Watch Over Me: Muziek mobiel, lampje en projector in één!

Pauline Oosterbaan september 22nd, 2016
- ADVERTORIAL -

Watch over me

De 3-in-1 projector musical mobiel is speciaal ontworpen om je kindje een rustige nacht te bezorgen! Voor de allerkleinsten kun je deze mobiel gebruiken met zachte lichtjes en verschillende melodietjes, wordt je kindje groter dan gebruik je deze als nachtlampje en in de derde fase is het een staande lamp voor op het nachtkastje.

Soothing Light & projector
De 3-in-1 muzikale nachtlamp en sterrenprojector wiegt de allerkleinsten in slaap, mede dankzij de zes ingebouwde wiegeliedjes of drie natuurlijke geluiden. Als de baby wakker wordt, activeert de slimme sensor het zachte lampje. Kan gebruikt worden als nachtlampje of tafellamp. Verkrijgbaar met blauwe, roze of grijze figuurtjes.

Take Along Lullaby Light
Meteen naar dromenland dankzij de zachte gloed en het geluid van een speciaal ontworpen wiegeliedje. De ingebouwde sensor zorgt ervoor dat het nachtlampje aan gaat wanneer het donker wordt. De ingebouwde timer schakelt licht en geluid uit als het kindje slaapt.

Watch Over Me muziekmobielWatch over me lullaby light

Tell me a Story Bedtime Lamp
Luister naar alle favoriete liedjes of verhaaltjes door deze 2-in-1 lamp en Bluetooth speaker te verbinden met je mobiel toestel, of neem uw eigen stem op om uw slaapverhaaltjes af te spelen!

Meer informatie vind je op www.mercatortrading.be.

Watch over me bedtime lampWatch over me Projector

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *