TopMark logeerbed: klein en handig

Het logeerbed van Top Mark makkelijk op te zetten en klein en handig opvouwbaar. Ideaal voor op vakantie of bij opa en oma!

Het bed heeft een binnenmaat van 120 x 60 centimeter en de lange kanten van het logeerbed hebben gaas. Op de bodem en aan de zijkant zitten veiligheidssloten.

Het bed wordt geleverd inclusief matras en handige reistas.

Verkrijgbaar in 5 hippe kleuren!

Bekijk en bestel

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

6 gedachten over “TopMark logeerbed: klein en handig


Saskia op schreef:

Wat een onding, was niet in elkaar te zetten en we hebben ‘m heeeel snel geruild voor een ander soort bedje. Ik vond het pakket ook erg zwaar en je hebt ook nog een extra matrasje nodig.Sonja op schreef:

Slaapt comfortabel, je kunt er goed door kijken, lekker licht en erg sterk, draagtas is ook ideaal.ielze wiegel op schreef:

Makkelijk op te zetten, makkelijk te dragen door handige tas, licht in gewicht. Ik sta echt te klungelen om hem weer in elkaar te krijgen. gaat heel moeilijk.Lotte op schreef:

Lichtgewicht bedje, makkelijk mee te nemen in de draagtas. Je kunt goed door het gaas kijken, zodat je je kindje in de gaten kan houden. Makkelijk in en uit te klappen(denk eraan eerst de bodem omhoog trekken). Matrasje is niet echt ideaal, maar wij hebben er een los matrasje bijgekocht.Saskia Wekema op schreef:

Eenmaal in elkaar gezet een prima bed. Extra matras bij nodig, want het reismatrasje daar laat je je kind niet op slapen. Ik sta soms tijden te hannessen met het opzetten en inklappen omdat dat veiligheidssysteem niet werkt. Het gaas is eenvoudig te beschadigen waardoor het al snel een “open” bed wordt.KarlaDS op schreef:

Om het uit te klappen, eerst de zijden rechttrekken dan het midden.

Als je je dan nog realiseert dat er 2 (!) middelste scharnieren per zijde zijn, zal het veel makkelijker zijn om het in te klappen.

Dat maakt alles veel gemakkelijker in gebruik en staat niet in de handleiding!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *