Winactie: Soft Play and Go voor baby’s

winactie play and go soft speelkleed

Het creatieve kindermerk Play and Go maakt al een aantal jaren een speelgoed- opbergzak; een speelkleed dat tegelijk een opbergzak is, gemaakt van fijne stoffen met hippe dessins. Nieuw is de 'softlijn' die bestaat uit zachte speelkleden voor de allerkleinsten die tegelijk een luiertas en een opbergzak voor speelgoed zijn.

Speelkleed wordt een tas

De binnenzijde is gedecoreerd met dieren met keuze uit een pauw, ijsbeer, pinguïn of een lama. De buitenkant bestaat uit diverse dessins. Het unieke 3-in-1 speelkleed is gemaakt van hoogwaardig, zacht jersey katoen. Het kleed is 120 cm in diameter en beschikt over een verwijderbare schouderband. Daarmee kan de tas aan de buggy worden vastgemaakt en over de schouder worden gedragen. Voor de veiligheid van de baby is het touw weggewerkt met een katoenen flap aan de buitenzijde.

We verloten een decoratieve pinguïn, wil jij dit unieke speelkleed ter waarde van 59,90 euro winnen? Laat ons weten hoe oud je kindje is en wat zijn of haar leukste en liefste speelgoedje is.

Op deze winactie zijn onze actievoorwaarden van toepassing.

We hebben weer een winnaar! Familie Wiebers uit Almere krijgt dit mooie kado thuisgestuurd.

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

66 gedachten over “Winactie: Soft Play and Go voor baby’s


Will Langenberg op schreef:

Het kindje wat hier op gaat spelen wordt dit jaar geboren in juni.
En waar het mee gaat spelen dat weet ik nog niet. In ieder geval met het speelgoed waar het zusje niet meer mee speelt.
Hoop dit handige speelkleed als kraamcadeautje te mogen geven.
Een ding is zeker, er wordt vast intensief gebruik van gemaakt.Lorier op schreef:

Voor onze kleine wildebras van 6 maandjes! Hij speelt het liefst op de grond met wat hij tegenkomt en niet in de box.. maar vanwege het koude weer is een kleed op de grond wel zo fijn!Marian B op schreef:

Ik doe mee voor mijn zwangere zusje. Dit zal ze zeker handig vinden en ook mooi vinden. Lijkt mij een leuk cadeau om te geven.Marian B op schreef:

Ik doe graag mee voor mijn zwangere zusje. Dit is voor straks wel handig lijkt mij. Dit zal ze zeker leuk vinden en ik vind het leuk om te geven.
Ik weet natuurlijk nog niet waar de kleine graag mee gaat spelen. Mijn zoontje speelde graag met drie stapelauto’s.Roy op schreef:

Ons kleine wondertje is pas 1 maand oud maar kijkt nu al goed rond naar zijn speelgoedjes. Zijn favoriete speelgoed lijkt nu een knuffel te zijn met een trekkoort waar een liedje uit komt en hij helemaal rustig van word. Ik zou dit dolgraag willen winnen zodat wanneer hij wat ouder is, hij lekker kan spelen op het kleed.Ruud op schreef:

Mijn dochtertje is net 1 maar vind spelen met de ballen het allerleukste. Ook de vormenbal vind ze helemaal geweldig.

Joanna op schreef:

Wij verwachten de eerste baby in ons gezin – begin mei! Zo spannend en dit wordt perfect voor hem!Agnes vd Geest op schreef:

Ons meisje van 6mnd vind het heerlijk om de box door te rollen en te spelen met knisper en rammelspeelgoed.
Dit kleed Is natuurlijk ideaal als we ergens heen gaan.. lekker zacht rollebollen en ondertussen je speelgoed bij je hebben in 1?Bets op schreef:

Dit zou een prachtig en handig kleed zijn voor mijn kleinzoon, van nog maar net een weekje oud. Heeft het zo wel zijn eigen mooie kleed om heerlijk op te spelen over een paar maandjes. Het is nu nog te klein om te zeggen waar het graag mee speelt, maar het heeft nu wel al een paar mooie knuffels bij hem staan!!

Tamara op schreef:

Ons tweede kindje wordt in juni geboren, en zal vast met het oude speelgoed van zijn broer gaan spelen. Dit kleed is ideaal voor als we op visite gaan.Amanda op schreef:

Mijn zoontje is 1,5 en is gek op zijn brandweer autootjes, vormenstoof en boekjes. Deze slingeren ook altijd door de hele kamer en opruimen is altijd een beste taak. Dus hoe handig zou dit play en go zijn! En als hij na Opa en oma gaat hop speelkleed met speelgoed mee en lekker warm op de grond bij opa en oma in de boerderij ?

En sssssst niemand mag het nog weten maar hoe leuk is dat, dan kan zijn broertje of zusje straks vanaf oktober er lekker bij komen liggen ?Jolanda op schreef:

Marius is net geboren,en nu al heel nieuwsgierig.
Zijn favoriete speelgoed is nu nog mama’s borst maar dat zou ook zomaar dit kleed kunnen worden???Jo op schreef:

Ons eerste kindje verwachten wij in juli. Omdat mama van een opgeruimd huis houdt zou dit heel goed van pas komen!Ilona Hermans op schreef:

Wij verwachten ons kleintje ieder moment ( vandaag uitgerekend)
Wat zou dit fijn zijn om te winnen, heerlijk spelen overal waar we naar toe gaan.
Ideaal en makkelijk in gebruik?marjolein op schreef:

wij verwachten onze prachtige zoon in juni en dit wordt ongetwijfeld een van zijn favorieten!Loes op schreef:

Wat leuk! Zo’n speelkleed staat nog op ons wensenlijstje… Wij verwachten onze dame in mei. We wonen vlak bij het strand, hoe gemakkelijk is het dan om dit kleed mee te nemen? Het komt in iedergeval goed van pas lijkt me! 🙂jacqueline de Waal op schreef:

Wat een geweldig speelkleed zou hem heel graag winnen voor Diana heeft pas een baby gefregen weet zeker dat ze er heel erg blij mee zal zijn.Hedwig op schreef:

Onze zoon is 3 maanden, en hij kijkt alleen nog maar naar z’n pluche paardje!Suus Gro op schreef:

Onze zoon is 6 maanden oud en hij speelt nu nog het liefst met zijn rammelaar en knuffel. Maar het duurt niet lang meer voordat hij gaat kruipen en dan zou het geweldig zijn om van die speelkleed een ‘blokkentas’ te maken. Makkelijk om mee te nemen als we op visite gaan. dan hebben we altijd voldoende speelgoed bij ons. wat leuk!

Elvira van der Heijden op schreef:

mijn dochtertje wordt op zaterdag 6 maanden <3. zij speels het liefst met haar boekje, rammelaar en bijtring. Niet meer lang dan begint zij te kruipen zij was altijd heel bewegelijk en wou nooit lang op schoot of in je armen blijven maar altijd spelen en oefenen dan zou dit echt super goed uitkomen als we ergens op bezoek gaan want anders gaat zij zich enorm vervelen! <3Miranda Cirkel op schreef:

Mijn neefje is nu bijna 6 maanden oud. Hij was veel te vroeg geboren.
Daarom zou ik graag de soft play and go voor hem willen winnen. Hij krijgt nu fysiotherapie en dit is een heel mooi cadeau voor hem om zijn motoriek verder te ontwikkelen.

Danielle op schreef:

4 maanden. Alles wat geluid maakt is leuk. Ik probeer wat knuffeltjes met geluidjes in de box te leggen voor het plezier 🙂Anna Wienen op schreef:

Ik doe mee voor mijn zwangere vriendin Martina die hopelijk nu aan het bevallen is!!iris op schreef:

Ik doe mee voor mijn vriendin die zwanger is?
Zou ze zeer blij mee zijn. Zo leuk??Joke op schreef:

Zou het graag willen winnen voor mijn zoon en schoondochter die begin juni hun 2de kindje verwachten en zou het als verrassing aan hen willen geven en waar de baby mee gaat spelen daar kan ik nu eigenlijk geen antwoord opgegevenFenny op schreef:

Hoi hoi,

Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Flore 🙂

Zou ideaal zijn , een dekentje om mee te nemen zodat zij altijd lekker zacht ligt <3 <3 <3

Groetjes Fenny :3Cheryl Van de Loo op schreef:

Ah super leuk. Ik doe mee. Mijn zoontje is net twee en ik wacht nu op zijn zusje
Ik was 31 januari uitgerekend en ik verwacht haar elk momentFemke Wiebers op schreef:

Ons kindje is 8 maanden. Zijn favouriete speeltje is een rammelaar met een bel er aan. Hier mept hij dan tegen andere dingen aan, zodat het nog meer lawaai maakt! Hoe meer geluid, hoe beter 😉R Groot op schreef:

Wij verwachten ons kindje in juni! <3
Het zou zo fijn zijn als dit prachtige kleed ligt te wachten als het zo ver is.Eleni op schreef:

Wat een mooi kleed! Dit zou perect zijn voor ons mannetje. Hij is nu 11 weken oud en begint van alles te ontdekken. Het liefst ligt hij op een kleedje midden in de woonkamer, zodat hij alles goed kan zien. Favoriet hier zijn felgekleurde knuffeltjes!

Michael Noo op schreef:

Doe mee voor mijn neefje van 6 maanden oud… Zijn favoriete speelgoed zijn dieren knuffelsnicky van loon op schreef:

ons zoontje is 7 maanden, is dol op Woezel & Pip boxspiraal.
Maar daarnaast is is hij ook dol op de geluidjes van de toet toe auto’s.
Dit speelkleed lijkt me ideaal, dan kan ik die ook elke keer mee naar de oppas/vriendinnen nemen. En als hij met duplo gaat spelen, is het kleed helemaal ideaal.

dennis op schreef:

Superactie, mijn neefje kan zo’n geweldig kleed wel gebruiken om op te liggen/spelen.Marianne van den Hoek op schreef:

Wat een super handig kleed/handige tas!!! Het favo speeltje van mijn kleinzoon is een rammelaar met fleurige kleurtjes. Die probeert hij regelmatig tegen mij aan te ramm(el)en of anders wil hij hem wel opeten, ha ha haBertine Ozenga op schreef:

Onze dochter is 11 maanden en is helemaal weg van de playstation-controller :-). Een kast vol speelgoed maar dat haalt het niet bij de controller.E.B op schreef:

De kleine van m,n dochter komt – als alles goed gaat – ongeveer in Juli. Dus welk speeltje het “kuikentje” leuk vindt kan ik nu nog niet weten 🙂anja op schreef:

ik doe mee voor een vriendin die zwanger is van haar eerste gewoon als verrassingBabette op schreef:

Ons dochtertje van 9 maanden is een Bob de Bouwer in de dop.
Ze speelt ‘t liefst met haar ringen-pyramide aan een stuk door non stop!

Bij het kruipen worden die ringen door onze kleine meid
steevast naar alle hoeken van de woonkamer verspreid!

Zij speelt naar hartelust en daarna verzamelen wij ons suf,
om die ringen bij elkaar te bewaren samen met haar andere babystuf!

Mag ik hem voor haar winnen, dit Soft Play and Go speelkleed en tas?
Want voor onze architecte van de toekomst en al haar kleurrijke speelgoed
en spulletjes komt die perfect van pas!An Hendriks op schreef:

Mogen oma’s ook mee doen ?
Onze kleine jongen is twee maand oud en het is veel te koud op de vloer.
Zijn favoriete speeltje is nu nog zijn tenen 😀
maar dat veranderd vastAmy M. op schreef:

Ik ben in verwachting van ons eerste kindje. Dit speelkleed zou erg handig zijn, vooral makkelijk mee te nemen naar oma en opa straks.Nienke M op schreef:

Wat leuk zeg! We zouden erg graag dit fantastische pinguin speelkleed willen winnen voor ons eerste kindje dat we in juli mogen verwachten. Ons kindje is nu 17 weekjes en 4 daagjes oud, maar zit nog veilig en warm bij mij in mijn buik, hihi. Wie weet wordt dit unieke speelgoed wel het liefste en fijnste speelgoed van de kleine!Anneliese de Waal op schreef:

Ik doe heel graag mee, lijk me super handig.
Ziet er ook nog mooi uit 🙂 🙂

Groetjes AnnelieseRianne op schreef:

Heel graag! Voor onze dame van 6 maanden die zich uren kan vermaken op een speelkleed. Ideaal als we deze mee kunnen nemen als we op pad gaan. Op dit moment is de Oball rammelaar de absolute nummer 1.

Eveline Van Hemelrijk op schreef:

Ons dochtertje is 3.5 maand oud en haar lievelingsspeeltje is een groene grijpbal!Lisa van den Bor op schreef:

Ik heb afgelopen weekend gehoord dat ik voor de eerste keer tante word, zó leuk! Ik doe daarom heel graag mee voor mijn schoonzus want dit kan ze zeker gebruiken voor haar eerste zoon of dochter! 🙂Marjolijn op schreef:

Ik zou hem graag willen voor een vriendin, die heeft een kindje van 6 mnd. En dan neem ik hem weer over als die is uitgespeeld en de mijne geboren is (ik ben net zwsnger)!Carolien van Hoek op schreef:

Ons zoontje is bijna 15 maanden, iets ouder dan een 1 jaar dus. Hij loopt inmiddels en niets is meer veilig in huis. Hij speelt graag met duplo. Dat hebben we nu in een leuke bak, een grote duplosteen. Alleen die zit nu al vol, en er zal nog wel wat meer duplo bij gaan komen. ?
Voor dat soort speelgoed is dit speelkleed uitermate geschikt! Ook voor bescherming van onze voeten ?. Lekker snel opgeruimd en toch alle steentjes bij elkaar. Hij zal het zeker heel leuk vinden!Angela Stam op schreef:

.
Colin is 6 maanden en hij is gek op zijn pluchen bal die ook nog geluid maaktGea Jager op schreef:

erg leuk en zeer handig voor al het spelen op de vloer en het makkelijker opruimenSylvia Snip op schreef:

Mijn dochtertje is nu bijna 6 maanden en haar lievelingsspeeltje is mama’s oude ramelaartje!Frances op schreef:

Die is zo leuk!
In September 2019 verwachten wij ons kleine wondertje.
Zou een geweldige aanvulling zijn op onze babyuitzet.Debbie op schreef:

Voor ons zoontje wat nog geboren moet worden. Zo kan hij net zo goed leren spreken en kruipen als zijn grote zus.Eva op schreef:

Ik ben in verwachting van ons eerste kindje. Ik lees veel over deze speelkleden. Ik zou dit graag willen winnen en uitproberen.Vera op schreef:

Voor ons kleindochtertje van 5 maanden, gek op rammelaars en gemakkelijk te grijpen speelgoedjesMarjolein Bos op schreef:

Mijn dochter is 20 maanden en over 2,5 maand verwachten wij dochter nr 2.
Vol in de lente, op naar de zomer. Dit speelkleed zou dan ook super handig zijn om mee te nemen de tuin in, naar opa en oma of naar het strand.
Dan kunnen alle boekjes, knuffels en poppen handig vervoerd worden!Sanne Munske op schreef:

Wij verwachten ons kindje deze zomer. Dit speelkleed lijk me erg handig thuis en als we op bezoek gaan bij opa en oma. Ik zou graag willen winnen voor ons kleintje.Stephanie op schreef:

Wij hebben nog geen kindje maar hopen deze wel te kunnen krijgen, daarom doe ik graag mee :)!Evelyne Geukema op schreef:

Van mijn zoontje was de octopus het favorite speeltje
Mijn meisje hadceenbliefheersbeestje
Aan allebpootjesxwat knisperende rinkelen piep of spiegel
Een heerlijke creatieve manier om te ontdekken
Als ze ouder worden is de kralenbal erg in trek en zo komen er steeds meer speeltjes bij
Wat handig om dat dan in een handbeweging op te kunnen ruimen
Of ideasl om speeltjes in te laten en mee te nemen naar oma of de oppasVivian op schreef:

Dochterlief is fan van de foam en Kapla blokken.
Ze bouwt/gooit er mee en rolt er graag doorheen!
Als het wordt opgeruimd is het een klein bedroefd meisje.
Die elke keer blij wordt van de gekleurde blokken, wanneer ze weer gepakt worden om mee te spelen!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *