Stokke Xplory

Stokke Xplory

Op zoek naar een iconische kinderwagen? De Stokke Xplory kinderwagen heeft een geweldig design maar ook een aantal heel praktische features. Zo kun je de zithoogte in hoogte aanpassen, hoger dan met andere kinderwagens mogelijk is. Deze positie biedt je niet alleen de gelegenheid om heel goed met je kindje te communiceren, maar het maakt het ook heel gemakkelijk om de kinderwagen aan een tafel te schuiven als je een café of restaurant zit. Zo ontdek je samen de wereld!

Wat biedt deze kinderwagen nog meer

Naast deze doordachte ergonomie zijn er twee rijrichtingen mogelijk: met het gezicht van je kindje naar je toe of van je af als je kindje klaar is om de wereld te ontdekken. Stokke Xplory heeft verder een vijfpunts veiligheidsgordel, een verstelbare voetensteun en duwstang. Je kunt Stokke Xplory direct vanaf de geboorte gebruiken met een ruime reiswieg. De nieuwe lichtgewicht zwenkwielen kunnen 360 graden draaien voor gemakkelijk manoeuvreren op stoepen en in winkelgebieden.

Stokke Xplory Black

Nieuw van Stokke Xplory is de Black variant met een chique, zwart frame en vier kleuren bekleding: zwart, rood, licht- en donkergrijs. De combinatie van het glanzende metaal en mat polymeer geeft de kinderwagen extra diepte en daarmee maak je zeker een statement als je over straat loopt.

Wat krijg je bij de Stokke Xplory Black?

Deze kinderwagen wordt geleverd met een wandelwagenstoeltje, boodschappentas, parasol en bekerhouder.

Meer informatie over Stokke Xplory

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *