Win het handboek voor de nieuwe vader

Handboek voor de nieuwe vader|BabyStuf

Bij een zwangerschap gaat er vooral veel aandacht naar de aanstaande mama. Maar ook voor de aanstaande papa zal er veel veranderen. Daarom mogen (aanstaande) papa's ook wel eens in het zonnetje gezet worden. Wij mogen een exemplaar van het 'handboek voor de nieuwe vader' weggeven. Geen roze wolken verhaal, gezever over chakra, maar een grappig boek met persoonlijke anekdotes, verhalen en praktische tips op basis van eigen ervaringen door Michael Dokter.

Wil jij jouw partner verrassen met dit boek? Laat dan in een reactie hieronder weten of jullie partner een echte vader anno nu is, of dat jullie de rollen traditioneel verdeeld hebben.

Bedankt voor alle leuke reacties, we hebben een winnaar uitgekozen!
De winnaar is: Thom79.

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

9 gedachten over “Win het handboek voor de nieuwe vader
Vera op schreef:

Dit is een leuk boek voor mijn man! Op dit moment weet ik nog niet wat voor papa hij is, kleine is pas 2 maanden. Hij is wel een papa die veel speelt met z’n dochter 🙂m. dijkshoorn op schreef:

Mijn vriend is een man anno nu, wilde perse een pappadag en met de kleine op babyzwemmen. Echt een boek voor hem!jennifer duin op schreef:

Mijn echtgenoot is een echte pappa anno nu: hij studeerde en doet het huishouden, terwijl ik de kost verdien. Hij gaat straks na mijn bevallingsverlof huisvader zijn, als ik mijn functie weer fulltime ga betrekken. Daar ben ik heel blij mee!Renske op schreef:

Mijn man is echt een super papa! Daarom verdient hij dit boek zeker. Hij verschoont onze kleine man ongeveer net zo vaak als ik, ook tijdens de nacht voedingen, wil graag ook mee naar de afspraken op het consultatiebureau (als hij het met zijn werk kan regelen) en zodra hij thuis is moet hij de kleine altijd eerst even vasthouden. Maar hij kan niet wachten tot hij iets groter is en er wat meer interactie is.danielle op schreef:

Hier een man die super helpt! zo gauw hij thuis is zorgt hij super voor onze kleine man. Op zondag laat hij mij uitslapen en gaat samen met de kleine naar beneden om de fles te geven en te spelen.
Als hij binnenkomt straalt het ervan af hoe trots hij is op zijn zoon. Verder knuffelt hij wat af met hem!Kimberley van Ravenswaaij op schreef:

Ohh wat leuk! Mijn vriend wordt denk ik wel een moderne papa want hij is ook heel erg goed met zijn neefjes en nichtje! Denk dat hij er alleen aan moet wennen dat het vele voetballen en voetbal kijken iets minder gaat worden hahaThom79 op schreef:

Na het geweldige leuke boek “Help ik heb m’n vrouw zwanger gemaakt” is dit wel een mooie opvolger.
Weer eens iets anders dan “Vader worden voor Dummies” neej dan kan ik aanstaande moeders echt het boek: “Buskruit met Peuters” aanraden.
Als alleenstaande opvoedende papa heb ik de afgelopen jaren mijn zoontje met erg veel liefde en aandacht verzorgt en geloof dat ik wel echt in het profiel van “Vader anno nu” zal passen.
Dus dit mooie boek staat bij deze op mijn verlanglijstje 😀Sabine Oudshoorn op schreef:

Wij denken een traditionele vader / moderne papa, hier nog niet helemaal achter, dus kom maar op met het boek om dit te gaan ontdekkenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *