Winactie: Hubelino megaset

winactie hubelino

Met deze geweldige megaset van Hubelino kunnen jouw kinderen de mooiste knikkerbanen bouwen! Het mooie is dat Hubelino gecombineerd kan worden met Duplo of andere bouwblokken, daarmee kun je deze bouwstenen extra lang gebruiken! Met alle gangetjes, bochten, kronkels en bruggen maken jouw kinderen met hun eigen fantasie de meest geweldige knikkerbanen. Hubelino biedt urenlang speelplezier en is tegelijk goed voor de ontwikkeling van de motoriek en hand-oog coördinatie.  Hubelino is gemaakt van onverwoestbaar kunststof zodat er binnen en buiten gespeeld kan worden.

Win een Hubelino Megaset

We mogen namens Hubelino een megaset verloten met een winkelwaarde van 105 euro!

Wat moet je daarvoor doen: vertel ons welk speelgoed (behalve Duplo en Hubelino) jij van onmisbare waarde vindt voor de ontwikkeling van je kindje.

Op deze winactie zijn onze actievoorwaarden van toepassing.

 

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

54 gedachten over “Winactie: Hubelino megaset


Elke op schreef:

Ik vind het ontzettend belangrijk dat mijn kind lekker vrij creatief bezig kan zijn. Met verf, klei of bouwstenen. Lekker spelen en ontdekken.Mariska op schreef:

De nieuw uitgekomen treintafel van Kidkraft, lekker spelen en vooral ook gezellig met vriendjes , af en toe breiden we het uit met een extra hout treintje. Een heerlijk cadeau waar ons zoontje erg blij mee is.Marleen op schreef:

Duplo. Het leren bouwen in allemaal vormen en maten
Fijne motoriek en daarbij letters en cijfers aan de zijkant bij sommige stenen.Kirsten Hoogstraat op schreef:

Het liefst spelen de kinderen hier met zand en water. Klei en Kapla doen hier op regenachtige dagen het beste!Kim Klaasen op schreef:

Een dikke hit hier en goed voor de grove motoriek is hier de loopfiets! Zowel als onze dochter van twee en zoon van vier zijn er gek opEveline op schreef:

Ik vind knutselen zelf erg belangrijk. Je kunt eindeloos veel maken met simpelweg gekleurd papier, lijm en een schaar.
Je kan met elk seizoen wel iets verzinnen en eindeloos veel combinaties. Me zoontje is er dol op. Van dieren tot bomen, planeten en gekke dingen.M92 op schreef:

Klei (Play-Doh) is hier 1 van de favorieten.
Maar ook boekjes, houten blokken, Toet-Toet auto’s en puzzels zijn hier onmisbaar.Anna Wienen op schreef:

Knutselspullen… al vind ik ook gewoon met haar de natuur in gaan heel fijn!!Dorien van Adrichem op schreef:

Hier blijft toch echt het oneindig bouwen met duplo favoriet!
Daarna komt kleien en verfen. Maar het liefst spelen ze met mooi weer toch buiten in het zand. Ik ben er achter dat een trampoline zeer goed is voor de ontwikkeling van je motoriek! Dit zelf ontdekt bij mn oudste zoon. En niet te vergeten de loopfietsjes! Dit pakket zouden ze super leuk zijn om te winnen. Laten ze nou voor hun 2de en 5de verjaardag alleen maar duplo willen dus dit zou er mooi tussen passen! 🍀Nelleke op schreef:

Samen buiten spelen met bijv. een loopfiets. Balanceren, remmen/stoppen, versnellen en heuvel op en af, racen en passeren. Binnen zijn puzzels hier ook altijd een hit!Mirjam op schreef:

Wat gaaf is deze Hubelino baan,
We hopen dat we die winnen gaan!
Buiten spelen is de eerste keuze hier,
Op fiets, step, schommel en glijbaan maken we plezier.
Binnen is duplo de grote favoriet,
Maar ook de knutselspullen ontbreken niet!
Samen kleuren, plakken, kleien en noem maar op,
Lekker creatief en vrij vinden wij helemaal top.
Met de hubelino baan kunnen de kids ook creatief zijn,
Maar ook papa en mama vinden het bouwen vast fijn…

Moniek op schreef:

Een doek om op, onder of naast te gaan zitten, een beker en een bordje erbij = Picknick, een hut, een winkel, verstoppertje, treintje… je bedenkt het maar!

Conny op schreef:

Voor mijn kind zijn de keuken en ander speelgoed voor rollenspellen onmisbaar. Uren kan hij spelen met zijn keuken, zijn vriendjes (knuffels), tent, dokters spullen etc alles wordt ook in het spel betrokken, Duplo, houten blokken, boekjes. Heerlijk zoals hij zijn fantasie ontwikkeld in zijn spel met alles wat hij tegen komtwendy op schreef:

Speelgoed waarbij beweging nodig is, vind ik erg belangrijk. Daarnaast vind ik een tablet met mate erg goed voor de ontwikkeling, omdat ze dat in deze tijd toch vaker nodig zullen hebben. Verder vind ik het belangrijk dat kinderen hun eigen spel kunnen maken, daar hebben ze toch vaak het meeste plezier in.monique weber op schreef:

omdat het de creatieiteit en oplossings gericht zoeken stimuleert
het is leuk en oneindig veel mogelijkheden leuk om alleen en samen te doenBets op schreef:

Wat een fantastische mooie prijs is dit om te winnen, echt geweldig!
Houten Puzzels en de kubus om de vorm en puzzelstuk op de juiste plek te krijgen. goed ook om vormen te leren.Nicole op schreef:

Geen speelgoed kan tippen aan heerlijk buitenspelen. Weer of geen weer. Hutten bouwen, in de zandbak of het doe bos hier in de buurt.
Maar als ik voor een bepaald stuk speelgoed moet kiezen dan noet ik toch lego zeggen. Creativiteit en ruimtelijk inzicht stimuleren zijn daarmee de belangrijkste dingen die ze daarbij leren ^.^Marian B op schreef:

Gaaf zeg! Buiten spelen rennen, springen op de loopfiets, hutten bouwen. Goed voor de beweging, creativiteit, samen spelen, is gezond eigenlijk is het alles in een! Verder vind ik verkleedkleren en keuken/gereedschap voor rollenspellen ook erg belangrijk en leuk. Hier kunnen ze veel creativiteit en alle emoties in kwijt.Elike op schreef:

Mijn dochter doet niets anders dan lekker kleuren (dus kleurboeken en goede potloden, zijn bij ons de beste investering ooit 😉 ) ook puzzels zijn erg leuk

Nicolle Claessen op schreef:

Dat ligt natuurlijk erg aan de leeftijd, maar wat mijn dochter heel erg leuk vindt zijn puzzels en boeken. Ook heel leuk om te zien hoe de puzzels en boekjes steeds met haar mee ‘groeien’. Steeds een beetje moeilijker en steeds iets meer uitdagend. Echt heel leuk om haar daar zo mee in de weer te zien.Maaike op schreef:

Boeken, voorlezen, lezen, boeken kunnen je wereld na wereld bieden. Daarbij geeft het quality time, samen of voor jezelf!Tamara Jongkees op schreef:

Speelgoed waarbij de fantasie geprikkeld wordt, zoals bij de grote regenboog van Grimm’s. Onze zoon gebruikt ze voor vanalles; totens bouwen, bruggen, een brandweerkazerne of een kaasschaaf. Mogelijkheden genoeg. Verder doen we graag spelletjes met het gezin en vind ik buitenspelen ook heel belangrijk. De knikkerbaan lijkt mij ook erg leuk voor onze duplofan.Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) op schreef:

Jeetje dat is een lastige. Ik heb twee echt totaal verschillende meiden en die gingen ook echt voor ander speelgoed. Mijn oudste dochter is een denker en die werd erg gelukkig van puzzels, klei, knutselsets, barbies om hele verhalen na te spelen. Mijn jongste dochter is meer een doener. Die wilden bouwen met blokken, spelen met auto’s en ook met klei. Samen speelden ze dan weer graag met Duplo, playmobi en lego.Amy op schreef:

onze dochter houdt het meest van het poppenhuis, hier kan ze heel lang mee spelen maar ook met de boerderij speelgoed van Fisher-Price little peopleMarjolein Overman op schreef:

Vooral de afwisseling vind ik belangrijk. Van het spelen met dieren en auto’s tot tekenen en knutselen of de houten treinbaan. Overal leren ze wel wat van.
Als ik iets moet kiezen ga ik voor het krijt/magneetbord. Lekker creatief bezig zijn.Peggy op schreef:

Hubelino.. Zo leuk voor plezier en ontwikkeling! 🙂

Net als:
Playmobil.. zo leuk hoe hij een rollenspel speelt met de poppetjes.
Potloden.. zoveel creativiteit verschijnt er op papier.
Puzzelen.. voor inzicht en plezier!

Nanette de Graaf op schreef:

Onze kinderen spelen naast de Duplo heel veel met houten speelgoed zoals de Grimms regenboog of de wobbel. Speelgoed waarbij een handleiding niet nodig is maar het kind zelf verzint wat het op dat moment is. Bijvoorbeeld een wiebelige brug waar een trein onder door rijd, of een glijbaan waar dino’s van afzwieren.
Maar ook zijn het soms bakjes waar alle kleuren Duplo in onderverdeeld worden. Leerzaam maar bovendien superleuk!Ramona op schreef:

Kleien, goed voor de (fijne) motoriek, voor creatieveteit en ontspanning! Voor kinderen EN ouders 😉Danielle op schreef:

Onze dochter heeft een hele mooie houten vormenstoof, het zijn wat moeilijkere vormen dan de driehoek en de cirkel.
Ook de kleuren zijn wat uitgebreider.
Ze is bijna 3 en vind het heerlijk om degenen te zoeken en de kleuren te benoemen.
Ook worden er torens van de blokjes gebouwd.
Voor haar ens ons heel mooi en veelzijdig speelgoed!Gerda B op schreef:

Naast duplo en hubelino mogen stiften, verf en klei hier absoluut niet ontbreken. Ik vind het belangrijk dat ze hun creativiteit, fantasie en gedachten op de vrije loop kunnen laten gaan en deze vorm kunnen geven 🙂Ruud op schreef:

ToetToet auto’s!
Hij kan alle liedjes al fonetisch meezingen. Ook kan hij zijn eigen wegen bouwen en verzint hij zelf zijn eigen verhalen wat er op en rond de baan gebeurd!Jose op schreef:

Buiten spelen en dan met de loopwagen racen en goed oefenen in balans houden.

henrie op schreef:

Houten blokken! stapelen, creatief zijn, balanceren
en omgooien… eindeloos!Eveline op schreef:

puzzels! Eerst inlegpuzzels, ons kleintje kan zich daar heel lang mee bezighouden. Daarna puzzels met 4 stukken, 10 stukken enz….Sarah op schreef:

Onze kleine meid vind het geweldig om te bouwen ik vind het weer fijn voor haar motoriek dus als wij deze kunnen winnen zou dat geweldig zijn wat zou zij dat leuk vinden we duimenRamona Van Leeuwen op schreef:

Gewone houten blokken, papier en potloden, dat zijn de dingen waar mijn kleintje ook mee speelt.Nency van Essen op schreef:

V-tech heeft ook veel moois voor de ontwikkeling. Voor elke leeftijd is er wel iets.Debbie op schreef:

Hier wordt veel met muziekinstrumenten gespeeld, gitaar, ukele, kinder drumstel, xylofoon. Erg belangrijk voor de muzikale ontwikkeling!Roy op schreef:

Omdat wij in verwachting zijn van ons eerste kleine, een jongetje, kunnen wij niet wachten om hem bezig te zien met speelgoed auto’s, superhelden figuren en transformers. En papa mag gewoon meespelen 😛Will op schreef:

Heel simpel en goedkoop: kleurpotloden ,stiften en foam plakkertjes
Hiermee kunnen ze zich uitleven op papier.
Mijn kleinkinderen tekenen en plakken wat af bij mij thuis.
Ik krijg altijd de mooiste kunstwerken van hen, die ik op de koelkast hang.
De fijne motoriek wordt getraind en hun fantasie.Melissa op schreef:

Er is zoveel waar een kind zijn energie en creativiteit in kwijt kan. Bij ons is dat voor Liam spelen met klei, verf en kleuren. Lekker knutselen en daarnaast bouwen met duplo blokken.anita kempenaers op schreef:

mijn kleinkinderen spelen heel vaak met plah doy , knutselen erg graag, tekenen en kleuren vaak en spelen ook graag kaartspellen zoals uno en saboteur maar spelen evengraag met de auto’s en puzzelen ook graagharry brants op schreef:

knutselen, playdoh, puzzelen, boekjes lezen, kleuren en tekenen, lego , kaartspelletjes maar ook buiten spelen zoals samen voetballen en schommelenGeraldo op schreef:

Voor in de zomermaanden is een bal onmisbaar. Zorgt voor beweging en activiteit in de buitenlucht. Voor in de wintermaanden of voor een regenachtige dag is bij ons V-tech een favoriet. Genoeg educatieve spellen daarvoor te vinden.Debbie op schreef:

Toevallig gisteren op visite ontdekt dat ons kindje knikkerbanen heel leuk vindt! Verder vind ik de klassieke houten blokken onmisbaar, net als de stapelbekers. Die laatste zorgen hier voor uren plezier.Esther de Jong op schreef:

Hoewel bouwwerken één van de grootste bezigheden zijn van mijn zoontje, vind ik het fantasiespel ook onmisbaar. Poppetjes, losse autootjes en diertjes stimuleren om niet alleen te bouwen, maar er ook een spel omheen te maken. We lezen daarnaast veel boekjes, waardoor ik regelmatig deze verhalen uitgespeeld zie! Leuk om te zien hoe verschillende verhalen gecombineerd worden.Mirjam Bus op schreef:

Wat ik onmisbaar vind is klei, een houten treinbaan, loopfiets, een dokterskoffer en heel veel auto’s.Jetty Zuidema op schreef:

Spelen en ontdekken is heel leuk en belangrijk voor de ontwikkeling van het kind , weg met die spelcomputers , lekker spelen , creatief bezig zijn , bouwen , met duplo , houten blokken , , spelen met auto s , knutselen , buiten spelen enzNancy Zonneveld op schreef:

Allerlei bordspelletjes en kaartspelletjes. Zoals “Haba Boomgaard” en “Vlotte Geesten”. Goed om te leren samen spelen (sommige spellen win of verlies je samen) en om spelregels te leren.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *