Veilige Chewelry mama ketting en armband met bijtkralen voor baby

Pauline Oosterbaan december 4th, 2017
- ADVERTORIAL -

Een kleurrijke en veilige collectie van trendy kettingen en armbanden voor moeder en kind en speciaal ontwikkelde bijtkralen voor baby’s! Om de risico’s van het stukgaan of het in de mond stoppen van sieraden te beperken, brengen moeders in de babytijd het dragen van hun sieraden vaak terug tot een minimum.

Baby’s zijn enorm geïnteresseerd in de bewegende sieraden van hun moeder. Door de afwezigheid van schadelijke stoffen zoals BPA, zijn deze sieraden volledig veilig voor kleine kinderen. Ze kunnen er mee spelen, in bijten en aan trekken, terwijl mama deze onbezorgd draagt als hippe accessoire.

Door de speciale veiligheidssluitingen laten de kettingen altijd los wanneer er harder aan getrokken wordt.

Mama’s trendy geheim voor babyhandjes en babytandjes

Chewelry sieraden bieden uitkomst met een collectie die gemaakt is van 100% siliconen bijtkralen in allerlei vormen en kleuren. Een sublieme afleiding voor kleintjes terwijl ze gedragen of gevoed worden. Wanneer tandjes doorkomen helpt het kauwen erop uitstekend tegen het bijbehorend ongemak. Gemakkelijk schoon te houden en vaatwasser bestendig.

Chewelry Girlzz kettingen voor meisjes

Vanaf 3 jaar is er ook een speciale Girlzz lijn met kettingen voor lieve en stoere meisjes waaronder kekke ‘glow in the dark’ kettingen. 100% Hip en veilig!

chewelry-kettingen-armband-moeder-en-kind

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *