Voorkom zweten bij je baby met de draagzak met de Synergie van BabyBjörn

zweten baby draagzak

Vervelend voor je baby: zweten in de draagzak. Draagzak Synergy van BabyBjörn combineert koelte met comfort: het ademende 3D netmateriaal reduceert op efficiënte wijze warmte en vocht.

Koelte en comfort voor je baby in de draagzak

Het stevige rugpaneel  van de Synergie van BabyBjörn zorgt voor maximale steun voor de onderrug. De draagzak is machinewasbaar en droogt snel na het wassen. Daarnaast is hij goedgekeurd conform ÖkoTex standaard 100, klasse 1.

Aankooptips draagdoeken en draagzakken

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

9 gedachten over “Voorkom zweten bij je baby met de draagzak met de Synergie van BabyBjörn


Dorien van der Poel op schreef:

Stevig en mooi materiaal, geeft een zeker en veilig gevoel, kindje dicht tegen je aan, makkelijk op vakantie.Geertje Scholten op schreef:

Supermakkelijk om te doen. Geen gedoe. Je doet de baby er makkelijk in. Dragen is makkelijk en licht. Zeker makkelijk voor als je net een tweede hebt. Dan kun je ook eens zonder een enorme wagen de deur uit en met een kleine baby op je buik merk je weinig van het extra gewicht. Kan eigenlijk geen slechte eigenschappen bedenken. Heb de babybjorn met plezier gebruik voor mijn zoontje die al bijna 2 is. Helaas is hij nu te zwaar.maaike meis op schreef:

Goede pasvorm, kindje zit stevig en kan veilig in slaap vallen, je kan dan de bandjes bij de hoofdsteun wat aantrekken, waardoor het hoofdje stabiel gehouden wordt. Dit is simpel met 1 hand te doen. Bij langer dragen gaan de schouders, nek en bovenrug echt pijn doen. Het gewicht wordt niet optimaal verdeeld en hoe zwaarder je kindje wordt, hoe meer last je ervan krijgt. Ook zijn de flappen die uitsteken (schouderbanden) onprettig en zitten in de weg, omdat ze er maar bij hangen.frouke swart op schreef:

Ik gebruik de comfort carrier van babybjorn: een draagzak voor wat oudere kindjes. Mijn dochter kan hier in zithouding in zitten en met de beentjes van je af naar voren gekeerd. Ik heb heel veel draagzakken en doeken geprobeerd en deze is voor je rug absoluut het minst belastend. De comfort carrier is met 160 euro wel prijzig.ielze op schreef:

“mijn dochter wilt graag in de draagzak…. maar dan alleen bij papa. Als ik de draagzak omdoe schreeuwt ze het uit… maar in de draagzak bij papa vindt ze heerlijk!!
Mijn man doet er dan ook alles mee… gitaar spelen… boodschappen doen…. stofzuigen…. computeren… etc. Nu ze wat ouder is (6+ mnd) gaat ze er veel minder in.”Marijke Meijer op schreef:

Mooie pasvorm, onze dochter kon met een paar weken in omdat de nek goed ondersteunt wordt. Heerlijk om te dragen bij bijvoorbeeld grasmaaien! Zo blijft je kindje lekker dicht bij je. Maanden te gebruiken! Het wordt op een gegeven moment wel zwaar en dus slecht voor je rug maar dit heb je bij elke draagzak wel.Annelies Vanoppen op schreef:

“- Je kind zit VEILIG en niet half onderuit gezakt zoals je bij veel draagdoeken zit.
– Perfecte ergonomie voor moeder ”

Jammer dat er niet meer vrolijke kleuren zijn.Mayke Steeghs op schreef:

Erg handig om even snel een winkel in te duiken of op plaatsen waar het erg druk is. Je kind wordt betrokken bij wat er om hem heen gebeurt, maar kan ook slapen als je hem met het gezicht naar je toe zet. Zeker een aanrader als je veel op pad bent! Als je in je eentje bent, is het lastig om een grotere baby er veilig in te krijgen.Ingrid op schreef:

Wij hebben de opvolger van deze draagzak de miracle. En hij bevalt ontzettend goed. Is makkelijk in gebruik. Draagt fijn en is erg stevig. Het gewocht van je kindje wordt goed verdeeld door de flexibele banden op je rug. Zelf met mijn zoontje van ruim 8 kilo in de draagzak, heerlijke strandwandelingen gemaakt. In het begin moest ik erg wennen dat de banden op de rug zo makkelijk aan te passen zijn. Als je, je schouders beweegt kan je hem met kind en al naar beneden schuiven zodat hij op de goede plek zit met dragen. Maar dat went heel snel en is wel veilig.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *