Winactie: Ergobaby Omni 360 babydrager

winactie ergobaby omni

Deze fijne babydrager groeit met je baby mee vanaf de geboorte totdat je kindje 20 kg weegt, en dat zonder verkleinkussen. Of je je baby nu op de buik, heup of rug draagt, hij of zij zit altijd in de goede, ergonomische M-houding! De schouderriemen kunnen recht maar ook kruislings worden vastgezet en de brede lendensteun zorgt voor goede support en comfort.

Deze Ergobaby Omni babydrager kun je winnen

De Ergobaby Omni 360 is een all-in-one draagzak, die alles in huis heeft om je kindje vlot en comfortabel te dragen. Door het verstelsysteem met klittenband aan de binnenzijde van de heupband kun je de drager helemaal aanpassen aan de groei van jouw kindje. De tailleriem met lendensteun is zo ontworpen dat hij op verschillende hoogtes kan worden gedragen, zodat je baby altijd hoog genoeg kan zitten om het hoofdje te kussen.

Wat moet je doen om deze luxe Ergobay Omni 360 babydrager ter waarde van 189 euro te winnen? (We hebben hier een donkerblauwe voor je klaar staan).
Vertel ons hoe je je oriënteert (of hebt georiënteerd) bij het uitzoeken van een goede babydrager.

Op deze winactie zijn onze actievoorwaarden van toepassing.

Amanda uit Olst heeft de Ergobaby Omni gewonnen!

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

118 gedachten over “Winactie: Ergobaby Omni 360 babydrager


Marije Witjes op schreef:

Mijn belangrijkste eis voor een nieuwe drager is dat hij ergonomisch is. Niet alleen mijn gezondheid, maar vooral die van mijn kindjes zijn enorm belangrijk. Een hip printje is voor mij niet van belang.Jilke Jansen op schreef:

Ik vraag vriendinnen naar hun ervaringen, ik zoek op internet naar testen van draagzakken en vervolgens zoek ik reviews over de draagzakken die voor mij goed uit de test komen.Linda Klavers op schreef:

Ik oriënteer me door met name vriendinnen en andere mensen in mijn omgeving te vragen waar hun voorkeur naar uit gaat en waarom.
Ik heb zelf een draagdoek gekocht voor veel geld en nooit gebruikt, omdat het mij veel te ingewikkeld is. Wat ik erg jammer vind, omdat ik graag mijn dochtertje met een draagzak (of doek) wil dragen. Ze heeft er ontzettend veel behoefte aan om bij mij of mijn man te liggen. Ze is continu onrustig als ze in bed of de box ligt en wordt alleen rustig bij ons. Daarom ben ik zo ontzettend op zoek naar een geschikte draagzak. Want een draagdoek is bij mij afgevallen. Deze draagzak zou een waanzinnige uitkomst zijn voor ons gezin.Thirza op schreef:

Ik heb een aantal moeder vriendinnen m, waarvan ik wist dat de ook fanatiek dragen, gevraagd welke draagzak zij gebruiken en welke hun favoriet was. Daarnaast ben ik naar een draagcafé geweest en heb daar een aantal draagzakken uitgeprobeerd en zo tot mijn eigen favoriet gekomenHenriette Snoek op schreef:

Ik heb rondgeneusd op internet, ervaring gevraagd aan andere moeders. Op dit moment heb ik tricot en geweven doeken en oriënteer ik mij op een andere babydrager als alternatief / snelle drager voor mijn man. Wat zou ik daarom graag deze drager winnen in mijn lievelingskleur donkerblauw 😉Esther op schreef:

Ja graag voor ons 2de kindje die binnen kort geboren gaat worden.
Bij de eerst nooit gehad door geld gebrek. Nu lijkt me zo fijmAndrea de Klerk op schreef:

Heb info over een babydrager gedaan via vrienden
En toch ook hoe een verkoopster het kan vertellenSusanne Tienstra op schreef:

Geachte heer/mevrouw,

Omdat wij als ouders voor de tweede keer weer ouders hopen
te worden, hebben wij ons o.a. ook georiënteerd op babydrager
waarbij de ergonomie van uiterst belang is. De kans is heel groot
dat ons kind weer prematuur geboren wordt. Vandaar dat de
ergonomie belangrijk is! Omwille van deze reden zouden
wij heel erg graag kans maken op deze fantastische babydrager!

Hartelijke groet, S. TienstraNicole op schreef:

Een tijdje geleden hebben we een draagzak geleend en dit beviel echt super goed. Ons zoontje zat erin als een koning en vond het helemaal geweldig. Deze draagzak zou super goed van pas komen voor onze uitjes met ons zoontje.Lisette op schreef:

De ergonomische houding voor mijn zoontje en mijzelf zijn het belangrijkste. En tot een hoge kg zodat we er lang gebruik van kunnen maken. Zou hem graag willen testen!!Zillah op schreef:

Wij hebben via een draagconsulent een aantal opties geprobeerd. Dat hij ergonomisch moet zijn is natuurlijk het allerbelangrijkste. Maar ook het draagcomfort is belangrijk, en is voor iedereen weer anders. Ook belangrijk dat mijn dochtertje hier lange tijd in gedragen kan worden.Marlon op schreef:

Wat super gaaf deze winactie! Ergobaby is een mooi merk, zo ver ik er tot nu toe erover gelezen heb.
Het orienteren op een goede babydrager doe ik op verschillende manieren, ik kijk er naar wanneer ik op bezoek ben op beurzen, ik heb in baby-winkels wat dragers gepast, ik heb blogs gelezen en heb mensen gevraagd naar hun ervaring.
Mijn schoonzusje is bijvoorbeeld erg te spreken over de ergobaby, zij is fysiotherapeut dus haar mening telt voor mij wel extra mee.
Het zou echt mega gaaf zijn deze drager te winnen en donkerblauw past ook heel goed bij mijn kledingkast en winterjas, ik ga duimen!Julia van empel-stamate op schreef:

In de winkels en online gekeken , reviews gelezen. Vriendinnen vragen.Jolanda Triemstra op schreef:

Deze ergobaby omni 360 zou heel erg fijn voor mijn dochter zijn, die in mei haar tweede kind verwachtEva op schreef:

Voor mijn eerste kind heb ik op internet gezocht naar aanbiedingen en er zo een gekozen maar ik zou deze niet aan vriendinnen aanraden (goedkoop maar uiteindelijk zonde van mijn geld).. Voor mijn komende kind zou ik een goede willen hebben, dus zou de ergobaby geweldig zijn!Ryanne op schreef:

In eerste instantie ik een draagzak gekocht zonder onderzoek te doen. 1 keer gebruikt maar het was vreselijk. Ik ging onderzoeken hoe dat kon, bleek die (dure!) Draagzak niet ergonomisch. Tien snel teruggebracht naar de winkel. Nu weet ik beer dus ben ik zeker op zoek naar een ergonomische. Eentje die meegroeit met mijn kindje is mooi meegenomen.Lidia op schreef:

Ik heb veel opgezocht op internet en vervolgens heb Ik een draagconsult gedaan, verschillende dragers proberen en uiteindelijk gekozen om onze zoon als kleine baby met een mooie geweven doek te dragen. Nu inmiddels een geheel verstelbare drager van draagdoek stof, handig nu hij er vaker in en uit wil.jolanfa de haan op schreef:

ik ben me nog erg aan het orienteten, (baby is nog geen 4 weken oud) k heb een minimonkey te leen/te testen. maar dat is hem niet voor mij omdat het wat hangt aan mn schouder. en ik het gevoel dat ik scheef hang.
ik hoop dat deze draagzak mij een beter gevoel en houding geeft. ..en dat mn baby het ook fijn vind. wat ik wel denk want hij vind het fijn om rechtop bij me te zitten/hangenMelina op schreef:

Dat de draagzak ergonomisch is,
niet alleen voor mijn kindje, maar ook voor mijzelf.Wendy de Groot op schreef:

Mijn oriëntatie bestond uit snuffelen op het internet, vragen aan mijn zus en proberen.
En dan vooral kijken naar of hij op meerdere manieren gebruikt kan worden. Want met meer kilo’s is op de rug dragen wel fijn. En dan natuurlijk met fijne banden voor schouders en heup.Ilona Hermans op schreef:

Wij zijn ons nog steeds aan het oriënteren (middels advies fysio, winkels, ervaringen enz.) voor een goede babydrager. Uiteraard wat het beste is voor onze kleine meid die wij in Februari verwachten maar ook wegens gezondheidsredenen van mijn partner. Mijn partner heeft fybromyalgie dus voor hem moet het ook zeker goed aanvoelen (ergonomisch zijn).Fouzia op schreef:

Voor mij is het belangrijk dat een draagzak ergonomisch is. Comfort van mijn kleine is het allerbelangrijkste. Verder kijken naar hoe lang de kleine gedragen kan worden min de draagzak.Kitty op schreef:

Ik heb nu een draagdoek, maar wil voor onze kleine die als het goed mag gaan in januari geboren mag worden, een drager die makkelijk aan te doen is. ik ben al aan het kijken wat fijne makkelijke drager is, maar ben daar nog niet uit.
Al mag ik tegen die tijd die van mn zusje uitproberen. Al is die maar geschikt tot 9 maanden. vind ik eigenlijk tekort.
Deze drager lijkt me wel geschikt. zeker omdat hij tot 20 kilo kan…. zou ik mn zoontje van bijna 3 daar nog in kunnen dragen. die weegt nog maar net 11 kilo:-)Lien op schreef:

Voor mijn eerste kind heb ik alle reviews gelezen en bekeken op internet, en heb daarom voor een ergobaby gekozen. Deze heb ik veel gebruikt met plezier. Helaas heb ik deze onlangs weggegeven aan een familielid. Daarom zou ik nu graag deze nieuwe variant ergobaby willen winnen omdat ik weer in verwachting ben.Marjan van Geel op schreef:

Ik volg op instagram een aantal dragende moeders en winkels die draakzakken en doeken verkopen. Niet dat dat het makkelijker maakt aangezien iedereen weer een andere mening heeft. 1 ding hebben ze gemeen: ergonomisch. Dat zou mijn belangrijkste afweging zijn. Ik lees veel goeie recensies over de ergobaby en zou m dus graag willen winnen!Monique op schreef:

Ik oriënteer me op mijn keuze door de ervaringen van mommy influencers te bekijken en lezen. Door te praten met andere ouders. Door productbeschrijvingen en reviews te lezen. En dan mijn eigen wensen hiernaast te leggen. Hopelijk vind ik dan een matchende babydrager! Ik hoop dat deze Ergobaby dat is!Annosman op schreef:

Mijn oriëntatie is gericht op mijn lengte, een draagzak moet goed passen over mijn schouders , zodat ik geen last van mijn nek krijg.
Ook moet ons kindje er goed stevig en comfortabel in zitten.Marjanne op schreef:

Ik vond de negenmaandenbeurs perfect, veel verschillende merken kunnen testen! Onze kleine meid vindt het nog heerlijk om gedragen te worden, maar begint nu toch echt uit de draagzak te groeien. Deze van Ergobaby zou dus erg goed van pas komen!Muriël op schreef:

Mijn eerste kindje was mijn proefkonijntje 😉 en met haar heb ik diverse doeken uitgeprobeerd. Nu ik zwanger ben van de tweede zou ik graag ook draagzakken willen gaan gebruiken. Ik volg diverse ‘ deskundigen’ en ‘ sterren’ op instsgram voor inspiratie en Google is natuurlijk ook m’n beste vriend in deze!
En wat ik mag geloven, geven jullie nu een toppertje weg!!Stefanie op schreef:

Wij houden er van om ons meisje dicht bij ons te dragen en voelen ! In het begin hadden we een draagdoek, tot voor kort een draagzak maar deze is niet meer stevig genoeg voor onze meid die ondertussen 12,5kg weegt. Na wat rondzoeken en rondvragen hebben deze draagzak al eens naar voor horen komen. Wat zou dit supetzijn ! Een mooie draagzak waarmee onze dochter nog tot 20kg fijn bij ons kunnen dragen ! ?Marian B op schreef:

Advies gevraagd aan vriendinnen en in de winkel bij de verkoopster. Nu doe ik graag mee voor mijn zwangere zusje.Lucie Mulder op schreef:

Zie bij de oppas hoe handig en makkelijk het kind in de draagzak kan doen heb zelf een draagdoek. Maar gebruik hem eigenlijk bijna niet. Zou heel leuk zijn als ik met mijn kleine meisje op mijn buik kan wandelenTatjana van Nuil-Lux op schreef:

Ik heb heel veel informatie ingewonnen en reviews gelezen op verschillende sites. Daarna een selectie gemaakt van dragers die voldoen aan mijn eisen omtrent ergonomie, comfort en gebruiksgemak en die modellen in de winkel bekeken en getest. Uiteindelijk heb ik deze Ergobaby draagzak gekocht. Ik zou hem graag winnen voor mijn broertje en schoonzusje, die in februari hun 2e kindje verwachten.Cindy Framke op schreef:

Ik heb me georiënteerd via internet maar het is me nog niet gelukt om een fijne draagzak te vinden. Bij mijn 2e kindje een draagzak gekocht maar vond ik niet fijn omdat mijn dochtertje zo klein was en erin verzoop. Toen een draagdoek aangeschaft. 2 weken geleden ben ik bevallen van ons 3e kindje en zou graag weer een draagzak willen proberen omdat dat ook handig is ivm mijn andere 2 kindjes die ik naar school moet brengen. Even snel in de draagzak. Dus ik zou deze heel graag uit willen proberen.Mieke op schreef:

Een ergonomische houding voor mijn kind vind ik het belangrijkst.
Verder is het fijn als de draagzak gemakkelijk is om te doen en in maat te verstellen is. Hiernaast is gemakkelijk schoonmaken/wassen een pré.
Ook is het fijn als de draagzak voor langere tijd gebruikt kan worden, dus vanaf geboorte tot 18-23kg.
Niet onbelangrijk is ook een ergonomische houding voor mezelf; evenredige gewichtsverdeling waardoor rug en schouders minimaal belast worden.Janou van Greuningen op schreef:

Ik heb navraag gedaan bij vriendinnen en onderzoek gedaan op internet! Tijdens mijn eerste zwangerschap had ik n roze Bobba draagzak deze heb ik toen bij de borstvoedingswinkel geprobeerd en gekocht. Nu zwanger van onze 2 kindje. Ik moet nog n week werken voordat ik met verlof ga en oh wat zou ik deze draagzak graag winnen voor ons lieve kleine mannetje??Gitte op schreef:

Voor mijn eerste eerst een draagdoek gehad toen hij nog niet in een zak kon, en daarna vanwege het comfort voor onze lieve boef en onszelf een ergobaby draagzak gekocht. Voor de tweede zou het heel fijn zijn dat we vanaf de geboorte een draagzak hebben die we kunnen gebruiken (onze eerste zit nog bijna dagelijks in de draagzak dus een tweede is noodzakelijk.) Ik heb lang getwijfeld tussen de merken draagzakken en uiteindelijk voor de ergobaby gekozen vanwege het ergonomische karakter en het gemak waarmee je de draagzak aan kan doen. En daarnaast zit de ergobaby ook erg comfortabel voor ons als ouders.Melissa de Jonge op schreef:

Wow wat een waanzinnige give away. Daar doet deze mama ontzettend graag aan mee. Voor mn baby boy on the way hihi. Mn eerste zoontje Liam is via icsi ontstaan. En omdat ik de hoop op een 2e kindje had opgegeven alles weg geven en weg gedaan. Nu natuurlijk zwanger geworden echt een wonder. En we verwachten hem volgende maand. Kan dan ook zeker zo’n geweldige draagzak gebruiken om mn kleintje te dragen dicht bij me. Zeker met een peuter aan de hand hihi.Sabrina kroder op schreef:

Ik ga proberen om em te winnen voor me gastouder die in verwachting is van de 3e kindje.
De andere 2 heeft ze ook gedragen.
Dus ze is wel bekend ermee.Elianne Gräffner op schreef:

Voor onze eerste kwam mijn man met een draagdoek thuis. Dat leek ons een fijne manier om de kleine te dragen. Dat bleek niet het geval: het knopen was lastig en hij was erg warm. Nu de tweede op komst is, heb ik al gekeken naar een alternatief. Het wordt hoe dan ook een echte draagzak.bianca de graaf op schreef:

Waar ik voornamelijk naar kijk is of het de M houding voor de baby geeft, en of het ook voor mama zowel als papa prettig is om te dragen. We zijn allebei erg lang en ook wat steviger. Vaak zijn ze dan ongeschikt of te klein. Wat ik ook belangrijk vind is vanaf en tot wanneer ik de draagzak kan gebruiken. En als laatste criteria is natuurlijk het gebruiksgemak. Niet alleen mama maar ook papa moet het makkelijk kunnen gebruiken zonder een cursus te hoeven volgen zeg maar. Veel klantenrevieuws lezen van mensen die echt een bepaalde draagoptie gebruikt hebben en wat hun ervaringen ermee zijn. Moet wel zeggen dat ergobaby een draagzak is waar mijn oog op gevallen is, en daarom zou ik hem graag willen winnen. Hij heeft alles wat wij zoeken en nodig hebben.Mireille op schreef:

Door bij onze zoon meerdere draagconsults te hebben. Zo ook enkele dragers kunnen lenen om te testen. Verder veel gelezen op de Facebook van Friese draagouders. Ergonomisch it is!
Dragen is zo ideaal. Vooral op drukke plekken waar kinderwagens en buggy’s echt een ellende zijn.
Onze zoon daarom ook tot ruim 3 nog op de rug gedragen. Nu zwanger van zijn zusje en zal ook nu weer dragen. Ideaal als hij straks in de e het kou naar school moet. Zit ze lekker warm bij mama.
En ze verdient toch wel haar “eigen” drager.Susan Bakker op schreef:

Ik heb gekeken naar ergonomische houdingen, voor de kleine en ook voor mezelf aangezien ik rugpatiënt ben.
Ook heb ik gekeken naar het gewicht van de kleine, aangezien onze oudste vrij vlot omhoog ging met zijn gewicht, zodat ik er wel langer gebruik van kan maken.
En als laatste kijk ik ook naar de look van de draagzak of -doek, want ik wil ook wel een mooie uitstraling ermee hebben en geen saaie babyblauwe doek of zak.Ytje Fokkens op schreef:

Verschillende mensen in de omgeving hadden een verschillende draagzak.. Zo kon ik goed oriënteren! Ergonomisch is echt zo fijn voor je lijf en voor dat van je kind. Bekijk je kleintje zo dichtbij je hart!Henderike op schreef:

Het lijkt me heerlijk om ons kindje zo te gaan dragen als alles goed mag gaan.
De eerste wel een draagdoek gekocht maar dit lukte niet met dragen. Daarna vondt ik het moeilijk om een goede draagdoek te vinden. Als ik deze draagdoek zo zie ,zie ik het helemaal goed komen.Mandy van uden / van grunsven op schreef:

Bij mijn jongste dochter wist Ik helemaal niets over draagzakken en draag doeken en wat de term ergonomisch betekende.
Gelukkig heb Ik een schoonzus die dat wel allemaal wist en maakte zij mij er op attent dat ik niet zomaar de eerste beste drager of draagdoek kon kopen.
Ik ben mij toen in gaan lezen en ben via social media lid geworden van verschillende communities puur gericht op het dragen van je kinderen.
Zo heb ik langzaam maar zeker alles geleerd wat ik nu weet over het dragen.
Ik ben draagdoeken en zakken gaan passen en proberen en ben op een 3tal merken gekomen waar ik goed mee kan werken.
En sindsdien ben Ik mijn kennis aan het verspreiden onder mijn zwanger wordende omgeving ?Marjan Zijlstra op schreef:

Ik heb eentje gekozen die gebruiksvriendelijk is zodat ik zeker weet dat ik hem ging gebruiken. Daarbij heb ik gekozen voor eentje met een clip om mijn middel en dan rest te moeten knopen. Dit werkt goed voor mij. Ook heb ik gekeken en gepast is het bij mijn lijf ook pastte. Er waren een aantal met te dikke schouder polstering. Waardoor het niet lekker droeg. Toen ik eentje op of had heb ik deze getest met mijn dochter erin. Als laatste ben ik gaan kijken naar de leukste kleur.Michelle op schreef:

Wij zijn langs een paar winkels gegaan om informatie in te winnen over een draagzak. Sinds onze draagdoek die mijn moeder bij mij gebruikte en ik bij mijn eerste kindje helaas gestolen is moeten we wel kijken naar andere opties.
Na de informatie uit de winkels toch nog even de ervaringen op internet erbij gezocht. Zoveel verschillende meningen van wat het beste draagt zou je bijna duizelen. Comfort voor de baby staat bij ons op 1. Als 2e is het lang kunnen dragen voor ons ook erg belangrijk. ??Cora van der Bijl op schreef:

Ow ik vertrouw op mijn vriendin die zeg dat deze echt super is .? Het zou super van pas komen omdat wij alles lopend moeten dun met de kleine meid.?Monique van Brakel op schreef:

Ik bekijk reviews op diverse sites die ergonomische draagzakken aanbieden en ik vraag het vriendinnen die ook dragen. Ik heb al verschillende zakken en doeken geprobeerd en tot nu toe beviel alleen de mini ringsling. Maar mijn zoontje is nu net 1 jaar en groeit hier bijna uit. De ergobaby draagzak lijkt me ideaal om hem straks op mijn rug te kunnen dragen. Dus hij zou hier super welkom zijn.Annemarie op schreef:

Ik lees voornamelijk reviews op verschillende pagina’s. Ik let dan vooral op ergonomie en draagcomfort. Voordat ik hem werkelijk koop, wil ik in een fysieke winkel hem bekijken en proberenPetra op schreef:

Ik heb me georiënteerd op draagcomfort, gemak, ergonomie, kwaliteit en toch ook wel de prijs. Helaas toch al een miskoop gedaan op draaggebied… Mijn jongste heeft een spreidbroek gekregen en juist voor hem is dragen in een ergonomische drager heel goed. Ik zou dan ook graag de kans krijgen om de Ergobaby Omni 360 uit te proberen.Susan op schreef:

Bij ons eerste zoontje had ik me eigenlijk niet verdiept in babydragers. We hadden een kinderwagen, dus wat moest ik met een draagdoek/zak. Maar al vrij snel na de geboorte, kwam AZ bij onze voetbalclub een oefenwedstrijd doen. Toen dacht ik, hoe neem ik nu onze kleine makkelijk mee. Toen een draagdoek gekocht die ik tegen kwam opmarktplaats. Erg fijn in gebruik, gewoon een goede gok dus. De vervolg draagzak, was een iets minder goede gok, want ik hoopte dat mijn man ook ging dragen, maar hij vond een draagzak die je moest knopen maat niks. Wel was dit een ergonomische, maar alleen ik gebruikte hem. Nu voor ons 2e zoontje, zou deze ergobaby goed van pas komen. Zo kunnen we af en toe afwisselen.Anne T. op schreef:

De Sint is hard op zoek,
Naar een babydrager, of een doek.
Is hij te gebruiken vanaf t begin?
En krijgt hij het kleine jongetje er gemakkelijk in?
Hoe warm en groot en comfortabel,
Isbdeze drager variabel,
Voor dragen op buik en rug?
Of moet ik dan naar de winkel terug.
En dan de prijs en kwaliteit,
(De euro”s en de duurzaamheid).
Sint maakt een eind aan zijn verhaal,
Veel draagplezier, u allemaal!

Samantha Dieters op schreef:

Ik ben lid van meerdere draaggroepen op Facebook. Ik lees reviews en niet geheel onbelangrijk, ik volg mijn smaak. Daarnaast ligt er een draagwinkel in de buurt waar ik ook nog wil gaan kijken en ervaren.

Mariska op schreef:

We zijn ons nog aan het oriënteren op een goede draagzak en de ergobaby staat voor ons op nummer 1! We zijn naar verschillende babyzaken gegaan om daar advies te vragen en de draagzakken uit te proberen. Ook via revieuws op internet hebben wij ons laten informeren. Het gaat ons om de ergonomiteit, het draagcomfort voor ons kindje en het draagcomfort voor ons als ouders. De ondersteuning in het nekje is heel belangrijk ivm reflux baby. Het zou voor ons een geweldige uitkomst zijn om de ergobaby te winnen zodat we ons kindje kunnen helpen om comfortabel rechtop gedragen te worden na zijn voedingen ivm reflux zodat hij meer ontspannen is en in de draagzak al tot rust kan komen ipv een uur na iedere voeding rechtop te moeten zitten. De ergobaby biedt ons al het comfort wat we nodig hebben!!Corina op schreef:

Ik zoek altijd op het internet naar informatie en vanuit daar maak ik mijn beslissing op comfortabele en uiterlijk van het materiaal.
Verder laat ik mijn partner er ook naar kijken wat hij ervan vindt, want vaak maken we samen de mooiste beslissing.esmeralda op schreef:

Ik zoek al een tijdje een goede draagzak! ik vind het zo lastig welke je moet nemen. Je leest verschillende dingen over diverse merken. Deze draagzak ziet er super mooi uit! Degelijk, stevig en mooie kwaliteit. Ik zou deze draagzak heel graag winnen! erg mooi.

Jilleke op schreef:

Voor mijn zoon (3,5) destijds een Ergobaby original gekocht. Super draagzak waar hij nog steeds in gaat. Onze kleine meid (6mnd) wil ook graag gedragen worden en kijkt het liefst de hele wereld rond. De ergobaby 360 komt dan goed van pas zodat we lekker stukken kunnen wandelen met 2 draagkids!!Tessa Wolterink op schreef:

Il gebruik nu een draagdoek voor ons meisje van 9 weken. Met 2 grote broers die erg groot buiten spelen ben ik opzoek naar een draagzak. Zodat ik de kleine meid
Hierin mee naar buiten kan nemen en m’n handen nog vrij heb voor de jongens. Ik oriënteer me door het internet af te struinen, m’n omgeving raad te plegen.
Deze draagzak zou dus erg goed van pas komen?Nicole op schreef:

Ik vraag advies bij mensen in mijn omgeving en zoek informatie op internet. Voor mij is het belangrijkste dat de draagzak letterlijk/figuurlijk naadloos aansluit op mijn lichaam. Ik heb al ruim 12 jaar nekklachten en het is van belang dat deze klachten niet verergeren bij het gebruik van een draagzak. Ik ben dus op zoek naar een ECHT goed passende draagzak en deze komt denk ik in de goede richting 🙂Esther op schreef:

Ik heb meerdere draagzakken/draagdoeken geprobeerd. Ook levert het internet een schat aan informatie op, daardoor wist ik waar ik op moest letten. Ervaringen in de omgeving geven ook een goed beeld. Deze draagzak voldoet echt!Jolanda Bijlsma op schreef:

Ik heb nu een draagdoek voor mijn kleintje, maar die is lastig aan doen… en mijn zoontje wil er niet in. Een draagdoek zit veel strakker dus hij kan er bijna niet in bewegen.
Deze Ergobaby babydrager lijkt mij ideaal. Zo te zien is hij makkelijk aan te doen en is er voor mijn zoontje met iets meer bewegingsruimte. Buiten dat hij er mooi uit ziet en hopelijk ook fijn draagt!Femke op schreef:

Ik liet me adviseren in de winkel waar we onze geboortelijst hebben gelegd. De draagzak die we toen gekozen hebben was eigenlijk enkel maar geschikt voor kleine baby’s (tot 6 maand), nadien biedde deze niet genoeg steun meer. De verkoopster vertelde ons dat we dit hierna toch niet meer zo vaak gingen gebruiken, maar mijn dochter zit supergraag in een draagzak, het is gemakkelijk voor uitstapjes, wandelingen, … We hebben deze ergobaby al eens getest van een vriendin en ze zit hier echt mooi ondersteund in, maar ook voor mijn rug is het veel beter. Daarom zouden wij graag eentje winnen.veurink op schreef:

zou erg handig zijn om op deze manier de baby bij je te dragen in de rolstoel scootmobiel want een wandel/ kinder wagen wil nietEllen op schreef:

Ik heb me laten adviseren bij Draagkracht in Utrecht, een onwijs fijne baby-en kinderwinkel waar draagconsulenten je helpen met het vinden van de fijnste doek of drager. Ik ben begonnen me een draagdoek, maar onze pollewop groeit als kool en inmiddels zijn we dus echt wel toe aan een drager. Deze Ergobaby kwam ook bij hen door de keuring: ik win hem dus dolgraag!
Oh en nee, ik heb geen aandelen 😉Cheryl Van de Loo op schreef:

Het belangrijkste is dat zo’n draagzak veilig is. Verder heb ik nog niet georiënteerd maar dit zou zeer handig zijn voor onze dochter die in januari komtAngela Stam op schreef:

Ik heb dit aan wat vriendinnen gevraagd. En vervolgens ook op vergelijkings sites gekeken. Een draagdoek heb ik geprobeerd, maar dit vond ik niet zo fijn. Dus zou graag deze draagzak willen uitproberen =)Sytze op schreef:

Zelf ben ik op zoek gegaan naar reacties van gebruikers en dan met name mensen die ook zelf een zwakke rug hebben en toch een makkelijk bruikbare draagzak willen! En natuurlijk een die liefst in donkerblauw leverbaar is!Suus Gro op schreef:

Ik heb uren gegoogled, van alles geprobeerd en ben lid van verschillende facebookgroepen over baby dragen.
Ik heb zelf een draagdoek van Pure baby love. Maar ben ook opzoek naar een makkelijke draagzak voor erbij. want soms wil je ook lekker snel weg en voor de opa’s en oma’s is dit ook wel heel handig.

Ik doe mee voor onze kleine jongen; Frank

Amanda op schreef:

in OmIk heb mij georiënteerd door verschillende draag doek en zakken te lenen, zo kijken wat er bij mij en bij mijn kindje past. Conclusie hieruit is dat een draag doek niets voor mij is het knopen en kijken en aanvoelen of de kleine goed zit vergte heel veel stress en tijd. Wij vinden een draagzak ideaal! Makkelijk en snel in gebruik en super comfortabel voor mij en mijn kleine vent! Van alles uitgeprobeerd en deze ergobaby omni lijkt voor ons super dus wij zouden hem heeeeel graag willen winnen!rie op schreef:

ik lees veel over en kijk naar instructiefilmpjes op internet om te weten te komen over welke draagzak makkelijk vast te klikken is en waar een pasgeboren baby goed in zit. Wij gaan met onze aanstaande kleine terugvliegen als we hem of haar ophalen en dan komt een goede draagzak zeker van pas!rie op schreef:

ik lees veel over en kijk naar instructiefilmpjes op internet om te weten te komen over welke draagzak makkelijk vast te klikken is en waar een pasgeboren baby goed in zit. Wij gaan met onze aanstaande kleine terugvliegen als we hem of haar ophalen en dan komt een goede draagzak zeker van pas!an op schreef:

ik heb gekeken bij mijn zus en welke ze had en goed naar haar ervaring geluisterd die ze had gekregen va haar vriendinnen. welke wel en niet goed warenSteef op schreef:

Om eerlijk te zijn, moeten we dat nog doen! En met dit cadeau is dat helemaal niet meer nodig natuurlijk.Madeleine op schreef:

Moet lekker zitten en vooral voor de houding van het kind goed zijn. En gemakkelijk in gebruik.Cindy op schreef:

We hebben ons niet echt georienteerd, waardoor we nu een Babybjorn draagzak hebben die alleen op de buik kan. Aangezien ons kindje steeds zwaarder wordt en we daardoor last van de rug krijgen als hij in de zak hangt, weten we niet hoe lang dit nog kan. Daarom zou een ergonomische draagzak die ook op de rug kan zeer welkom zijn!

Marit van Duuren op schreef:

Wij hebben na megagoede tips een draagzak mogen lenen met een hele dikke stevige heupband waardoor het gewicht (na veeeeeeel bekkenpijn) van onze eerste kleine vent verdeeld werd. Dit was toevallig de Ergobaby en zat superlekker!!
Echt een aanrader.

Ideaal is ool het doekje waardoor ze afgeschermd zijn en echt even tot rust komen.Daan op schreef:

Begonnen met een babybjorn, wat een pokkeding is dat na een paar minuten al last vaan de rug en noem maar op. Bij de volgende een draagdoek aangeschaft. Wat een verademing.
En na de draagdoek een tula toddler aangeschaft. Na een lange zoektocht op websites en forums. Hier een selectie gemaakt en daar 1 op uitgezocht, maar die zat voor geen meter. Toen wederom advies gevraagd en mocht de Tula lenen van een kennis. Zo gezegd zo gedaan en ik was om! Nu zou het tof zijn om er 1 te winnen die je van begin tot 20kilo kan gebruiken.Janneke Versluis-Homan op schreef:

Ik vind een ergonomische draagzak belangrijk.
In stenen winkels krijg ik niet altijd juist advies.
Op internet is veel informatie te vinden.
Ik snuffel daar dan ook graag rond.
Ook vind ik veel informatie op informatieve pagina’s op Facebook.
Bv. Draagpraat en draagliefde.
Voor de portemonnee is het uiteraard fijn als je een draagzak langere tijd kan gebruiken. Als zegt KG in mijn ogen niet zo veel. Volgens mij is broeksmaat belangrijker. ??C. L. Yau op schreef:

Heb veel gelezen op het internet, ervaringen gevraagd van vriendinnen.
Heb bij ons eerste zoon een draagdoek gebruikt, het zat wel lekker maar dat knopen kost toch wel veel tijd en manlief kan er niet mee omgaan.
Wat ik erg jammer vind want je bouwt toch een band op met de kleine door hem te dragen. Nu verwachten wij een tweede, zal mooi zijn als manlief nu zowel de grote man als de kleine moeiteloos kan gaan dragen. Heb goeie verhalen gehoord over de Ergobaby, maar helaas past t niet in ons budget.Linda Akkman op schreef:

Online en daarna in een winkel waar ze alleen ergonomische draagzakken verkopen.Linda op schreef:

Eerst heb ik me online verdiept op allerlei systemen en toen een printje gezocht die ik mooi vond (: Daarna in een winkel geweest en besteld.Suus op schreef:

Online op verschillende forums, Daarna in de winkel . Maar nog steeds niets gekocht.lizette op schreef:

Een verkoopster heeft me gewezen op een aantal punten waar je op kunt letten bij de aanschaf.

Will op schreef:

Mijn vriendin heeft net een baby en kan zo’n handige babydrager goed gebruiken.
Graag zou ik het haar willen geven op haar verjaardag in Januari. Dan is de baby net 3 maanden.
Ik weet zeker dat ze de kleur mooi vindt.
Zelf heb ik niet gezocht, maar wat zij gedaan heeft weet ik niet.
Zal alleen tegen haar zeggen, dat ze voorlopig niet moet zoeken of kopen. Want je weet maar nooit.
Graag loot ik mee.Miekske Dingens op schreef:

Ik heb me bij een draagconsulente geïnformeerd en geleerd dat er een goede ergonomische houding (M) zou moeten vormen. Gezien er wel snel wordt gezegd dat een drager ergonomisch is, is het toch nog uitkijken. Je mag dit blijkbaar zomaar melden, ook indien dit niet echt het geval is. Zeker omdat we een drager langere periodes gebruiken, is het heel belangrijk dat hij zowel voor moeder als kind goed zit. <3Anne op schreef:

Passen… de enige manier voor mij om te weten of een drager goed zit! De drager moet uiteraard ergonomisch zijn voor zowel mijzelf als mijn kindje.Petra Eggink op schreef:

Zou hem heel graag willen winnen voor onze kleinzoon die begin april geboren gaat worden.marleen vonk op schreef:

Eerlijk gezegd heb ik mij hier nooit in verdiept omdat ik altijd dacht dat een draagzak niet helemaal goed is voor de baby zijn of haar heupjes. Maar nu ik dit artikel zag toch maar even gegoogeld en nu blijkt daar ook een heel groot verschil in te zitten. Dit merk kan met een gerust hart gebruikt worden en nu word ik toch wel heel erg nieuwsgierig geworden naar dit handige product 🙂

Wendy van Houten op schreef:

Belangrijk dat de draagzak veel draagmogelijkheden heeft zoals deze en dat hij natuurlijk ergonomisch is. Deze draagzak is dus een ‘complete’ draagzak! Geweldig!I. Ietswaart op schreef:

Belangrijk bij een babydrager zijn voor mij: ergonomische houding voor de baby, doorgroeimogelijkheden, draagcomfort, stevige/veilige afwerking en gebruiksgemak (om en af doen en verstelbaarheid). Groet, IrisEveline op schreef:

Ik heb op verschillende sites gekeken, maar ga vooral ook uit van ervaringsdeskundigen, medemama’s dus. Via fora, Facebook en in real life bij vriendinnen. Doe graag mee met deze winactie ????Debbie op schreef:

Ik heb een baby bjorn gekregen bij de eerste en deze was niet ergonomisch. Deed verschrikkelijk veel pijn aan mijn schouders en kindje zat er niet goed in. Gelukkig had ik een draagdoek als alternatief. Vooral mijn man vindt dragen heerlijk, makkelijk tijdens een boodschapje of iets anders op loopafstand. Dus nu voor de tweede zeker op zoek naar een draagzak die ons allebei past, waar de baby goed in zit, geen rugpijn van krijgen en waar de baby ook met zijn gezichtje naar voren in kan.Esther Jager op schreef:

Door babyzaken te bezoeken en naar informatie te vragen over de babydrager die we zouden willen gaan aanschaffen. Ook veel op internet gekeken en gezocht naar informatie.Lieke Bogers op schreef:

Ik heb verschillende babydragers van mensen in mijn omgeving geleend om uit te proberen. Zo heb ik een stretchy draagdoek, een stugge draagdoek en een babydrager met riempjes uitgeprobeerd.
Na het testen in verschillende situaties ben ik erachter gekomen dat de babydrager de beste keus is voor ons. We hebben er nu 1 die regelmatig in gebruik is. Hij past er alleen al bijna niet meer in. Dus deze zou perfect zijn als vervolg!marij brand op schreef:

op diverse babybeurzen heb ik een aantal dragers getest waardoor ik erachter ben gekomen wat ik wil en wat ik fijn vindt en tevens goed bij me pastMarjan Zuydervelt op schreef:

Gekeken of ik mijn kind op de buig en later ook op de rug kan dragen. Maar 360 graden is helemaal geweldig. Ook naar de prijs en of het uitwasbaar is. Mocht er een ongelukje gebeuren is het wel zo fris als deze snel afgewassen kan worden.Ida Freriksen op schreef:

Als gastouder van veel kleine kindjes die nog niet allemaal kunnen lopen, is zo’n draagzak heel erg handig. Kan ik 4 kindjes in de vierlingwagen vervoeren en 1 kindje in de draagzak. Probleem opgelost!Marianne vd meer op schreef:

Rondgevraagd bij familie en vrienden. Veel op internet gespeurd. En natuurlijk in de winkels navraag gedaan.Mariska op schreef:

Ergonomie met stip op nummer 1! Zowel voor baby/kind en drager.
Veel inlezen op goede websites, van bijvoorbeeld draagconsulenten. Daarnaast tips zoeken en vragen op facebookgroepen over dragen.
Na het selecteren van het juiste type, kunnen we kijken welke designs er evt mogelijk zijn.Amy op schreef:

hij moet ergonomisch zijn maar ook aangenaam te dragen, ik lees graag reviews en test maar ook een bezoek in de winkel kan helpen, soms mag je dan ook passenMientje Lok op schreef:

ik ben me aan het orrienteren door veel er over te lezen, verschillende uit te proberen en andere ouders naar hun ervaringen te vragen. Er is zo veel keuze, maar ze zijn lang niet allemaal praktisch en/of goed.Laura van der Wal op schreef:

Ik ben er pas net achter dat ik zwanger ben en ben op het internet aan het lezen wat voor spulletjes we straks allemaal nodig hebben. Een kind dragen en bevallen is pittig voor ons lijf. Ik vind een draagzak met een optimale pasvorm belangrijk. Net als bergschoenen of een backpack, moet het goed zitten op je lichaam, zodat je je kindje op een gezonde manier kan dragen. De Ergobay Omni 360 ziet er heel stevig uit. Ik zie mijn vriend ook al lopen met de kleine in de draagzak (bij dat beeld smelt ik…) Wij hopen deze degelijke draagzak te mogen winnen. Ons toekomstige kindje zal de wereld vanuit een comfortabele en veilige zit kunnen gaan ervaren. Mijn vriend en ik houden van wandelen: dus wie weet gaan we met deze draagzak + kleintje de bergen in ??Tamara Jongkees op schreef:

Wij zijn naar een speciale winkel geweest voor draagzakken en draagdoeken. Daar krijg je uitgebreide info en kan je alles passen met je eigen kind of pop. Een tweede draagzak zou fijn zijn, met een tweede kind op komst.trudy op schreef:

Ik heb informatie ingewonnen bij mijn vrienden die ook dragen, maar vind ze allemaal wel erg aan de prijs!Genevieve Pauli op schreef:

Aangezien ik zelf nog erg jong ben en niet veel vriendinnen heb die moeder zijn of moeder worden, oriënteer ik me door vooral op internet reviews te lezen. Op deze manier ben ik ook te weten gekomen hoe belangrijk het is om voor een ergonomische draagzak te kiezen. Ik heb namelijk al rugklachten door mijn scoliose, zou er niet nog meer pijn bij wensen.Kelly op schreef:

Er is een kleintje opkomst die onder andere gezellig mee mag naar concert at The sea. Maar wel in een draagzak. Wij zijn reeds bij Babypark geweest waar we alle zakken hebben getest maar wat een keus……. en wat is nu goed, praktisch en verantwoord?! Online zijn we nu aan het verder kijken welke tips er zijn over draagzakken.Sabine op schreef:

Een ergonomische draagzak is niet alleen belangrijk voor het kindje
maar ook voor de ouder/verzorger tijdens het dragen. Een vriendin van mij heeft eencursus gevolgd over draagzakken/doeken en kent alle fijne kneepjes rondom het knopen en dragen van je kleintje.
Zo kon zij ook Ergobaby aanbevelen en doe ik graag mee met de winactie!Sylvia Snip op schreef:

Ik heb al op veel sites gekeken, facebookpagina’s en navraag gedaan bij vrienden en familie. Belangrijk vind ik dat het ergonomisch is, zou niet willen dat mijn kleine meisje er iets aan over houdt!Leonie de Boer op schreef:

Voor mij is het belangrijk dat m’n kindje veilig en comfortabel ligt.
Ook vind ik het belangrijk dat het goede ondersteuning geeft voor mijn rug aangezien ik ook fysiek intensief werk heb.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *