Vrolijk LED nachtlampje voor baby's van Luvion

LED nachtlampje Luvion

Dit vrolijke LED nachtlampje van Luvion heeft de vorm van een leuk beestje. Het lampje is geschikt voor zowel baby’s als peuters en zal beiden in de donkere nacht gelijk geruststellen! Het diertje gloeit zachtjes en is gemaakt van heerlijk zacht materiaal zodat het het allerbeste knuffelvriendje wordt. Het geeft een zacht gloeiend licht dat niet te fel is voor de gevoelige oogjes van je baby.

Er zijn meerdere mogelijkheden; een regenboog van kleuren die langzaam overgaan van de één in de andere kleur, óf de keuze om het muisje één vaste kleur te laten hebben. Gemakkelijk te wijzigen met een zacht tikje op het hoofdje van het diertje.

Veilig LED nachtlampje

De oplaadbare batterij van het nachtlampje gaat maar liefst 10 uur mee en kan eenvoudig opgeladen worden met het nieuwe unieke draadloze oplaadsysteem (inductie). Er hoeven dus geen stekkers in het muisje gestoken te worden en voorkomt daarmee alle gevaar voor de baby. De LED lampjes worden niet warm en zorgen voor energiebesparing zodat deze maar liefst een “leven lang” meegaan.

Het lampje is geschikt voor baby’s vanaf 0 maanden.

Bekijk en bestel Luvion LED nachtlampje.

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *