Win gratis kaartjes voor de Negenmaandenbeurs

Negenmaandenbeurs koopjes

Een bezoek aan de Negenmaandenbeurs is een gezellig dagje uit met je zus, vriendin, (schoon)moeder of natuurlijk je partner! Kom lekker shoppen, voor jezelf en voor de baby natuurlijk en profiteer van de vele beursaanbiedingen. Hierna kan je even lekker neerploffen terwijl je kijkt naar een van de modeshows met de nieuwste zwangerschapsmode van diverse merken. Weer helemaal opgeladen zijn er allerlei workshops voor jou en je baby.

Win GRATIS toegangskaartjes voor de Negenmaandenbeurs!

BabyStuf mocht 6 kaartjes verloten onder bezoekers van BabyStuf.nl!

De winnaressen zijn:
Danielle de Jong, Karin Daling, Kirsten Verdel, Linda de Jong, Sabrina Nieuwstraten en Jeanette Stam. Gefeliciteerd!

Baby Innovatieplein

Als je zwanger bent is het logisch dat je veel vragen hebt. Op het Baby Innovatieplein kun je veel deskundigen spreken. Haak gerust even aan bij de korte en informatieve Mama Masterclasses en diverse workshops! Bekijk het schema van de Mama Masterclasses >>

Stand BabyStuf.nl en Baby Innovation Award

Ook benieuwd naar de nieuwste producten op babygebied? Op het Baby innovatieplein Negenmaandenbeurs 2016vind je de winnaars van deze verkiezing! Onder de nominaties zitten een 100% groene kinderwagen, de Greentom Upp , Hangloose boxkleed en hangmat in één en herbruikbare knijpzakjes van Squiz. Stemmen (kan tot 1 februari) betekent bovendien kans maken op het winnen van een van deze producten! Ook vind je hier de stand van BabyStuf.nl en kun je er terecht met vragen over babyproducten.

Heb je je altijd al een dagje VIP willen voelen?

Wil je er een extra speciale dag van maken? Kom dan als VIP bezoeker naar de Negenmaandenbeurs en laat je een dag compleet verwennen en verrassen! Meer informatie over de inhoud van het VIP arrangement vind je op negenmaandenbeurs.nl.

Alle papa’s verzamelen!

En wel op woensdag 25 februari want dan is het de officiële Negenmaandenbeurs papadag. Papa’s mogen voor maar € 10,- de beurs bezoeken en worden extra in de watten gelegd.

Koop je kaart met € 4,55 korting!

Dit kan via negenmaandenbeurs.nl en in de Prénatal winkels. Op de Negenmaandenbeurs website kun je gelijk een voordelig NS-dagretour bestellen voor maar € 18,-.

Wie kent Gonnie en Gijsje niet? De lieve, vrolijke gele gansjes. Dit jaar prijken ze op de unieke en speciaal voor de Negenmaandenbeurs ontworpen beurstas. Bestel deze online bij je toegangskaart(en) voor maar € 3,-. OP=OP!

Wist je dat… je met een kaart voor de Negenmaandenbeurs gratis de Huishoudbeurs en het Azië Pasar Malam Festival bezoekt?!

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

84 gedachten over “Win gratis kaartjes voor de Negenmaandenbeurs


Maya op schreef:

Ik ga naar de Negenmaanden beurs omdat ik gek ben op de pasar malam en mijn kleine mannetje daar kennis mee wil laten maken!8 marijke brand op schreef:

Ik ga na de negenmaandenbeurs omdat dat het jaarlijkse uitje met mijn moeder is geworden!
Een gezellig dagje samen en leuke koopjes scoren !S.v.TS op schreef:

Ik ga naar de 9 maanden beurs omdat wij een drieling verwachten! Alle extra’s zijn dus welkom!Sabine Hensens op schreef:

Ik ga naar de negenmaandenbeurs omdat ik voor mijn kleine mannetje de nieuwste snufjes wil zien, voelen, ruiken en soms zelfs proeven!! Hij is nu 4 maanden en er is nog zoveel te leren…..En natuurlijk is het ook gewoon een super leuk uitje samen met mijn zwangere vriendin 😀Jessie vd Weijer op schreef:

al m’n favoriete winkels en producten op 1 beurs heb en nog mooi superaanbiedingen ook! Samen met m’n moeder die vorige jaar voor de 13e keer oma is geworden , dat wordt shoppen !!????Thirsa op schreef:

Ik ga naar de negenmaande beurs omdat ik voor 2 x mama word en ze daar alle mooie fijne merke en winkels en natuurlijk aanbiedingen bij elkaar hebben in 2 hallen dus ik heb een gezelige dag en alle mooie aanbiedingen bij elkaar 2 vliegen in 1 klap 😉elisabeth maria martina op schreef:

ook voor een oma is dit het leukste uitje van het hele jaarDewi Mertens op schreef:

Ik ga naar de negenmaandenbeurs omdat wij na vijf jaar eindelijk een wondertje krijgen!

trudy op schreef:

Ik ga naar de negenmaandenbeurs, hopelijk met oma, als we mogen winnen wel eens een leuke verrassing voor mijn lieve moedertje!!Samantha op schreef:

Ik ga naar de negenmaandenbeurs omdat het een heerlijk uitje vind. En ik win de kaartjes omdat ik op de 9mb vorig jaar mocht horen dat mijn beste vriendinnetje na lang wachten eindelijk in verwachting was én omdat mijn dochter dit jaar precies 9 maanden oud is op de dag dat we gaan! (Of k nou de kaartjes win of niet, we gaan op 25 feb)L de Meijer op schreef:

Ik ga naar de negenmaandenbeurs omdat dit het enige uitje is, dat mijn vriendin en ik een keer zonder kinderen weggaan. En ik graag op de hoogte blijf van alle nieuwe ontwikkeling omtrent slapen, spelen en veiligheid voor mijn kindjes.Ilse op schreef:

Ik ga naar de negenmaandenbeurs omdat het daar gezellig is en ik mijn moeder een leuk afleidende dag wil bezorgen met mij (haar dochter) en haar kleindochter van 9 maanden. Met 9 maanden naar de negenmaandenbeursLeonie op schreef:

Ik ga naar de Negenmaandenbeurs omdat, ik daar alles kan vinden voor mijn kleine schat!Sandra op schreef:

Ik ga naar de Negenmaandenbeurs omdat ik dan mijn negende maand van deze zwangerschap in ga en graag alle nieuwe snufjes wil zien en kan profiteren van leuke aanbiedingen.Rafaela van Soelen op schreef:

Ik ga naar de negenmaandebeurs omdat: ik gezellig samen met mijn dochter wil gaan die vorig jaar niet kon omdat ze ziek was.Gwen Schipper op schreef:

Ik ga naar de negenmaanden beurs omdat… mijn kleine mannetje van 16 maandjes nog steeds mijn baby is 😀 en om wat meer producten of tips te vinden voor zijn koemelk allergie. Hij is te klein en te licht dus deze mama grijpt alles aan 😉 natuurlijk is dit voor mij ook geen straf hihi

Debby op schreef:

Ik ga naar de Negenmaandenbeurs omdat ……..

ik vorig jaar zwanger rond”waggelde” op de Negenmaandenbeurs en dit jaar trots met mijn zoontje erheen zou willen gaanpapa van de Boom op schreef:

Ik ga naar de Negenmaandenbeurs omdat….. ik ongeveer 8 maanden geleden mijn vrouw heb bevrucht! (Help!!) 😉Channa op schreef:

Ik wil graag naar de negenmaandenbeurs omdat… we elk jaar dat een vriendin zwanger is naar de negenmaandenbeurs gaan. Dit wordt jaar nummer 4! en we zijn nog steeds niet uitgezwangerd met zn alle 😉 Super leuk omdat we elk jaar voor een nieuwe spruit gaan shoppen, We bekijken andere kinderwagens en kunnen allemaal lekker losgaan met shoppen (ook voor de kleine mini’s die er al zijn) Het is elk jaar een groot feest en zou leuk zijn om een kaartje te winnen! Het wordt sowieso een heerlijke vriendinnendag vol met heel veel lolmisss-eva op schreef:

Ik wil heeeeeel graag naar de negenmaandenbeurs omdat onze kleine benjamin geboren is en daarmee het gezin compleet maakt en het dus de laatste keer zal zijn dat ik als kersverse moeder de beurs zal bezoeken en daarbij neem ik graag mee als verrassing mijn vriendinnetje die nu in verwachting is en nog nooit is geweest.francis op schreef:

Ik wil graag naar de negenmaanden beurs omdat
Onze zoontje het vorige jaar het zo leuk vond als baby
Hij heeft het daar reuze naar zijn zin
En aan onze schat kunnen we daar op de negenmaandenbeurs
weer veel nieuwe dingentjes Leren en producten zien
Wat nog in de winkel moet komen 😀 we willen der zo graag
Er weer er naar toe !!!!
Me beste jeugd vriendinnen zijn pas bevallen
1 eind november en 1 tje 5 december kunnen
Kunnen we met onze kids en mannentjes gaan????????Donna op schreef:

Ik ga naar de negenmaandenbeurs omdat ik zwanger ben van mijn tweede wondertje en omdat het de vorige keer zo gezellig en leuk was. Veel leuke stands en veel aanbiedingen/cadeautjes! Altijd goed!Mama van 2 meiden op schreef:

Ik ga naar de 9 maandenbeurs omdat, ik geen wondertje draag,
maar ik snuffel er nog zo graag!Marieke bakermans op schreef:

Ik ga naar de Negenmaandenbeurs omdat na 3 jaar medische molen eind oktober eindelijk onze knappe zoon is geboren en wij nu eindelijk ook trots naar de negenmaandenbeurs mogen om te gaan shoppen voor onze zoon! 🙂

sabrina wannet op schreef:

ik ga naar de negenmaandenbeurs omdat ik dit een geweldige beurs vindt en graag op de hoogte wil blijven van de nieuwste innovatie’s en producten en tips voor wanneer ik zelf zwanger zou worden, ook omdat ik sinds kort een nichtje heb en voor de kers verse ouders graag leuke nieuwe spullentjes voorde kleine zou willen meenemen zodat het iets makkelijker zou kunnen worden voor hun . 😀melanie op schreef:

Ik ga naar de negenmaandenbeurs omdat ik een lekker dagje uit wel
Verdient heb. Samen met mijn nichtjes en wat andere meiden. Sommige zijn inverwachtingn sommige net bevallen en sommige willen graag een kind.
Heerlijk naar de negenmaandenbeurs shoppen ideeën en informatie op doen en dat terwijl je een heerlijk dagje uit hebtjamila op schreef:

Ik ga naar de negenmaandenbeurs omdat het een jaarlijks uitje is waar mijn zus en ik sinds 3 jaar jaarlijks voor terug komen. We kijken er het hele jaar al naarst. We boeken een kamen in een hotel met de 2 kleine meiden van 2.5 jaar en we gaan er een leuke dag van maken. Lekker koopjes jagen en profiteren van de leuke aanbiedingen en gezelligheid. Alleen de kaartjes ontbreken.Samantha 14 op schreef:

Ik ga naar de negenmaandenbeurs omdat, je daar ooit eens geweest moet zijn. Nu zelf moeder en een vriendin pas bevallen, dus een goede reden om daar zelf te kijken na al die leuke reacties die ik van iedereen erover hoorde.Sam Huus op schreef:

Ik ga naar de 9maandenbeurs omdat ik graag de nieuwste trends en snufjes wil ontdekken en weten! En de leuke aanbiedingen en speciale acties niet wil missen!Helene Chantal op schreef:

ik ga naar de negenmaandenbeurs omdat het de mooiste afsluiting van mijn zwangerschapsverlof is die ik mij kan voorstellen. Gewoon even nog een dagje 100% in de roze wolk duiken!M.Mulder op schreef:

Ik ga naar de negenmaandenbeurs omdat ik zwanger ben van ons eerste kindje 😀Cindy Jerphanion op schreef:

De negenmaandenbeurs dit mooiste event voor elke zwanger en pas geworden moeders onder ons! Ben nog nooit geweest maar dit zal dag zijn met veel tips en triks . Ik zal met ziel en zaligheid kunnen genieten van deze wonderbaarlijke mooie dag!.Kayleigh op schreef:

Ik ga naar de negenmaandenbeurs omdat mijn beste vriendin zwanger is en ik net bevallen ben. Mijn beste vriendin (Kelly) heeft financiële problemen en nee dat heeft ze niet zelf gedaan! Daarom gun ik haar gewoon een super leuke dag!
Groetjes kayleighGitte op schreef:

Ik ga naar de negenmaandenbeurs omdat mijn beste vriendinnetje nu 20 weekjes zwanger is van hun 1e kindje en ik haar dolgraag de beurs wil laten zien! Babygadgets bekijken, sfeer proeven. Een fantastische dag beleven, net zoals ik 3 jaar geleden 🙂Ik zou graag naar de negenmaandenbeurs willen
Samen met me beste vriendin die onlangs
bevallen is van een zoontje.
Samen lekker shoppen en er gewoon even tussenuit
Het leukste uitje van het jaar <3Maud Bakker op schreef:

Ik ga maar de negenmaandenbeurs omdat ik daar een wagen onderzoek kanverrichten naar de perfecte kinderwagen die ik nog niet lopen.
Dus de ideale kans

Nency op schreef:

…….het daar reuze gezellig is en er veel te zien en te doen is. Amsterdam…………we komen er aan!!!!!!!!!!!!!Ik ga naar de negenmaandenbeurs omdat ik regelmatig aanstaande moeders moet begeleiden met een gezond eetpatroon. Waarbij zowel voeding voor moeder en ongeboren kind zeer belangrijk is. Hierbij is evenwicht heel belangrijk en kan moeder na de bevalling gemakkelijk weer een gezond en verantwoord gewicht bereiken.maris sand op schreef:

ik wil er gewoon heerlijk gaan shoppen voor onze kleine dametjes…. je kunt daar goeie ideeen opdoen 🙂Anneliese de Waal op schreef:

Ik vind het altijd erg leuk om naar de Negenmaandenbeurs te gaan, ik waag graag een kansje, zou erg leuk zijn !! 🙂gratia van der meijde op schreef:

Ik ga naar de negenmaanden beurs omdat: mijn zusje zwanger is en ik haar graag naar de beurs wil slepen om te laten zien wat er allemaal te koop is op gebied van baby peuter en kleuter en natuurlijk een heerlijk dagje onder de zussen. zij zelf is er nog nooit geweest en vind het gezellig om samen met haar een leuke en inspirende dag te hebbengratia van der meijde op schreef:

Ik ga naar de negenmaanden beurs omdat: mijn zusje zwanger is en ik haar graag naar de beurs wil slepen om te laten zien wat er allemaal te koop is op gebied van baby peuter en kleuter en natuurlijk een heerlijk dagje onder de zussen. zij zelf is er nog nooit geweest en vind het gezellig om samen met haar een leuke en inspirende dag te hebben.Els Hoekstra op schreef:

Ik ga naar de negenmaandenbeurs omdat het uitje voor mij een voorproefje is in de wereld van zwangeren, moeders en baby’s!A. Dekker op schreef:

Ik ga naar de Negenmaandenbeurs omdat ik pas Oma geworden ben en wil leren hoe ik er het beste voor mijn kleindochter kan zijn.moniquje op schreef:

ik ga naar de negenmaandenbeurs omdat ik zelf moeder bent van 3 kinderen maar het lijkt mijn gewoon leuk om dingen te zien en misschien zelf te kopen.Jacqueline op schreef:

Ik ga naar de 9 maanden beurs omdat ik voor de eerste keer oma ga worden.
Graag zou ik via deze weg kans willen maken om mijn dochter een kaartje voor de 9 maanden beurs te mogen geven,
want in haar groeit er een nieuw leven.
In mei moet het allemaal gaan gebeuren
en ik weet zeker dat we samen op deze beurs leuke spulletjes zouden kunnen vinden om de babykamer nog meer mee op te fleuren.
Groetjes van een hele trotse moeder en bijna oma

Vivian op schreef:

Ik ga naar de negenmaandenbeurs omdat mijn beste vriendinnetje Maddy en ik echt toe zijn aan een meidenuitje. We wonen 1,5 uur van elkaar maar ik kan altijd op haar terugvallen. Vriendinnen door dik en dun, in goede en slechte tijden <3. Helaas zien we elkaar door drukte (en omstandigheden) echt te weinig. Dit is HET moment om die date EINDELIJK weer vast te leggen. Samen struinen over de beurs, nieuwe dingen ontdekken en ook natuurlijk proeven haha. En uiteraard op zoek naar leuke nieuwe dingen voor onze kleintjes! Gezelligheid op en top! Ik ga de duimpjes ontzettend hard laten draaien!Sandra Veneman op schreef:

Ik zou graag naar de negenmaandenbeurs willen samen met mijn moeder. Ik word voor de eerste keer mama en mijn moeder voor de eerste keer oma. Graag zou ik willen zien dat de nieuwste snufjes en trends zijn, om zo ideeën op te doen.Rianne op schreef:

Ik ga naar de Negenmaandenbeurs omdat ik heel blij ben als ik kaartjes WIN die GRATIS zijn en geen kaartjes waar ik alsnog voor moet betalen 😉Noortje op schreef:

Ik ga naar de Negenmaandenbeurs, omdat dit zo’n fantastisch uitje is! Zeker nu ik zelf zwanger ben en mijn kleintje een pure en duurzame start wil geven!Kelly Schellevis op schreef:

Ik ga naar de negenmaandenbeurs, omdat er nog zoveel dingen zijn waar wij niet van af wetenMaud op schreef:

Ik ga naar de Negenmaandenbeurs omdat ik vier maanden zwanger ben en graag de laatste nieuwe snufjes wil ontdekken samen met mijn schoonzus!Jeannette op schreef:

Ik ga graag naar de negenmaandenbeurs omdat ik begin april mijn 1e kindje krijg. Wil graag van alles weten over baby’s. (Ben graag goed voorbereid!)
Dit word het laatste uitje als niet-moeder met mijn moeder. En als we nog puf hebben kunnen we nog naar de huishoudbeurs. Kreeg me moeder nooit mee omdat ze zo’n hekel heeft aan al die karretjes die over je rijden. ????Petra op schreef:

Ik ga naar de negen maandenbeurs omdat ik zwanger
ben van mn eerste kindje en er inspiratie wil opdoen
voor het babykamertje en er voor leuke dingetjes wil
kijken voor de baby.

Katerina op schreef:

Ik ga naar de negenmaandenbeurs omdat ik 8 jaar heb moeten wachten. En nu kan ik eindelijk gaan, omdat de ooievaars een zoontje brachten.Kristel op schreef:

Ik eind maart uitgerekend ben van mijn 2e zoon en ook al heb ik nog veel van de eerste bewaard ik toch weer naar de negen maanden beurs wil om de nieuwste leukste spullen te scoren. 🙂

adrienne-van-haazel op schreef:

Ik ga naar de 9 maandenbeurs omdat er voor de derde altijd nieuwe dingen te ontdekken zijn, ik nu eindelijk een keer met baby in buik kan gaan en mijn lieve man zich opoffert om met mij mee te gaan.Angela op schreef:

Ik wil graag naar de 9 maanden beurs omdat ik zelf
Net ben bevallen en van het weekend het nieuws
Heb gekregen dat ik weer tante word!!Laura Fiddelaers op schreef:

Ik wil graag naar de 9 maanden beurs omdat ik hier al zo kan naar toe wil maar ik had hier eigenlijk nooit niks te zoeken..
Nu afgelopen oktober bevallen en nu mag ik eindelijk gaan!!! Budget is krap dus ik zou ze enorm graag wil willen winnen!!Angelique op schreef:

……omdat ik mijn eerste kindje in juli verwacht,
en weet nog helemaal niet het geslacht…
Graag wil ik het wel weten maar een verassing is ook altijd leuk,
En iets om niet te vergeten…
Graag wil ik samen met mijn eigen mama,
De hele dag lekker slenteren door het 9maandenprogramma…

Liefs mom to be ❤Kitty op schreef:

Ik ga naar de Negenmaandenbeurs, omdat ik voor de tweede èn derde keer mama word. Dan moeten er een heleboel nieuwe spullen bijgekocht worden. En wie vinden het leuker om mee te gaan de twee oma’s?!Annemijn op schreef:

Ik ga naar de negenmaanden beurs met mijn man bij wijze van afscheid nu blijkt dat nummer 3 ons helaas niet gegund is. Jammer, maar we hebben twee mooie kindjes maar we willen ons nog één keer onderdompelen on de wereld die baby heet????????????‍????‍????‍????????????.Marlinda op schreef:

Ik ga naar de negenmaandenbeurs
Met mijn vriendin om er een gezellige dag van te maken en voor onze meisjes te shoppen in 2014 waren we samen geweest rn kreeg mijn vriendin helaas een miskraam maar nu zijn we weer moeder onze meiden schelen 3 maandenSabrina op schreef:

… ik eigenlijk 17 februari uitgerekend was, maar door een zware inleidingsbevalling met 37 weken ik nu gelukkig wel weer op tijd op de been ben voor de Negenmaandenbeurs!!Aafke op schreef:

Ik ga naar de negenmaandenbeurs, omdat ik hier vast nog leuke tips en nieuwe snufjes/spulletjes ga vinden waarvan ik denk “had ik die bij onze oudste twee maar geweten/gehad…”wilma terlouw op schreef:

Ik ga naar de negenmaandenbeurs, omdat het er altijd erg gezellig is en omdat mijn neefje van bijna 4 niet kan wachten om weer op de bakfiets te zitten. Hij vraagt al maanden wanneer we weer gaan, want hij wil zo graag weer op de bakfiets fietsen. Zelf vind ik alle informatie die je krijgt er interessant en kom ik graag weer.J Kooijmans op schreef:

Ik in 2016 ons eerste kindje hoop te krijgen en niet volledig onbeslagen te ijs wil komen 🙂Linda op schreef:

Ik ga naar de Negenmaandenbeurs, omdat ik nog helemaal blanco ben wat babytjes betreft en ik hier de allerlaatste inzichten en innovaties kan halen. En natuurlijk ook gewoon voor de gezelligheid.Karin op schreef:

Ik ga naar de negenmaanden beurs omdat ik in mei mijn eerste twee kindjes verwacht en ik zo benieuwd ben naar de beurs! En zo tevens gezellig een.dagje uit ben! !Karin loijens op schreef:

Ik ga naar de 9 maandenbeurs omdat ik op zoek wil na BABYSTUF voor mijn 2 zoontjes.Danielle de Jong op schreef:

Ik ga naar de negenmaandenbeurs omdat ik dan een zwangere vriendin een geweldige dag kan bezorgen nu zij in verwachting is van de eerste.
Ik weet dat ik dit geweldig vond toen ik in verwachting
was van onze eerste.
Die ervaring gun ik iedere zwangere vrouw.Nency op schreef:

Ik ga naar de negenmaandenbeurs omdat het er gezellig is en ik graag ideeën opdoe.Maaike Manheim op schreef:

Ik ga naar de 9 maandenbeurs omdat… twee vriendinnen van ons pasgeleden mama zijn geworden van een heel mooi meisje en ik nog op zoek ben naar een ontzettend ultiem kadootje en dat vast ga kunnen vinden op de 9 maanden beurs!!

Kirsten op schreef:

Ik ga naar de negenmaandenbeurs

Ik ga naar de negenmaandenbeurs
Omdat ik 1 februari bevallen ben, na veel malheurs
Maar nu kan ik met behulp van taxichauffeurs
(Of als ik met het OV ga met tramcontroleurs)
(Of treinconducteurs)
Naar het Amsterdamse stadje A terwijl de honneurs
Thuis worden waargenomen door mijn man, wat betreft visiteurs

Dus ja, ik ga naar de negenmaandenbeurs
Met mijn 1,5 jaar oude dochter, kan overdag, nog geen last van schoolinspecteurs
En dan maar eens zien of we op kunnen treden als donateurs
Van de vele connaisseurs van babyproducten
En dan verlaten wij de beurs wellicht als heuse ambassadeurscynthia op schreef:

Ik ga naar de 9 maandenbeurs omdat ik verlof heb!
Het lijkt mij heerlijk om nog even over de beurs rond te kunnen struinen en te zien wat voor leuks er allemaal is voor mijn kleine.
Het is wel een beetje spannend, want ik ben 9 maart uitgerekend, dus ik hoop mijn schoonmoeder mee te nemen.
Mocht het dan gaan rommelen, dan heb ik een vertrouwd iemand bij mij!Danielle de Jong op schreef:

Jaaaah super blij, en mijn vriendin gelijk gebeld dat ik met haar naar de 9 maanden beurs ga. Ze is helemaal blij.
Dank jullie welGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *