Testouders gezocht voor Pam de pinguïn slaaptrainer

slaaptrainer pam zazu

We zoeken ouders die Pam de pinguïn slaaptrainer van ZAZU willen testen. Kleine kindjes weten vaak niet wanneer het tijd is om uit bed te komen. Met Pam de slaaptrainer kunnen zij dit op een makkelijke en speelse manier leren. De kleur van het licht vertelt je kindje wanneer het OK is om op te staan. Pam kleurt oranje wanneer het nog een half uurtje langer duurt en groen wanneer het OK is om uit bed te komen

Nachtlampje en draadloze speaker

Pam de pinguïn is ook een nachtlampje en heeft een draadloze speaker. Zet Pam op het basisstation als je hem de hele nacht als nachtlampje wil laten branden, of geluid wil laten afspelen. Je kindje kan zelf zijn of haar favoriete kleur nachtlampje kiezen: multi-colour, roze, wit, blauw of rood. Met de bluetooth verbinding kun je vanaf je telefoon ontelbaar veel muziek en verhaaltjes afspelen. ZAZU heeft extra afspeellijsten samengesteld. Schakel de 30-minuten timer in om het nachtlampje automatisch uit te laten schakelen wanneer je kindje slaapt.

Testouder worden?

Wil jij de slaaptrainer testen en jouw bevindingen met ons delen? Mail ons dan jouw motivatie met hierin je gezinssamenstelling en de leeftijd van je kindje waarmee je gaat testen.
Uit alle inzendingen worden de testouders gekozen die Pam de pinguïn slaaptrainer van ZAZU mogen testen. De slaaptrainer mag je na de testperiode houden. Mailen kan t/m 21 mei 2017.

Vanwege de vele aanmeldingen, krijgen alleen de uitgekozen testouders persoonlijk bericht.

Bekijk al onze testen >>

test pam slaaptrainer zazu

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

4 gedachten over “Testouders gezocht voor Pam de pinguïn slaaptrainer


LLisette van Lankeren-van de Rest op schreef:

Wij (mijn man en ik) zijn een actief gezin met 2 mooie dochters. Onze oudste dochter is bijna 6 en is een uitslaper. Onze 2e dochter heeft het langer slapen dan 6 uur nog niet uitgevonden. Als ze dan wakker wordt begint ze te roepen, mama, papa en als we niet snel genoeg komen, roept te ook om opa en oma, de buren enz?. Esmée is 2 jaar en 4 maanden oud. En erg inventief en ondeugend. Vandaar dat zij in een campingbed slaapt (waar ze zelf niet uit kan), want haar wil je niet alleen door het huis hebben dwalen! Ook snachts is ze soms 3 keer wakker. Maar na zeggen dat ze moet gaan slapen, slaapt ze wel weer. Het zou fantastisch zijn als ze zou leren iets later de dag te beginnen zonder heel de straat te laten weten dat ze wakker is. Zo’n slaaptrainer zou goed van pas komen. Ook kan ze snachts dan zien dat het nog geen tijd is en dan hopelijk zonder onze inmenging weer gaan slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *