Stokke Steps - van wipstoel naar kinderstoel

Pauline Oosterbaan februari 2nd, 2017
- ADVERTORIAL -

Stokke-Steps-wipstoel

Stokke Steps is een doordachte zitcollectie om je kind te ondersteunen bij elke stap. Het geeft kinderen de ruimte om binnen veilige grenzen actief te bewegen. Dit unieke concept is simpel in gebruik en biedt een wijde selectie aan ergonomische zitjes: van wipstoel tot een functionele kinderstoel.

Eenvoudig modulair systeem

Het eenvoudige, modulaire systeem biedt vijf verschillende ergonomische zitmogelijkheden. Het systeem begint als wipstoel voor je baby met een unieke wiegende beweging. Een stap verder en je plaatst de wipstoel op de kinderstoel. Daarna gebruik je de kinderstoel met een ergonomische Baby Set (met of zonder eetblad), en als laatste transformeert de Stokke Steps zich in een stoel die je als kind nog vele jaren kunt gebruiken. Het is de ultieme lig- en zitoplossing om je kindje comfortabel, blij én dicht bij je te hebben.

In een klik van wipstoel naar kinderstoel Stokke-Steps-kinderstoel

De wipstoel heeft een unieke wiegende beweging. Dit geeft je baby het gevoel dat het in de armen van mama ligt. De Newborn Insert geeft de juiste ergonomische steun voor een gezonde ontwikkeling van het ruggetje. Je klikt de wipstoel met één handeling eenvoudig op de stoel. De wipstoel wordt zo een zacht zitje aan de tafel voor je pasgeboren baby. Als je kindje zelfstandig kan zitten, kun je de Baby Set op de stoel monteren. Dat is vanaf ongeveer zes maanden. Met het los verkrijgbare eetblad kan je kindje zelf eten en spelen. Naarmate je kindje groter wordt, kan het zelf op de stoel klimmen. De verstelbare voetsteun geeft een goede steun voor de voetjes.

Stokke Steps in kleur

Stokke Steps komt met een serie nieuwe kleuren waarmee een persoonlijke kinderstoel kan worden samengesteld. Met de verschillende kleuren voor Stokke steps kleurenpoten, wipstoel, babyset, eetblad en kussens is het nu mogelijk om meer dan 1000 combinaties te maken. De collectie bestaat uit 6 houten gekleurde poten van massief beukenhout, 2 kleuren voor de stoel (white en black), 3 kleuren voor de babyset (white, black en pink), 2 kleuren voor het eetblad (white en black), 4 kleuren waterafstotende kussens (blue, greige, pink en grey clouds) en 2 kleuren eetbladen (white en black).

 

Meer informatie over de Stokke Steps

Stokke-Steps-van wipstoel naar kinderstoel

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *