Vaderdagactie: win een boek speciaal vaders (to be)

Vadersboek_winactie BabyStuf Vaderdag

Tegenwoordig zijn vaders net zo belangrijk in het leven van een kindje als moeders. Daarom wordt er ook elk jaar weer Vaderdag gevierd. En wat is er leuker om de (aanstaande) vader in het zonnetje te zetten met een cadeau?

Wij mogen 3 exemplaren weggeven van ‘Maak indruk op je kinderen’ en ‘Het Vadersboek' van uitgeverij Snor.

Maak indruk op je kinderen.
Hoe maak je als vader indruk op je kinderen? Met dit handboek! In dit boek leer je vliegtuigjes vouwen, barbie-taarten bakken, goochelen en nog veel meer. Wedden dat jouw kinderen jou de coolste vader vinden na het lezen van dit boek?

Het vadersboek – eerste hulp bij vaderschap.
Vaders spelen vanaf het moment van de geboorte al een belangrijke rol in de ontwikkeling Maak indruk op je kinderen - winactie BabyStuf Vaderdagvan het kind. In het vadersboek staan veel nieuwe inzichten en laatste wetenschappelijke resultaten op het gebied van vaderschap. Achtergrondinformatie wordt afgewisseld met nuttige checklists, tips en tricks. En natuurlijk mag een workshops stoeien, kussengevechten houden en kinderen in de lucht gooien niet ontbreken.

Kans maken?
Kans maken op een van deze fantastische boeken? Laat in een reactie hieronder weten hoe jullie Vaderdag vieren en wie weet kunnen jullie de (aanstaande) vader zondag verrassen.

Donderdag 18 juni trekken wij de winnaars.

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

7 gedachten over “Vaderdagactie: win een boek speciaal vaders (to be)


Vanessa Raffaëla Sibma op schreef:

Leuk!! Wij gaan onze eerste Vaderdag vieren door met z’n drietjes naar Lepeltje Lepeltje te gaan (food festival in Groningen). Lekker eten, drinken en genieten van ons gezinnetje:)Trudy op schreef:

Zondag vieren we voor het eerst vaderdag
Een dag waarop alles mag.
We beginnen met een heerlijk ontbijtje op bed
Daarna gaan we lekker knuffelen en hebben we de grootste pret.
Met mama ga ik samen knutselen voor jou
Om te laten zien hoe veel ik van je hou.
In de middag gaan we met de hond naar het strand
Gezellig met zijn allen spelen in het zand.
We zullen papa deze dag goed verwennen
Want mijn papa is de áller beste, dat mag ik best bekennen :-).Joanne Boonstra op schreef:

Wij vieren vaderdag heerlijk thuis. Lekker lang in bed met z’n drietjes, daar ontbijten en verder de hele dag heerlijk genieten met ons gezinnetje. echt even aandacht voor elkaar!Nadine op schreef:

Wij beginnen Vaderdag met een heerlijk uitgebreid ontbijt op bed met z’n drietjes. Daarna volgen de zelfgemaakte cadeaus en gaan we lekker met vrienden en hun dochter naar het dierenpark. Helemaal zin in! Een boek winnen voor papa zou het helemaal afmaken.Emely op schreef:

Leuk voor de aanstaande papa 🙂 Wij gaan naar mijn opa en oma en daar komt dan heel de familie naartoe. Het is heel bijzonder dat de kinderen hun overgrootouders nog kunnen meemaken, dus we genieten van ieder moment en komen er zoveel mogelijk!Eva op schreef:

Papa geven tijdens het ontbijt een foto van zijn kleintje en een beker met “I Love papa”.Annet op schreef:

Voor mijn schoonzoon die in oktober voor de eerste keer papa hoopt te worden. Hij gaat minder werken omdat hij dan voor hun lieve dochtertje gaat zorgen. Daar kan hij zo’n prachtig boek natuurlijk wel bij gebruiken. Spannend: papa worden.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *