Thule Chariot fietskar

Pauline Oosterbaan maart 14th, 2017
- ADVERTORIAL -

Thule chariot

De Thule Chariot reeks bestaat uit een complete collectie aan multisport fietskarren. Dat betekent dat de wagens achter je fiets kunnen worden bevestigd en in een handomdraai zijn om te vormen tot een wandelwagen om achter te wandelen óf te joggen. Dit is mogelijk dankzij diverse ombouwkits. De nieuwste generatie van Thule Chariot zijn Thule Chariot Sport, Thule Chariot Cross, Thule Chariot Lite en Thule Chariot Cab.

Fietskar Thule Chariot van eenvoudig sportief tot super luxe

Deze fietskar is ontworpen als topmodel van de reeks en blinkt daarom uit op alle fronten: van gebruiksgemak tot veiligheid en duurzaamheid. Thule Chariot Cross is ontworpen voor families die het hele jaar op pad gaan en op zoek zijn naar een veelzijdige, sterke en stijlvolle trailer. Het zitje van de Cross kan achterover voor een dutje onderweg. Thule Chariot

Thule Chariot Lite is de sportieve en eenvoudig te gebruiken variant van de Chariot. De Lite kan elke dag gebruikt worden als wandelwagen en fietskar en in het weekend als multisport-trailer. Met de Thule Chariot Cab ga je elke dag naar het kinderdagverblijf, het park of de speeltuin.

Kijk voor meer informatie op www.thule.com

 

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *