Winactie: Goumikids slaapzakje, slofjes en wantjes

winactie goumi

Voor kindjes die veel last hebben van uitslag en krabben zijn de producten van Goumikids ideaal. De  handige slaapzak heeft een opening aan de onderzijde voor het makkelijk verschonen en een flap waarmee je de slaapzak dicht kunt maken. De krabwantjes voorkomen dat je kindje zijn of haar huidje kapot krabt.

Zachte materialen van biologisch bamboe en katoen

De slofjes en handschoentjes van Goumikids hebben een klittenbandsluiting zodat baby's ze niet zelf kunnen uittrekken. Alles is gemaakt van 70% biologische bamboe en 30% biologisch katoen. De stoffen ademen prima, voelen comfortabel en heel zacht voor de tere babyhuid

We hebben een set in de winactie geschikt voor kindjes van nul tot drie maanden.

Wil jij in aanmerking komen voor deze Goumikids set? Laat hieronder dan je reactie achter!

Op deze winactie zijn onze actievoorwaarden van toepassing.

Fenny uit Nuenen heeft dit setje gewonnen, gefeliciteerd!

 

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

75 gedachten over “Winactie: Goumikids slaapzakje, slofjes en wantjes


Michelle Sanders op schreef:

Wat een geweldig, leuk pakketje! Super voor het aanstaande hummeltje 🙂Marian op schreef:

Ik doe mee voor mijn zwangere zusje. Dat kan wel eens van pas komen. De oudste had wel last van uitslag. Zijn ze in ieder geval goed voorbereid 😉Liesbeth op schreef:

Ik doe graag mee. Ik ben bijna 40 weken zwanger en de kleine dame kan elk moment komen. Dit kan zeker van pas komen.Sharon Hoekstra op schreef:

Wat een leuk pakket.
Ik zou het graag willen winnen voor ons meisje op komst!Ilona op schreef:

Bijna 38 weken dus wat zou het super zijn voor ons meisje!
Waag graag een kansje mee

Bets op schreef:

Geweldig goed en mooi zou dit zijn voor mijn kleinzoon, die deze week geboren is. En om op alles voorbereid te zijn zouden deze wantjes fijn zijn om in huis te hebben, helemaal omdat eczeem veel in de familie voorkomt zijn vooral de wantjes zeker praktisch om al in huis te hebben. Maar ook handig is het slaapzakje en de slofjes, ik doe er super graag voor mee!!jacqueline de Waal op schreef:

Wat een leuk setje voor Diana haar kleine zoonthe Jan hij is te vroeg geboren ,aar ales gaat gelukkig goed.

iris op schreef:

Ik doe mee voor mijn vriendin die zwanger is?hopelijk kan ik haar hiermee blij maken?

Joyce vdv op schreef:

Ideaal! zeker met de scherpe nageltjes en het krabben. Vervelende wondjes altijd.

Luus op schreef:

Zoete herinneringen aan mijn oppaskindje, ooit! Nu wordt ze zelf binnenkort mama, en als haar kindje dezelfde droge huid heeft als zijzelf destijds, dan komt een fijne set van Goumikids als geroepen en hoeven er geen sokjes om de handjes van de kleine gedaan te worden! Ik zou haar daar dolgraag mee verblijden als ik op kraambezoek ga deze lente!

Joke van der Pol op schreef:

Ik doe graag mee voor mijn zoon en schoondochter en zou ze hiermee willen verrassen voor hun zoontje die begin juni word geborenFemke Wiebers op schreef:

Jah, super leuk! Ik doe graag mee 🙂
Binnenkort op ‘poppeslok’, en dit zou een super duurzaam en goed cadeau zijn voor baby’s tere huidje!Corinne op schreef:

Ik doe mee voor mijn schoonzus.
Kan elk moment nu bevallen dus dit zou een welkom cadeau zijn.

Rachel op schreef:

Sinds 2 dagen tante. Wat zou het toch leuk zijn om Emma hiermee te verrassen

Tamara op schreef:

Heel graag! Fijn dat het gemaakt is van duurzame producten. Dit kunnen wij goed gebruiken voor ons tweede kindje.

Fenny op schreef:

Tjeej, wat een prachtige set van Goumikids! Zit zou perfect zijn voor mijn dochtertje Flore, die wel eens last heeft van uitslag 🙂

Groetjes FennyAnnelies van Hurne op schreef:

Graag maak ik een kans om te winnen. Als kraamcadeau voor mijn zusje!

Jelmar op schreef:

Aaah dit lijkt me super! Zwanger worden gaat niet altijd vanzelf… dus toen ik na de zoveelste keer eindelijk een positieve test had, kon ik het ook niet geloven.
Steeds bang geweest dat het nog weer mis zou gaan en dus nog niet erg blij durven zijn. Inmiddels zit ik bijna op de helft en ben ik er gelukkig wel in gaan geloven! Tijd om spulletjes aan te schaffen.. en shoppen daar ben ik (alle vrouwen volgens mij) goed in! Dit biologische setje lijkt me fantastisch voor ons eerste prins (es) je :).

Will Langenberg op schreef:

Heel graag doe ik mee voor dit prachtige setje voor de baby van Biologische materialen, zoals bamboe en katoen.
Heb een vriendin die ik hier heel blij mee kan maken.
Voor haar waag ik graag een kansje.

.marij brand op schreef:

ahhhh superleuk voor mn zusje die sinds een weekje haar dochtertje heeft gekregen

Suus Gro op schreef:

Ik doe graag mee, vooral handig dat ie aan kan blijven als je wil verschonen!Elvira van der Heijden op schreef:

ik doe ook heel graag mee, mijn dochtertje is bijna 6 maanden maar draagt nog steeds de maat van een 2-3 maanden oud baby. Zij krabt haar gezichtje nog steeds en kruipt achter uit haar dekentje als zij slaapt dus is een slaapzak wel een goede oplossing voor haar!Laura van der Wal op schreef:

Het pakketje ziet er heel erg zacht uit! Fantastisch ook dat het van biologisch katoen en bamboe gemaakt is. Ik zou het heel graag winnen voor ons kleine zoontje of dochtertje (verrassing!).E.B op schreef:

Mijn dochter verwacht komende zomer haar eerste ‘spruit’
Dus dit setje zou heel goed van pas komen 😉

N.m op schreef:

Yeah.. goed nieuws, ik word oma van een 2ling met dit prachtige pakket word het 3 dubbel feest.Sabine op schreef:

Graag loot ik mee voor dit super zachte setje!
In verwachting van de eersteMarlieke op schreef:

Tuurlijk wil ik in aanmerking komen voor dit mooie zachte Oumikids setje: Heel erg graag zelfs!
We moeten nog even geduld hebben, maar in juli mogen we ons eerste kindje verwachten. Nu al zo verliefd en zo nieuwsgierig!lizette op schreef:

Wat een schattig setje, ik doe graag mee voor een zwangere vriendin van mij.annemieke Bosdijk op schreef:

Mijn nichtje zit onder de eczeem. Daarom zijn de wandjes super handig en als het pakje ook nog eens fijn zit vermindert dat hopelijk de jeuk.Olga op schreef:

Wat een leuk pakket 🙂
We verwachten ons eerste kindje en kunnen dit pakket goed gebruiken.

Lia op schreef:

Heel graag. Net gehoord dat ik voor het eerst oma word. Geweldig
Zou geweldig zijn om iets te winnen
Een trotse toekomstige omaLaurens Ebbers op schreef:

Ik zou super graag winnen, zou een mooi cadeautje zijn voor vrienden die binnenkort een kindje krijgen!Angela Stam op schreef:

Wat een leuk pakket, dit zou ik graag voor mijn zoontje Colin willen winnen.

Joyce op schreef:

Ik zou dit absoluut graag willen winnen, wat lijkt me dit super om te krijgen voor ons kleine ukkie die in juli wordt verwacht.Debby op schreef:

Oh, wat handig en leuk! Erg gewenst voor dat druktemakertje in de buik 🙂

Eva op schreef:

Wat ontzettend leuk zeg! Ik doe graag mee. Wij verwachten ons eerste kindje wat erg spannend is. Wat heb je nodig en wat haal je allemaal in huis?! Spulletkes winnen en een merk uittesten is altijd leuk.Amanda op schreef:

Ja! Na een lange emotionele weg eindelijk zwanger van onze tweede kindje dus dat zou heerlijk zijn! Wij krijgen een oktober kindje mocht alles goed gaan dus dan is een slaapzakje wel nodig als het net zo’n rollende stuiterbal als zijn broertje is! ?

Leonie de Boer op schreef:

Ik heb zelf een zeer gevoelige huid, en voor de zekerheid zou ik deze heel graag winnen voor m’n kleintje!Sanne Munske op schreef:

Wij verwachten ons kindje deze zomer. Ik zou dit setje graag voor haar of hem (we weten het nog niet) willen hebben.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *