Winactie: Babymoov Twist helpt je bij de borstvoeding

BABYMOOV TWIST

Geef je borstvoeding of wil je dit gaan geven? Met Twist wordt borstvoeding geven een stuk eenvoudiger en kun je er langer mee doorgaan. Babymoov Twist is een innoverend systeem om moedermelk op te vangen en op te slaan en vervolgens de baby te voeden zonder melk te hoeven overschenken. Een concept dat in andere landen al door duizenden kolvende mama’s is omarmd.

Babymoov Twist: ideaal voor borstvoeding gevende moeders

Babymoov Twist is ideaal voor moeders die na de bevalling weer aan het werk gaan, maar toch zelf willen blijven voeden. Maar ook voor moeders die niet graag in het openbaar voeden of de voeding een keer aan hun partner willen overlaten. Met Twist kun je kolven, melk opslaan en melk geven met behulp van hetzelfde bewaarzakje. Er wordt niets overgeheveld, dus geen verlies van vetdeeltjes en geen risico op besmetting, want de zakjes zijn gesteriliseerd voor eenmalig gebruik.

Hoe werkt Babymoov Twist?

De zakjes zijn universeel en geschikt voor alle bekende merken kolven en spenen. Het is een kwestie van aansluiten met de verloopringen en kolven. Het zakje wordt na het kolven hermetisch afgesloten met speciale antilekdop. Op het beschrijfbare deel van het zakje wordt de datum genoteerd waarna deze in koelkast of vriezer kan worden bewaard. Als het tijd is om te voeden, dan hoeft een zakje alleen te worden opgewarmd, bijvoorbeeld met de Kozii moedermelkverwarmer. Daarna past het zakje in de Squeeze zuigfles, klaar om te voeden.

De voordelen op een rij:

  • de voedingswaarde van de melk blijft 100% bewaard met maximaal behoud van de melkkwaliteit met de flessenwarmer Kozii
  • geen geknoei of verlies van kostbare moedermelk, werkt hygiënisch met zakjes voor eenmalig gebruik
  • kan zorgen voor langer geven van borstvoeding door eenvoudig systeem van kolven, bewaren en meenemen
  • beperkt risico op buikkrampjes door het 'collapse systeem' dat lucht uit de fles houdt
  • het werkt simpel en snel: er zijn minder handelingen nodig en het systeem is gemakkelijk te reinigen
  • universeel: past op de meeste merken kolven en spenen

Hoe kun je deze winnen?

We verloten een Babymoov Twist en de Kozii verwarmer ter waarde van 114,80 euro! Dit is wat we van jou vragen:
Vertel ons wat de voordelen zijn van de Australische borstvoedingshouding, de antwoorden vind je op deze pagina 

We hebben een winnaar: Daniëlla uit Boskoop krijgt dit pakket thuisgestuurd.

babymoov twist

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

36 gedachten over “Winactie: Babymoov Twist helpt je bij de borstvoeding


Sonja molenaar op schreef:

De baby kan zijn eigen natuurlijke houding aan nemen en ontwikkele
Erg handig voor baby met korte tongriem
En voor babys van vrouwen met groot toeschietreflex
Zois de baby ontspannen en kan de moeder ook ontspannen achterover leunenClaire op schreef:

Lekker achter over leundend, in een natuurlijke rust stand. Baby kan dan beter drinken en de baby zoekt zelf naar de tepelwendy op schreef:

het is een natuurlijke houding zodat je kindje doordat je achterover leunt
gemakkelijk kan drinken en rustig op eigen tempo en houding kan drinken, ook zeer geschikt als de tongriem te kort zou zijn.Annebet op schreef:

De baby kan zelf zoeken en aanleggen, baby’s die niet kunnen omgaan met een grote melkstroom pakken beter de rustmomenten en kunnen lucht snel kwijt. Ook het lichamelijke contact is groter. Baby’s met verkorte tongriem hebben baat bij deze houding vanwege minder hoeven strekken

Marijke op schreef:

Mijn dochtertje hapte eerst slecht aan, en ik heb groot toeschietreflex, toen/nu de Australische houding “ biological nurturing” en gaat nu heel goed ?!! Ook ivm huid op huid contact is die houding echt heel fijn voor mijn dochtertje Leentje! ? Ik zou dus heel graag de Babymoov twist & kozii willen winnen voor als ik straks weer moet gaan werken? zou ideaal zijn???Marijke op schreef:

Achteroverleunend zodat de baby beter en in eigen tempo kan drinken, ook geschikt als de tongriem te kort isNorma op schreef:

De voordelen van de Australische voedingshouding zijn, voor mij, de voordelen die het geeft bij een grote toeschietreflex. Daarbij vind ik het een fijn idee dat hij zelf een positie kan aannemen die hij prettig vind, bij veel voedhoudingen is er toch weinig bewegingsvrijheid. En dat de natuurlijke zoekreflex op deze manier worden gemotiveerd is een fijne bijeenkomst.
De Australische voedingshouding was voor mij nog onbekend en ga deze zeker proberen(2wkn oude baby.) ivm grote toeschietreflex.Giulia op schreef:

Je motiveert de natuurlijke zoekreflex van je baby en deze houding is prettig als je last hebt van een grote toeschietreflext en je baby problemen heeft met het verwerken van de grote melkstroom, maar ook als je een baby hebt met een korte tongriem. Van al die termen heb ik nog weinig verstand, maar ik hoop er alles over te leren als ik deze spullen straks mag gebruiken om ons meisje vanaf juni te kunnen voeden!Daniëlla op schreef:

Wij hebben de voordelen van deze houding zelf mogen ervaren, want – los van het feit dat het de natuurlijke zoekreflex stimuleert – helpt het ons ontzettend in een betere drinktechniek bij een te korte tongriem en bovendien een grote toeschietreflex. In deze houding helpt de zwaartekracht mee om de toestroom te reguleren. Ik ben blij dat wij een super goede lactatiekundige hebben getroffen die ons door onze problemen heen sleept. Zij gaf deze voedingshouding als suggestie en daar ben ik erg blij mee; door een te korte tongriem heb ik veel last van kloven en door deze houding wordt de tepel op een andere manier belast, waardoor mijn tepels de mogelijkheid krijgen te genezen. Ook is het huid-op-huid contact heel fijn voor de binding.

Wat een geweldige uitvinding is deze set, daar zou ik graag nader kennis mee maken:)Jess Kniest op schreef:

De voordelen van een Australische borstvoedingshouding zijn dat je je baby zijn natuurlijke zoekreflexen motiveert en deze houding is prettig als je een grote toeschietreflex hebt en je baby problemen heeft met het verwerken van een grote melkstroom en ook als je een baby hebt met een korte tongriem.

Cheryl Van de Loo op schreef:

Dit zou echt zo goed pas komen!!

Je motiveert de natuurlijke zoek reflex van je baby. Het helpt bij en sneo
Toescjietreflec. Ook als je baby een korte tongriem heeft.
Het is een ontspannen, natuurlijke houding waarbij je beide achterover leuntLinda tromp op schreef:

Voor de baby gemakkelijk drinken en voor mama nog meer genieten ?M op schreef:

? Ow ik kan dit heel goed gebruiken! ?

De voordelen van australische borstvoedingshouding:
• Je motiveert de baby in zijn natuurlijke zoekreflexen
• Deze houding kan prettig zijn als je last hebt van een grote toeschietreflex, en je kindje problemen heeft met het verwerken van de grote melkstroom, of als je kindje een korte tongriem heeft.Will op schreef:

Lekker achterover leunend.
Dan motiveer je je baby in zijn natuurlijke zoekreflexen en zal hij/zij zelf een houding zoeken die hij lekker vindt liggen.m chen op schreef:

voordelen:
– moeder kan lekker achterover leunen
– motiveert baby in zijn natuurlijke zoekreflexen
– gunstig voor baby met korte tongriemDanielle op schreef:

Voordeel is dat je in een natuurlijke houding zit. Moeder kan lekker achterover leunen, wat de baby motiveert in zijn natuurlijke zoekreflexen. Daarnaast is het ook gunstig voor een baby met een korte tongriem.Jeroen Kappelhof op schreef:

Voordeel is de natuurlijke houding en dat moeder achterover kan leunen wat de baby motiveert in zijn natuurlijke zoekreflexen. het is ook gunstig voor een baby met een korte tongriem.Femke Wiebers op schreef:

– Je motiveert de baby in zijn natuurlijk zoekreflexen
– De baby zoekt zelf een houding die hij lekker vindt
– Helpt de baby bij het verwerken van een grote melktoestroom door een grote
toeschietreflex
– Helpt baby met een korte tongriem

Hihi, voel me net weer alsof ik een proefwerk moest maken op school 😉
Fingers crossed, ik zou het graag proberen voor pnze kleine wurm!

Elsemiek Blij op schreef:

Ik wil ook een gokje wagen ? voor onze kleine meid ??.

Met het Australische borstvoedingsmethode motiveer je de baby in zijn natuurlijke zoekreflexen en kan de baby een houding aannemen die hij zelf fijn vind. Als je een te grotentoeschietreflex hebt helpt deze houding de baby ook bij het verwerken daarvan en ook helpt het als de baby een te korte tongriem heeft.Alinda op schreef:

Oh wat een mooie set, net weer aan het werk en altijd druk met overgieten van de melk. Deze set lijkt me echt super!

De voordelen van de Australische houding : het stimuleert de natuurlijke zoekenden, daarnaast ideaal bij een (te) grote toeschietreflex of een kort tongriem pje.Lianna op schreef:

Het stimuleren de natuurlijke zoekreflex van de baby. Het zorgt ervoor dat je minder last hebt van een te grote toeschietreflex en wanneer de babie een te kleine tongriem heeft ondervind het hier minder last van.Madelon op schreef:

O ideaal! Onze andere dochter bijna 2 jaar borstvoeding gehad. We zitten nu op 5 maanden dus kunnen nog even door 🙂

Het motiveren van de natuurlijke zoekreflexen van de baby, fijn om bij grote toeschietreflexen te helpen met het verwerken van de melk stroom. En ook voor babys met een korte tongriem.
Verder is lekker onderuitgezakt met wat kussens onder je rug heel ontspannend natuurlijk!Babette op schreef:

Dit zijn de voordelen van de Australische borstvoedingshouding:

Het motiveert de natuurlijke zoekreflex van je baby.
Het helpt je baby bij een grote toeschietreflex de grote melkstroom te verwerken.
En het is makkelijker drinken voor een baby met een korte tongriem.Florus op schreef:

Het stimuleren van de zoekreflex.

Het helpt bij het verwerken van de melk bij een te grote toeschietreflex en baby’s met een korte tongriem kunnen makkelijker drinken.Liseth op schreef:

Je motiveert de baby in zijn natuurlijke zoekreflexen. Baby’s met een korte tongriem kunnen beter drinken. Ook een voordeel voor baby’s die geen grote lekstroom aankunnenTamara op schreef:

De baby kan in een natuurlijke houding liggen, ook geschikt voor ki2nderen met een kort tongriempje en het helpt bij het toeschietreflex.Pauline op schreef:

Het grote voordeel is dat de baby zijn eigen houding kan bepalen. Handig bij een sterke toeschietreflex of een te kort tongriempje. En voor mama ook relaxed om lekker achterover te leunen.Marlieke Chambone-Noord op schreef:

Oeh! Ik doe graag mee en waag een kansje op de Babymoov Twist en de Kozii verwarmer. Deze zomer mogen we ons eerste kindje verwachten en ik zou waar mogelijk érg graag borstvoeding geven.

De voordelen van de Australische borstvoedingshouding op een rijtje:
– Je motiveert je baby in zijn/haar natuurlijk zoekreflexen
– Je baby zoekt zelf een houding die hij/zij lekker vindt
– Deze houding is prettig als je last hebt van grote toeschietreflex en je baby problemen heeft met het verwerken van de grote melkstroom
– Deze houding is ook fijn als je baby een korte tongriem heeftAide op schreef:

* Het motiveert de natuurlijke zoekreflexen
* De baby vind de houding die hij lekker vind
* Prettig bij grote toeschietreflex wanneer de baby moeite heeft met het verwerken van de grote melkstroom
* Bij een kort tongriempje

Wat een prachtig pakket om te winnen voor onze kleine straks die in Juni geboren wordt.Monique Wijnhoven op schreef:

Dit zou geweldig zijn voor ons 2de kindje dat in mei geboren gaat worden. En misschien wel eerder omdat ik kans heb op vroeg geboorte. Bij onze eerste kindje een mooie dochter is het allemaal niet super verlopen en zij is ook te vroeg geboren was de borstvoeding een regelrechte ramp. Het zou fijn zijn als het ook eens als fijn ervaren word. Groetjes MoniqueAnneliese de Waal op schreef:

De baby vind de houding die hij lekker vind.
Het motiveert te natuurlijke zoekreflexen.
Kort tongriempje en bij grote toeschietreflex.
Ontspanning.

Doe erg graag mee, een geweldig prijs, zou super zijn om te winnen.

Groetjes AnnelieseAmy op schreef:

de natuurlijke zoekreflex van de baby wordt ondersteunt, de baby kan de houding aannemen die hij prettig vindt en is meer ontspannen, prettig bij korte tongriempje en bij grote toeschietreflex, lijkt me erg handig, ik ben nu zwanger van ons zoontje die binnenkort komtmarij brand op schreef:

Vooral dat je zelf een positie kan aannemen, hierdoor gaat het toeschietreflex een stuk beter!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *