelijkheid ligt wel iets hoger.
Hopelijk gaat alles goed.
Misschien maakt dit boek mij nog iets wijzer.
Graag doe ik mee.Marja Ten Pas op schreef:

Altijd controle. Of probeer in ieder geval zo overtuigend over te komen dat ik controle heblottie op schreef:

Wanneer mijn kinderen op school zijn, of de oppas! GRAPJE!
Ik heb ze onder controle wanneer wij gezamenlijk spelletjes spelen!Adriana de Ruiter op schreef:

Hahahaha! Goeie vraag!

Eigenlijk heb ik sinds de komst van onze pleegkindjes het gevoel dat controle iets is dat ik simpelweg los moet laten… Maar omdat het nou eenmaal de vraag is… Ik heb alles onder controle als de kinderen nét in bed liggen, manlief de keuken opruimt en ik in de (net opgeruimde) woonkamer zit, gordijnen dicht (dus buren kunnen niet binnenkijken), als ik écht het gevoel van controle heb zou het kunnen dat de kaarsjes ook nog aan zijn en een kopje koffie in mijn handen….

Het boek kan ik echter heeel goed gebruiken voor al die andere momenten! 😉Cindy op schreef:

Ik doe graag mee met deze actie.
Zou het super leuk vinden om dit boekje te winnen.menekse yanmaz op schreef:

In de avond alles opgeruimd te hebben denk ik alles onder controle te hebben. En in de ochtend sta ik op kan ik weer opnieuw beginnen ??kelly v op schreef:

Wanneer je denkt alles opgeruimd te hebben en dan na twee minuten alles weer net zo’n bende is,bianca op schreef:

Ik heb de volledige controle als mijn drie bloedjes in bed liggen en slapen.

Zijn ze wakker, dan is het constant balanceren op een touw boven een afgrond. Gaat het goed en gaat alles volgens plan: dan ben ik met mijn hoofd in de wolken en wil ik er nog wel drie.
Maar gaat het mis, dan voelt het alsof ik in de afrond val en al, net als Alice in Wonderland
Gelukkig hebben moeders onzichtbare parachuutjes en komt uiteindelijk alles toch nog goed, het moederschap blijft een magisch iets 🙂Marjan Zijlstra op schreef:

Alles onder controle. Ja ik heb alles voor elkaar. Alles is geregeld. ledikant, maxicosi, wandelwagen, kleertjes gewassen en gestreken. maar ja.. nu is het kindje er nog niet. en als je ergens geen controle over kunt hebben is het wel over het moment dat je kindje geboren gaat worden. Hoe graag ik dit ook zou willen. Hoe fijn zou het zijn als je wilt wanneer dit moment daar was. Wanneer die kleine zich meldt. Dan kan je je erop voorbereiden. maar helaas.. Voor even moet ik nu de controle loslaten en alles laten gaan. De kleine heeft nu de touwtjes in handen en het enige wat ik kan doen is wachten…Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *