VipCarrier draagdoek: de koelste draagdoek van 100% natuurlijke bamboe-tricot!

De VipCarrier draagdoek is zacht, soepel, koel & 100% natuurlijk. De bamboe-tricot is luchtig, superademend & vochtregulerend, waardoor de doek niet ‘zweterig’ is en daarom ook geschikt is voor de allerkleinsten en zelfs in de zomer nog volop gebruikt kan worden!

Veilig & geborgen?
De deels rekbare tricot omsluit en ondersteund het lichaam van het kleintje volledig, net als in de baarmoeder. Het kindje ruikt jou geur, hoort jou hart en voelt jou warmte. Dat geeft een gevoel van geborgenheid, waardoor (onrustige) kinderen het heerlijk vinden om in de doek gedragen te worden.

Optimaal draagcomfort
De VipCarrier heeft een ideale gewichtsverdeling over het bovenlichaam en de heupen. De zachte rekbare tricot voorkomt snijdende banden of pijnlijke drukplekken. De rug en het hoofdje van je kindje worden door de doek perfect ondersteund. Het knopen is niet moeilijk en heb je zo onder de knie!

De voordelen

  • Koel, ademend, niet ‘zweterig’; de ideale draagdoek voor alle weersomstandigheden en voor dragen in huis.
  • Optimaal draagcomfort, maximale geborgenheid
  • Door het koele materiaal is de draagdoek al te gebruiken vanaf de geboorte tot ten minste 12 kg
  • Positief getest en (met name vanwege de luchtigheid) aanbevolen door draagdoekconsulenten

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

3 gedachten over “VipCarrier draagdoek: de koelste draagdoek van 100% natuurlijke bamboe-tricot!


Loes op schreef:

Ik heb een dochtertje van 4 weken, met name in het begin van de avond is ze wat onrustig, dan doe ik haar in de draagdoek, dit werkt perfect. Ze ligt lekker tegen me aan en ik heb mijn handen vrij! De doek is makkelijk in gebruik, na 2 keer ‘oefenen’ knoop je hem zo om! Echt een aanrader!Margo Faken-Bos op schreef:

Het is een heerlijke doek die makkelijk te knopen is en die lekker zit. Wanneer mijn zoontje onrustig was en niet wou slapen deed ik hem in de draagdoek en sliep hij in een paar minuten. En ondertussen kan ik vanalles doen, super makkelijk!! Dus… een aanrader om aan te schaffen!Marjan op schreef:

Deze doek is lekker klein en past in elke handtas, dat vind ik echt een voordeel. De doek is niet warm en heb ik tijdens mijn vakantie in Tunesië gebruikt, mijn jongste zoontje in de draagdoek waardoor ik 2 handen vrij had voor de tassen en de andere 2 kinderen,super handig dus!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *