Winactie: baby fotokaarten en boeken

winactie baby boekenpakket

We hebben dit keer in samenwerking met uitgeverij Deltas een mooi cadeaupakket samengesteld bestaande uit foto- en voorleeskaarten en een diplomaboekje ter waarde van bijna 40 euro!

Bewaardoos met baby fotokaarten

In deze luxe bewaardoos zitten 30 royale kaarten in vrolijke kleuren voor verschillende mijlpalen van je kind. De geboorte, het eerste lachje, de eerste stapjes… Schrijf de datum op de kaart en neem een foto van je baby samen met de kaart. Als je later de foto’s nog eens terugkijkt, weet je nog precies waarom dat moment zo bijzonder was.

Reuzeleuke diploma’s voor kinderen

Belonen loont! Kleine of grote overwinningen van je kind zijn er om gevierd te worden. In dit boek staan een heleboel leuke diploma’s waarmee je deze hoogtepunten kunt belonen. Op het potje gaan, alleen fietsen, veters strikken en een aantal blanco diploma’s om zelf in te vullen!

De mooiste 1-minuutverhalen - voorleeskaarten

Laat je kind een kaart uitkiezen, lees het verhaaltje voor en beleef samen een knus moment voor het slapengaan. In deze doos vind je 16 kleurrijke, stevige kaarten met korte verhaaltjes.

Dit boekenpakket kun je winnen!

Wat moet je doen om dit pakket te winnen? Vertel ons hoe jou slaapritueel er met je kindje uitziet met een verhaaltje voor het slapen gaan.
Op deze winactie zijn onze actievoorwaarden van toepassing.

Samen een verhaaltje lezen, hoe kun je dat het beste doen? Lees onze tips om samen verhaaltjes te lezen!

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

12 gedachten over “Winactie: baby fotokaarten en boeken


Kirsten op schreef:

Mijn baby is nog niet geboren, maar ik wil van begin af aan al voorlezen als het baar bed gaat. Daar zouden deze boekjes goed bij kunnen helpen.MarianB op schreef:

Een leuk pakket! Wij lezen voor, ze drinkt nog wat en gaan dan naar boven tandenpoetsen. Daarna worden kijken we naar buiten (donker) zeggen we alle knuffels gedag en na een hele kussessie leggen we mevrouwtje in bed gaat het muziekdoosje aan en slapen maar!Linda Klavers-Olijve op schreef:

Als wij ons zoontje naar bed brengen lezen we altijd het boekje: Nijntje gaat naar bed. Alles wat Nijntje in dat boekje doet (pyjama aan, tandjes poetsen, verhaaltje lezen, slapen met knuffie) doet onze zoon ook en hij vind het super. Elke dag moet dit verhaaltje voorgelezen worden.Anna Wienen op schreef:

Mijn dochter mag altijd nog een verhaaltje kiezen. Dan wordt een boekje gelezen, liedje gezonden en een beetje geknuffeld 😁Eline van Gelder op schreef:

Wij hebben een dochter van 5 en een zoon van 3. Als we naar bed gaan mogen ze allebei een boekje uitkiezen wat we voorlezen. Onze dochter van 5 kan net een beetje lezen en mag dan ook haar broertje voorlezen. We zitten altijd samen in het grote bed als we lezen, lekker een gezellig en rustig momentje samen. Ik ben nu zwanger van ons derde kindje dus dan kunnen we weer echt aan de slag met de baby boekjes. Deze leuk set zou dus zeer welkom zijn voor het hele gezin!Emely op schreef:

Wij lezen en bekijken heel de dag samen boekjes! Het verhaaltje tijdens bedrijf gaat over wat Robin en de draak(lievelings Efteling figuur) op dezelfde dag allemaal meegemaakt hebben. Werkt heel goed!Marianne op schreef:

Beneden zoeken wij het boekje uit, dan gaan we naar boven tandenpoetsen, dochter gaat lekker liggen in bedje en ik lees een fantasie verhaal…hihi elke keer staan er weer andere verhalen in de boekjes.Debbie op schreef:

Super leuk voor mijn dreumes en nr 2 die onderweg is! Wij lezen elke avond voor, om de dag in een andere taal. Wij voeden ons zoontje namelijk tweetalig op. Dus hebben ook 2x zoveel boeken 🙂Eveline op schreef:

Ons dochtertje is nog maar 3 weken oud, maar we hebben alvast een aantal mooie kinderboeken in haar kastje staan. We popelen om ‘s avonds verhaaltjes voor te lezen!Esther op schreef:

Onze zoon moet nog geboren worden. Vroeger was ik voorlees coach op kinderdagverblijven. Ik vind voorlezen dan ook zeer belangrijk en ik wil daarmee meteen mee beginnen naar de geboorte. Nu zing ik al regelmatig voor hem, en ben al boekjes aan het uitzoeken voor hem en daar zou dit mooie pakket een aanwinst bij zijn.Will op schreef:

Ik heb het boek ‘365 één minuut goede nacht verhaaltjes’ en daar lees ik één of twee verhaaltjes uit voor en dan wat knuffelen en welterusten, lekker gaan slapen, hoor.
Het lichtje op de gang aan en zachtjes naar beneden.Linda op schreef:

Ik hou van dingen bij te houden! Ik ben voor de derde x zwanger en heb overal foto’s van en hou plakboek bij! Ideale aanvulling voor onze
zoon die in januari geboren wordt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *