Winactie draagzak Yema Denim Midnight Blue

winactie cybex yema draagzak

De Cybex Yema draagzak combineert perfecte ergonomie met een prachtig, modern design. De draagzak is zo ontworpen dat het dragen heel comfortabel is voor zowel ouders als kind.

Ergonomisch dragen

De Yema draagzak is geschikt vanaf de geboorte tot de leeftijd van twee jaar (3,5 kg - 12 kg, ongeveer 86 cm) en heeft drie draagposities: op de buik, de heupen en de rug.

Deze draagposities bevorderen een natuurlijke ontwikkeling van de heupen van je kind. Welke draagpositie je ook kiest, je kleintje zal zich altijd lekker dicht tegen je aan bevinden.

Hoe kan je winnen

Wij mogen één draagzak Cybex Yema Denim Midnight Blue t.w.v. 189,95 euro weggeven.

Wat moet je hiervoor doen? Geef aan waarom de draagzak Yema juist voor 'jou' zo handig is.

Plaats je antwoord en je voor-en achternaam met geldig mailadres in een reactie onderaan deze pagina!

Om extra kans te maken, deel je dit bericht over de winactie draagzak Cybex Yema Denim Midnight Blue op onze Facebookpagina (zorg er wel voor dat je met dezelfde naam meedoet)! Meedoen kan tot 24 september 2017.

Op deze winactie zijn de actievoorwaarden van toepassing.

Winnaar bekend

Wij feliciteren Anita Commandeur met het winnen van de draagzak Yema Denim Midnight Blue!

Lees meer over de draagzak Yema van Cybex >>

draagzak yema cybex

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

64 gedachten over “Winactie draagzak Yema Denim Midnight Blue


Ch. Karthaus op schreef:

Wat zou dit fijn wezen mijn kindje wil echt eigenlijk constant de hele dag gedragen worden en met nog 3 kindjes en het huishouden is dat nogal lastig af en toe. Dit zou ideaal wezen maar ook voor korte wandelingen naar de stad of naar school lijkt het me ideaal!Debbie Santos op schreef:

Super handig, mijn kindje wil niet in de buggy en de draagdoek is niet zo handig voor een 6 maander. Deze draagzak zou heel goed van pas komen!Marian Bouwens op schreef:

Ik heb nog helemaal geen draagdoek of draagzak. Ik mis dat soms toch wel. Daarom doe ik graag mee! , Hoeft de kinderwagen ook niet altijd mee, lijkt me ook wel handig.Suzan Tanriverdi op schreef:

Deze draagzak van Yema isjuist zo handig voor mij, want dan hoef ik niet steeds dat hele kinderwagen te gaan besturen als ik mijn andere kindje naar school ga brengen. Soms heb ik gewoon even haast en moet ik voor een korte route weg, daarvoor is dit handig. Het is ook leuk om je kind af en toe tegen je aan te hebben als je buiten aan het rondlopen bent.Eline Dogterom op schreef:

Gaaf! Wij lopen veel, mijn huidige draagdoek wordt te klein (dochter 1 jaar). Hier kan ze nog een flinke tijd in!! Heerlijk wandelen op plekken die voor een wagen of buggy niet toegankelijk zijn!Tamara Jongkees op schreef:

Dit lijkt mij een heerlijke draagzak, mijn zoontje vindt het fijn om gedragen te worden, dan is een draagzak ideaal. Deze ziet er ook nog eens mooi uit!Julie van der Heijden op schreef:

Mijn kleine vent is nu 4 maanden oud. Hij vind het heerlijk om lekker tegen me aan te knuffelen. Daarom is deze draagzak de ideale oplossingen voor hem en mij.
Jullie kunnen mij heel blij maken met deze mooie prijs!

CJM de Kok op schreef:

Met nog twee jonge kindjes en een derde opkomst is deze draagzak ideaal om iedereen in de gaten te kunnen houden en vrij te kunnen bewegen.s. pijl op schreef:

het is zo ontworpen dat het dragen heel comfortabel is voor zowel ouders als kind en daarom ben ik verliefd op dit artikel 😀Liesje van Stokkom op schreef:

Ik ben zwanger van mijn eerste frummeltje en het lijkt me heerlijk dat ik straks kindje dicht bij me draag met Yema draagzak. Door de verschillende opties kunnen zowel ik als de papa in spe onze kleine op onze eigen manier bij zich kan dragen!Jelmar de Jong op schreef:

Ideaal tijdens een dagje shoppen/ boodschappen doen/ wandelen. De kleine toch lekker dichtbij, maar ook mn handen vrij. En deze is ook nog eens super mooi! Ziet er comfortabel uit. Ja! De yema draagzak lijkt me perfect. Zo te zien is het voor de kleine ook heerlijk :).Ilja W op schreef:

Mijn schoonouders wonen in Portugal dus het lijkt mij heel gaaf en handig om ons toekomstige kindje te mogen dragen in deze draagdoekHelena op schreef:

Ik ben zwanger van ons 1e kindje en wat zou het fijn zijn om onze kleine straks te kunnen dragen zodat hij/zij altijd bij je is 🙂

angela hoekstra op schreef:

Dit zou een leuke prijs zijn voor onze tweede. Kan ik de kleine bij mij dragen en dan toch de handen vrij hebben om met de oudste te gaan wandelen of iets leuks te ondernemenDaan L op schreef:

Dit is heel handig om lekker samen te gaan wandelen. Helemaal nu de herfst eraan komt en het mooi is om naar de bossen te gaan. Lekker genieten met de kleine.anja op schreef:

ik zou als ik deze leuke draagzak win deze aan mijn nicht geven die zwanger is zodat ze straks de kleine lekker dicht bij zich kan dragen

Suzanne Jongerius op schreef:

Heerlijk mijn handen vrij hebben de kleine bij me dragen. Wat een uitkomst. Ik zou dit graag winnen.Cindy op schreef:

Graag zou ik deze draagzak willen winnen voor over een tijdje.
Wij hebben nog geen kinderen, maar willen dit op korte termijn wel heel graag. Het zou fantastisch zijn om deze draagzak te mogen winnen zodat je lekker je handen vrij hebt, en je kindje dichtbij je kan dragen.Nina Mol op schreef:

Ik ben oppasoma en het lijkt me gewoon heerlijk om mijn kleinzoon te mogen dragen op deze manier.michael noo op schreef:

Nogal vaak onderweg en een echte wandelfreak! Zou super zijn om op deze manier de kleine mee te kunnen nemen met de vele wandelingen die ik maakMarjan Oosterink op schreef:

Hij zou super van pas komen zodat ik de kleine lekker dichtbij kan houden terwijl ik achter Mn dochter van 1,5 aan ren. Heb een wikkeldoek gehad maar dat linkt me niet praktisch bij de 2eIris Boen op schreef:

Zo kan ik lekker lang stappen met mijn kindje dicht bij me.
Bvb. in Rwanda, wanneer we papa’s familie gaan bezoeken.Henrieke Hommersom op schreef:

In eerste instantie wou ik vooral een draagzak om bijvoorbeeld in het bos te kunnen wandelen. Onze wagen is daar minder geschikt voor. In drukke omgevingen is het ook een uitkomst.
Ondertussen zie ik het ook helemaal zitten om de baby in huis te dragen met een draagzak, dus daar zal die het meeste voor gebruikt gaan worden.Lyn Hek op schreef:

Ik zou hem graag cadeau willen geven aan een vriendin, zal ze super blij mee zijn.Sanne op schreef:

Lijkt me een heerlijke draagzak. Mijn man en ik willen allebei ons kindje veel gaan dragen. Mijn man is veel buiten en zo kan hij ons kindje lekker dichtbij zich houden. Ik ben zelf door een chronische ziekte slecht ter been, en hier mee kan ik haar gemakkelijker zelf meenemen, ook als ik van hulpmiddelen, zoals de rollator gebruik moet maken. Kan ik gemakkelijker en veilig zelf met haar naar het park. Lijkt me fantastisch! Ook in huis lijkt me heel praktisch, om de armen te ontlasten, en wat simpele dingen te kunnen doen. Deze draagzak lijkt me voor zowel ons kindje als mijn man en mij heerlijk comfortabel.sarah boekiw op schreef:

heb zelf al 2draagzakken, maar liever niet draag. waaronder een stokke, best zwaar
ziet er chieqe uit, en de zijpositie heb ik nooit eerder gezien. mooie stof en makkelijk wasbaar. zou.deze graag willen uitproberen, en mischien nog aan te raden aan de hele omgevingKenneth op schreef:

De Yema Draagzak
In prachtig midnight blue
Heerlijk, wat een gemak
Nooit meer van dat gedoe
Wandelen tussen bloem en tak
Huppelen als een kangoeroe
Zelfs voor een man in pak
Is het geen taboe
Yema voor jou heb ik een zwak
Please kom snel naar me toe.Esma kaya op schreef:

Mijn man werkt veel waardoor ik vaak alleen ben met mn kleine mannetje. Ik woon 3 hoog en er is geen lift. En in je eentje met boodschappen en een zware maxicosi kan soms uitputtend zijn. Zo’n draagzak is dan een goede uitkomst. Op en neer gaat dan net iets makkelijker.Joke Dezijn-Oosterling op schreef:

Dit zou ik dolgraag winnen voor mijn derde kindje (wordt verwacht op eerste kerstdag)! Lijkt me super fijn en handig met twee reeds rondlopende koters. 🙂Manon Toemen op schreef:

Ook na deze zwangerschap last van gewrichtsklachten in mijn handen, gedoe met de kinderwagen is niet echt fijn. Dus dan lijkt me zo’n prachtige draagzak ideaal, en ons kleintje dichtbij, vooral met lastige sprongetjes, heerlijk!

Esther Vos op schreef:

Onze kleine man vind t fijn om gedragen te worden, maar als ik alleen ben krijg ik de draagdoek die we hebben niet geknoopt. Een draagzak zou daarom handig zijn.Marjolein van der Stigchel op schreef:

Hallo! Ik doe zeker graag mee! Mijn zoontje is met 4 dagen oud geopereerd aan zn hartje. Pittige tijd achter de rug en wij (kleine Luc en ik) dragen
Graag, wat zou ik graag deze draagzak
Winnen om mijn kleine dicht tegen mijn hart aan te dragen. Na enkele weken mag kleine Luc eindelijk ook rechtop dus gedragen
Worden 🙂
We duimen! Leuke actie!

Groetjes ons!Marjolein van der Stigchel op schreef:

Hallo!
Ik doe zeker graag mee! Mijn zoontje is met 4 dagen oud geopereerd aan zn hartje. Pittige tijd achter de rug en wij (kleine Luc en ik) dragen
Graag, wat zou ik graag deze draagzak
Winnen om mijn kleine dicht tegen mijn hart aan te dragen. Na enkele weken mag kleine Luc eindelijk ook rechtop dus gedragen
Worden 🙂
We duimen! Leuke actie!

Groetjes ons!Linda Post op schreef:

Ik maak heel graag kans op dit fijne exemplaar. Ik heb al jaren last van mijn rug/nek en nu met een kleine komt dat niet heel goed uit. Ik las dat deze ergonomisch is, dus wellicht kan ik prettig dragen en heb ik mijn handen eens vrij overdag. Onze dame houdt nml niet zo van slapen en is gezellig heel de dag bij me.Mariska Tijhof op schreef:

Omdat onze zoon bijna te groot is voor onze huidige draagzak maar hij nog wel steeds last heeft van buikkrampen. De enige manier waarop hij dan rustig wordt en blijft is door te dragen. Een fijne opvolger is dus zeer welkom bij ons..Monique Gort op schreef:

Dit zou het perfecte vervoersmiddel zijn voor mijn jongste dochter!
Ze wil het liefst de hele dag getild worden, maar helaas lukt dat niet omdat ik nog twee kindjes heb die ook vaak van alles willen en moeten 😉
Deze draagzak zou uitkomst bieden!Linda op schreef:

Graag, ons dochtertje is ruim 9 maand en ik ben nog steeds bij de fysio wegens overbelasting. Dit zou een goede hulp zijn om mijn rug, schouders en nek te ontlasten.Rianne Altena op schreef:

Oh deze is geweldig, heerlijk wandelen met mijn dochtertje (10 maand) en zoontje (2,5) zonder dat de hele wandelwagen mee hoeft. En ook heerlijk voor als ze in haar sprongetjes zit en letterlijk aan mama hangt… dan kan ik in elk geval nog iets doen 😉Sandy Merks op schreef:

Dit zou super zijn om te winnen nu ik zwanger ben van ons tweede kindje. Zo kan ik de baby veel bij me dragen en toch met onze andere dochter spelen!!Anita commandeur op schreef:

Wat zou een draagzak straks handig zijn met de wekelijkse voetbal van mijn oudste 2 kinderen (7 En 9 jaar). Daarnaast komt de draagzak bij heel wat activiteiten van de jongens van pas. Is de kleine mee en toch dicht bij mama. Ik kijk ernaar uit om de draagzak te dragen (nu eerst een deze dagen bevallen, leuk kraamcadeau😁).Conny Hoekstra op schreef:

Dit zou super leuk zijn voor die kleine kruimel die nog in mijn buik zit. Dan kan ik hem of haar lekker dragen en ondertussen met zijn/jaar grote broer op stap, zonder een kinderwagen me te hoeven sleuren.baukje de haan op schreef:

Ik doe graag mee voor mijn broer en schoonzusje die hun eerste kindje verwachten. Een draagzak hebben ze nog niet maar deze zou wel echt een uitkomst zijnWendy de Groot op schreef:

Ik zou hem heel graag winnen omdat hij er super comfortabel uitziet. Mijn kleine mannetje heeft het niet zo op de kinderwagen en wel heel erg op dicht bij mama zijn :-). Hij zou dus ideaal zijn en misschien kan ik dan ook nog even lekker het huishouden doen, want dat staat nu op een laag pitje…Margriet Zuiderbaan op schreef:

Mijn dochtertje is prematuur en ik zit nu veel met haar te buidelen maar als ze straks groter is dan zou het fijn zijn voor haar als ze dicht bij me is, als we gaan wandelen.Laura Haselhoff op schreef:

Ik zou de draagzak heel graag winnen! Onze dochter van 6 weken heeft veel last van krampjes en slaapt nog niet graag in haar wiegje. Het lijkt mij een uitkomst om haar te kunnen dragen. Voor haar werkt het hopelijk rustgevend. Voor mij fijn om mijn handen vrij te hebben zodat ik ook weer wat meer met haar grote broer en zus kan doen. En wellicht ook wat huishoudelijke taken weg kan werken 😉Nikki Van Dijk op schreef:

Wegens rugklachten is het voor mij alleen mogelijk om met een zeer goede draagzak mijn kindje te dragen. Iets wat ik natuurlijk wel erg graag wil. Draagzak is dan ook zeer welkom!Andrea de klerk op schreef:

Ik zou deze draagzak graag willen winnen
Als ik met de hond ga lopen en het regent dan licht ze gezellig
En droog bij mij en loop je sneller
Ipv dat ik de kinderwagen met regenhoesMadeleine speksnijder op schreef:

Mijn zoontje van 3 veel gedragen in een draagzak nu is mijn 3e kindje op komst en is de oude draagzak aan vervanging toe. Dus een welkom geschenk mocht ik winnenAnnemieke Bosdijk op schreef:

Ik ben een bezig bijtje, ik kan niet tegen stil zitten. Mijn zoontje houdt van gezelligheid, dus die wil dicht bij me zijn. Met deze draagzak kan Kasper gezellig overal mee naar toe.Henriette op schreef:

Dragen is echt heerlijk en naast mijn geweven dok zou ik graag eens een voorgevormde drager proberen.Grigorios Baronis op schreef:

Goedeavond
k zou hem heel graag winnen want mijn vrouw moet elke dag mijn grotere princes naar school te gaan…. en is moelijk voor haar 6 keer per dag tussen de schooltijd de kinderwagen tillen van de 3de verdieping .
zij zal echt blij als de draagzaak wij winnen
Mvg
GregoryMiranda op schreef:

Ik zou graag willen winnen voor een vriendin, zij verwacht in januari haar kleine.
Zij en haar man gaan graag wandelen in het bos en dan is deze mooie yema draagzak ideaal!!!!!Jolanda Akkermans op schreef:

Ik denk dat ik mijn vriend daar erg mee verras. Hij vond het heerlijk om lange stukken te wandelen met onze dochter. Toen hadden we de draagzak te leen maar nu is onze 2e dochter in aantocht dus zou deze heel erg welkom zijn.Ida Freriksen op schreef:

Ik ben gastouder en over een maand krijg ik er een baby bij.
In januari krijg ik nog een baby.
Dan is een draagzaak erg handig als ik ook nog een baby in de kinderwagen heb.Tim op schreef:

Lijkt me geweldig om met het hele gezin (pape, mama, nu nog ongeboren hummel en de trouwe viervoeter) lekker aan de wandel te kunnen (paden op en lanen in) en niet bang te hoeven zijn dat de kinderwagen vast komt te zitten.Nienke op schreef:

Ik zou deze graag voor mijn schoonzus willen winnen die nu nog in verwachting is van hun eerste kindje. Zo heeft zij de handen vrij als de hond wil uitlaten! Al denk ik dat de aanstaande papa het heerlijk zou vinden om er ook mee te dragen 😉Janneke Oosterhuis op schreef:

Zou heel gaaf zijn! Onze kleine meid kunnen we in februari in de armen houden. Kan me nu al voorstellen dat we haar straks ook zo dichtbij mogelijk willen houden. Veilig bij pappa of mamma. Ook fijn straks in de winter. Toch lekker in de buitenlucht en wel warm genoeg tegen één van ons aan.Korving op schreef:

Super handig, voor mij Peter, als toekomstige papa :D.
Zo blijft ons wondertje straks lekker warm, binnen papa’s bereik van linker of rechter arm.
Het is veilig en heel fijn zo dichtbij en heeft papa ook nog lekker zijn handen vrij.
Ik weet het zeker, hiervan wordt ook mama Jenny enorm blij.Marcia strijdhaftig op schreef:

Het zou voor mij echt super goed van pas komen. Na een tussenstop van 15 jaar mdt onze zoon, wordt ons gezin in maart uitgebreid met een dochtertje! Ik heb bij mijn zoon ook heel veel gebruik gemaakt van een draagzak omdat dit je gewoon heel veel bewegingsruimte geeft en je kindje gewoon bij je kan blijven als je bezig bent.

Dus JA!!! Hier zou ik en mijn vriend heel blij van worden😍😍Wileca op schreef:

Als dit werkelijk goed voor heupjes is dan wil ik graag meedoen voor mijn dochter voor haar dochter van 7 maanden.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *