Trixie Baby- collecties zo vrolijk als je kleintje zelf!

Carola Siksma-Ruiters september 22nd, 2016
- ADVERTORIAL -

Trixiebaby

Alles wat je nodig hebt om optimaal te genieten van je kleine spruit!

Die eerste dagen met je kleine wonder in huis, die zijn onvergetelijk! Met het uitgebreide productassortiment van Trixie Baby tover je de kinderkamer om tot een prachtige plek waar je kleintje zich meteen thuis voelt. Naast alles voor de slaapkamer, kan je bij ons ook terecht voor kwalitatief bad- en verzorgingstextiel, alle must-haves voor tijdens de maaltijd en leuke accessoires voor als je op stap bent!

Brede waaier aan collecties

Het ruime productgamma wordt aangeboden in 13 verschillende collecties. Sommige collecties springen meteen in het oog door hun vrolijke print en levendige kleuren. Andere collecties worden gekenmerkt door zachte kleuren en een verfijnd ontwerp.

Producten in de kijker

Niet te missen tijdens je baby’s eerste maanden: hydrofiele doeken! Deze doeken vormen de ideale partner in de dagelijkse verzorging van je baby. Het kleine formaat (55x55 cm) leent zich perfect als slabbetje, spuug- of knuffeldoekje. Naast inbakeren, maken de grote doeken (110x110 cm) ook vele andere toepassingen mogelijk: bescherming van je kleding tijdens het voeden, bescherming tegen de zon, als handdoek, als verschoningsdoek on-the-go, ... Nieuw in het assortiment zijn de hydrofiele washandjes! Deze zachte washandjes zijn zeer geschikt voor de kwetsbare babyhuid. Het dunne materiaal maakt het mogelijk je baby overal goed te verzorgen, in het bijzonder ook tussen de huidplooien.

Meer informatie vind je op Trixie baby

Trixie Baby tip!

Gebruik je de buggy van een vriendin? Een goed tweedehands autostoeltje gevonden? Trixie Baby biedt een ruim aanbod aan hoezen voor buggy’s, wipstoeltjes, eet- en autostoelen om jouw geleende spulletjes een eigen 'touch' te geven!Trixiebaby

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *