TAFTAN beddengoed - voor dromers en avonturiers

Pauline Oosterbaan april 19th, 2016
- ADVERTORIAL -

Taftan beddengoed

TAFTAN maakt de kinderkamer kleurrijk en eigenwijs

Er was eens een designlabel dat niet in roze of blauwe sprookjes geloofde. Kinderen willen net als volwassenen 'gewoon' comfort, gezelligheid en liefde. Daarom zijn duurzaam katoen, eigenwijze details en krachtige kleuren de basis voor iedere TAFTAN beddengoed collectie. Het Nederlandse label wil dat kinderen 's ochtends zin hebben om de wereld te gaan ontdekken en ´s avonds rustig kunnen gaan dromen. Iedere TAFTAN collectie vertelt een verhaal over natuur en avontuur en is voorzien van rijk borduurwerk en fijne details.

De nieuwe TAFTAN collectie: hertje, uil en vos

Dierenthema´s staan centraal bij deze nieuwe TAFTAN collectie waar een blauw en een roze hertje, een grijs uiltje en een oranje vos de hoofdrol spelen. Iedere lijn bevat diverse lampenkappen, een dekbed en lakentjes, een slaapzak, boxkleed, kussentje en een hoeslaken. Van de vos en het uiltje is er ook een muziekdoosje. De collectie is qua materialen Taftan lampenkap en dessin zo gemaakt dat je voor één thema kunt kiezen of juist onderling kunt combineren.

Tips van TAFTAN

Drie tips die logisch lijken maar waar in de praktijk niet altijd aan gedacht wordt:

1. Investeer liever één keer in duurzame materialen voor beddengoed die comfortabel blijven voelen.
2. Houd de basis, zoals de muren en de vloer, neutraal om rust te creëren zodat je meer vrijheid hebt in de keuze voor kleuren en thema's.
3. Durf te combineren met dessins, kleuren en stijlen, zoals bijvoorbeeld een knalgeel dekbed met retro busje en een hanglamp met grijs geborduurd uiltje.

Meer informatie over de producten van TAFTAN.

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *