Testouders gezocht voor Nearbébé

nearbebe monitor

We zijn op zoek naar testouders die een compleet nieuw apparaatje willen uitproberen: NearBéBé.  Dit kleine apparaatje is een minimonitor die je aan de luier van je kindje dient te bevestigen, met de meetsensor op het huidje.

Geregistreerd en gecertificeerd merk

NearBébé is een merk gecreëerd door het Koreaanse bedrijf Changeui Tech, Co., Ltd., dit bedrijf maakt deel uit van een groep bedrijven die medische apparatuur ontwikkelt en nu hun stappen op de Europese markt zet. Zij willen met hun producten het leven zowel makkelijker en veiliger te maken. NearBébé is bedacht door een team technici die allemaal ook zelf ouder zijn.

Wat kan NearBébé

NearBébé ondersteunt je als ouder door bijvoorbeeld de temperatuur, de ligging en ademhaling van je kindje te meten. Dat kan handig zijn als je een kindje hebt dat een beetje extra zorg nodig heeft, of gewoon omdat jij graag wilt weten hoe het met je kindje gaat. De Koreaanse overheid vindt dit overigens zo belangrijk, dat ze van plan zijn om  NearBébé standaard aan jonge ouders cadeau te doen. Nearbébé bewaart de meetwaarden, mocht je kindje bijvoorbeeld een temperatuursverhoging hebben, dan kun je deze gegevens natuurlijk delen met de verpleegkundige of arts.
Deze minimonitor is heel klein (4,3 x 4,3 cm) voelt zacht aan en werkt via Bluetooth met een app (verkrijgbaar via Google Play en de App store). Hij is verkrijgbaar in blauw, roze en oranje.

Wil jij testouder van NearBébé worden?

De fabrikant is heel benieuwd naar de ervaringen van jonge ouders. Wil jij NearBébé uitproberen en jouw ervaringen met ons en de fabrikant delen? Mail ons dan jouw motivatie met hierin je gezinssamenstelling en de leeftijd van je kindje(s). Let op: Je moet bereid zijn om een aantal vragen uitgebreid te willen beantwoorden. Ook is het nodig dat je een paar foto's of video's met ons deelt. Het testproduct mag je daarna houden.

Mailen kan tot 7 december 2018. Vanwege de vele aanmeldingen krijgen alleen de gekozen testouders persoonlijk bericht.
nearbebenearbebe

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

2 gedachten over “Testouders gezocht voor Nearbébé


L vanDalen op schreef:

Ik zou hem wel wil,em testen. Lijkt me enorm goed voor je eigen gemoedsrust.
Mijn kleinkind slaapt veel bij mij en ze ligt dan zo rustig en stil. En denk met dit app met een geruster hart haar te laten slapen.Mieke op schreef:

Ik ziu dit wel willen testen. Vooral okk omdat mijn dochtertje een beetje aan het ‘sukkelen’ is. Zo kunnen we het in de gaten houden.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *