Veilig op pad met de Besafe Pregnant iZi FIX veiligheidsgordel

Eén autogordel – twee levens. Bescherm jezelf en je ongeboren kind! Zwangere vrouwen ervaren de autogordel als lastig en oncomfortabel. De BeSafe Pregnant iZi FIX van Roscon zorgt ervoor dat tijdens de zwangerschap de heupgordel van de autogordel altijd op zijn plaats blijft. Tijdens een crash is het essentieel dat de heupgordel zich niet in de buik verplaatst, waardoor moeder en ongeboren kind ernstig letsel op zouden kunnen lopen.

Zwangere vrouwen kunnen nu veilig de auto nemen dankzij de gordelgeleider BeSafe Pregnant of BeSafe Pregnant iZi FIX. De gordelgeleider brengt de heupriem naar beneden, tot net onder de zwangere buik. Dat voelt niet alleen comfortabeler, maar is ook veel veiliger. De impact wordt dan niet opgevangen door de buik, maar door het bekken.

[wpcol_2third id="" class="" style=""] De BeSafe Pregnant iZi FIX kan zowel in de voorstoel met een riem als op de achterbank met een Isofix bevestiging geplaatst worden.

Vanaf de tweede maand van de zwangerschap is het aangeraden om de gordelgeleider te gebruiken.

Maak kans op een BeSafe Pregnant iZi FIX!
BabyStuf mag 10 gordelgeleiders weggeven! Laat hieronder een reactie achter en maak kans op één van de 10 Besafe Pregnant iZi Fix gordelgeleiders!

De winnaars zijn getrokken en hebben persoonlijk bericht gekregen.

[/wpcol_2third] [wpcol_1third_end id="" class="" style=""]Besafe pregnant izi fixBesafe pregnant izi fix[/wpcol_1third_end]

BeSafe Pregnant iZi Fix 2

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

34 gedachten over “Veilig op pad met de Besafe Pregnant iZi FIX veiligheidsgordel


Claudia op schreef:

Met een steeds dikker wordende buik kan ik dit natuurlijk heel goed gebruiken!Welmoed op schreef:

Wauw, lijkt me een stuk comfortabeler autorijden. Zou het graag proberen!mariska op schreef:

Veiligheid boven alles. Lijkt me een mooi systeem. Zou het grasg willen uitproberen!!Jessica op schreef:

Dit zou ik echt heel graag willen winnen, ik voel me (met mijn 22 weken) al niet meer zo prettig in de autogordel en dat zal alleen maar minder aangenaam worden naarmate mijn buik groeit. En inderdaad “veiligheid voor alles”!Feetje op schreef:

Ik verbaasde me er tijdens mijn eerste zwangerschap al over dat een dergelijk product niet op de markt was. Afgezien van het feit dat een gordel zeker niet comfortabel zit met een bolle buik, maakte ik me vooral zorgen ver de veiligheid van mijn ongeboren zoontje. Ik zou graag deze gordelgeleider winnen, zodat ik me daar bij mijn huidige zwangerschap geen zorgen meer over hoef te gaan maken!Anna van Kuijk op schreef:

Mijn dochter is halverwege (bijna) en moet voor haar werk veel autorijden,
ze vroeg mij of ik mee wilde doen voor haar.
Wat een geweldige uitvinding!
Ze hoopt hem te winnen, maarja wie niet?
Leuk om dit soort niewe producten op Uw site te vinden!Corretje op schreef:

Wow! Dat dit niet eerder op de markt was! Wat een uitvinding! Zou er super blij mee zijn!!!Marloes op schreef:

Ben net het derde trimester in gegaan, zoals dat zo mooi heet. Zeker nu de buik dus nog sneller groeit kan ik dit goed gebruiken.Sabine op schreef:

Als ik deze mooie gordels zou winnen dan zou ik me een stuk veiliger voelen als ik aan het autorijden ben. Ik hoop dat ik de gelukkige winnaar mag zijn.Linda op schreef:

Wat goed dat hier aandacht aan wordt besteed!
Ik had er nog niet bij stil gestaan, maar de gordel zit steeds minder prettig (ik ben nu 22 weken zwanger) en die kan inderdaad omhoog schuiven.
Goed hulpmiddel, de BeSafe Pregnant iZi FIX gordelgeleider!justine op schreef:

Wat een uitvinding. Ben nu pas 7 weken zwanger maar ik had hier ook nog niet over nagedacht. Is ie ook makkelijk te verwisselen als mn man weer achter het stuur kruipt de volgende dag?linda raaijmakers op schreef:

Ideaal aangezien ik gauw een dikkere buik zal krijgen met een tweeling 😀Thea op schreef:

Bij mijn eerste zwangerschap zat de riem inderdaad erg oncomfortabel en maakte ik me zorgen over het kindje in mijn buik. Gelukkig is alles goed gegaan en heb ik nu een gezonde dochter van 1,5 jaar. Echter nu ben ik voor de tweede keer zwanger en is dit natuurlijk een geweldige uitvinding. Ik zou graag het product winnen, zodat ik mijn ongeboren tweede kindje onbezorgd kan vervoeren in de auto. Echt superhandig dat ie zowel voor als achter te monteren is en met zo’n simpele handeling! Ik hoop dat ik een van de winnaars ben…Hermine op schreef:

Dit lijkt me nu echt superhandig en prettig! Ik zou de BeSafe Pregnant iZI FIX van Roscon graag uitproberen!!Ilse Oh ze zijn echt super! Ik hoop dat ik ze win dan kan ik als mijn kleine meid groot genoeg is koekjes bakken en stempelen. :D op schreef:

Ik ben nu 29 weken zwanger. Mijn buik begint nu steeds meer in de weg te zitten als ik in de auto zit of rij. Dit zou een uitkomst zijn. Ik zou hem heel graag willen uitproberen.Fleur Giesen op schreef:

Vandaag precies 22 weken zwanger! Weer een mijlpaal:)
Dit zou wel een heel ideaal cadeau zijn voor de komende tijd van mijn zwangerschap! Ik zou hem graag willen uitproberen, ik ben erg benieuwd.Majella van der Vijver op schreef:

Bij deze mijn poging om in het bezit te komen van één van de tien Besafe Pregnant iZi Fix gordelgeleiders. Ik ben nu 30 weken zwanger en rijd iedere dag 250 km naar en van mijn werk. Aangezien ik sinds kort zelfstandig onderneemster ben, zit een 16 weken verlof er niet in. Probeer zo lang mogelijk door te werken. Maar met zo’n dikke buik in de auto is niet supercomfortabel, dus iedere verlichting is van harte welkom!Miranda van de Veen op schreef:

Super! Hiermee mag ik vast iets langer in doorwerken van mijn man 🙂 Ik zit namelijk 32 uur per week in de auto voor mijn werk en mijn bolletje wordt steeds groter (nu week 15)…Wauwwww wat een uitvinding lijkt me dit zeg!!ik ben bijna 6 maanden zwanger en draag me gordel nu al niet graag meer, ik zou graag zelf willen ervaren of dit verlichting biedt 😀 lijkt me iig geweldigmarlies op schreef:

voor mijn schoondochter die in december haar eerste kindje verwachtMartine op schreef:

Oja dit lijkt me fijn! Dan voel ik me een stuk beter in de auto! Ik hoop echt dat ik hem mag winnen.Linda schoutsen op schreef:

Wauw klinkt goed, zelfs met mijn 13 weken nu begint het al oncomfortabel te worden!

Danielle op schreef:

Wat een super handige oplossing, onvoorstelbaar dat ze dit niet eerder hadden uitgevonden, dat had bij m’n vorige zwangerschap een hoop moeite bespaard.
Het lijkt me echt geweldig om de Besafe Pregnant IZI Fix veiligheidsgordel te mogen winnen, op dit moment ben ik alweer 20weken zwanger en heb alweer moeite om de veiligheidsgordel fatsoenlijk vast te krijgen door mijn buik.
Daarbij geeft het me soms een onveilig gevoel als die gordel zo strak langs m’n buik snijd, laat staan bij een aanrijding wat er dan gebeurt.
Ik hoop echt dat we de Besafe IZI Fix gordel mogen uitproberen, dan voel ik me vast een stuk veiliger in de auto.Thom op schreef:

Ik zou heel graag de Besafe Pregnancy iZi FIX veiligheidsgordel willen uitproberen.
Ze zijn ook de terechte winnaars van de Baby inovation award, dat ze niet eerder zo’n oplossing hebben uitgevonden.
Dit zal hopelijk wat verlichting geven in de laatste maanden van de zwangerschap tijdens het autorijden.
we gaan duimen of wij de Besafe Pregnant iZi Fix mogen uitproberen.adams katrien op schreef:

Ik voel me veel veiliger met het gebruik van de Besafe, zelfs al bij de prille zwangerschap. Ik ben de mijne kwijt geraakt door hem uit te lenen, een nieuwe voor de volgende zwangerschap is dus zeker welkom.Martine op schreef:

Dit is de eerste keer dat ik dit hulpmiddel zie. Het lijkt me echt super handig nu ik de laatste tijd die gordel steeds vervelender begin te vinden.Vinolia op schreef:

Dit zou echt perfect zijn voor mijn zusje, die in verwachting is van haar tweede kindje. Ze is altijd in de weer met de auto en dit zou autorijden zoveel makkelijker en comfortabeler maken voor haar.Thom op schreef:

Zijn er al winnaars die een Email hebben ontvangen en de BeSafe iZi Fix Veiligheidsgordel mogen uitproberen?
Ik blijf duimen maar ben bang dat we niet gewonnen hebben, helaas weinig reacties of komt er nog een lijstje met Winnaars?

Thom op schreef:

@Linda jammer we hebben geen email gekregen 🙁
Weten jukkie waar je de Besafe iZi fix kunt kopen, zowel de babydump als banypark heeft ze niet op voorraad en lange levertijd.
Omdat het bijna vakantie is zouden we de gordel graag willen hebben.
Wellicht hebben jullie tips en informatieThom op schreef:

Excuses voor de typefouten met iPhone en automatische spelling gaat het niet zo gemakkelijk.
Maar ik ben erg benieuwd naar de Winnaars en evt ervaringen van de andere moeders die wel een email hebben ontvangen.
Hoop er snel zelf een te kunnen kopen voor mijn vriendin.

Linda Vissers op schreef:

Ik moet dagelijks een uur rijden naar mijn werk en ben ook vaak met de auto op pad. Ik ben nu 22 weken zwanger en mijn buik begint nu in een rap tempo te groeien! Het winnen van de BeSafe Pregnant Izi Fix zou geweldig van pas komen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *