Stokke introduceert de MyCarrier 3-in-1 draagzak

Carola Siksma-Ruiters oktober 20th, 2016
- ADVERTORIAL -

De nieuwe Stokke MyCarrier groeit met je kindje mee. Deze drager kun je lang gebruiken: vanaf de geboorte tot en met drie jaar. Dit komt door de drie posities waarin je je kindje in de Stokke MyCarrier kunt dragen: op de buik naar je toe kijkend, van je af en vanaf ongeveer 12 maanden op de rug. Over het ontwerp is goed nagedacht; door de perfecte pasvorm zit je baby in de veilige ‘happy hips position’. Dat is een brede zit waarbij het ruggetje, billen en bovenbeentjes van baby zeer goed ondersteund wordt. Stokke MyCarrier heeft als enige draagzak de juiste zitpositie voor als de baby naar de ouder toe kijkt en in een latere fase, van de ouder af kijkt.

Andere voordelen van de Stokke MyCarrier

De Stokke MyCarrier is eenvoudig verstelbaar en past iedereen. Zonder gedoe maak je de babydrager MyCarrier snel passend voor je lichaam. De banden zijn eenvoudig met één hand te verstellen en door de ‘heupsteun’ kan de carrier net als een rugzak worden gedragen. De versteviging in de achterzijde zorgt ervoor dat de drager niet op de rug hangt of zeer doet. Oudere kindjes kunnen dan ook zonder problemen in deze drager meegenomen worden. Door het ontwerp kun je je kindje zonder hulp in de rugdrager zetten en zelf om doen!

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

2 gedachten over “Stokke introduceert de MyCarrier 3-in-1 draagzak


Annemieke veenenbos op schreef:

Door het aluminium rugframe voelt het echt minder zwaar om je kindje in deze draagzak te dragen. Je moet even handig worden met de sluiting maar als je het een aantal keer gedaan hebt gaat het vrij makkelijk. De zak is makkelijk te verstellen en ook geschikt voor kleine personen. Als de baby nog met z’n gezichtje naar je toe in de draagzak zit is de hoofdondersteuning niet altijd perfect. Mijn zoontje zakte soms een beetje naar de zijkant.Toni Marchlewski op schreef:

gemakkelijk om te doen, comfortabel, draagt prettig. handig in gebruik. Helaas geen afstelbare lendensteun, zoals bij de BABYBJORN Active.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *