Stokke Bounce ’n Sleep: de ideale combi van wipstoel en bedje

Opnieuw introduceert Stokke een bijzonder concept op de markt dat een revolutie betekent voor de wijze waarop ouders interactie hebben met hun kindje. De Stokke Bounce ’n Sleep is een combinatie van wipstoel en een bedje voor overdag en neemt het dagritme van de baby als uitgangspunt. Als ouder bepaal je zelf het ritme waarop een baby slaapt of wakker is, maar een baby heeft in het begin helemaal geen ritme. Onderzoekers van Stokke zagen dat baby’s vaak in wipstoeltjes in slaap vallen en daardoor is het idee ontstaan voor een wipstoeltje waarbij je de rugleuning naar achteren kunt klappen.

Deze unieke wipstoel kan als enige in de markt helemaal horizontaal worden geklapt en biedt een ergonomische rustpositie. In de wipstoel kan de baby kletsen, lachen en spelen. Wanneer ouders iets in een andere kamer willen doen kunnen ze de wipstoel zo bij de handgrepen oppakken en meenemen. Voor een hogere, rustige slaapplek plaats je de neergeklapte wipstoel zo in het bedje.

De wipstoel is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer twaalf maanden, de zithoek meet 30° en is daarmee ideaal voor refluxbaby’s. De rustige schommelbeweging wiegt de baby in slaap. De bekleding is zacht en wasbaar. Met het bedje transformeer je de wipstoel in een multifunctioneel slaapmeubel. Deze is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer zes maanden en kan zowel met de wipstoel in actieve stand als ruststand worden gebruikt. Het elegante ontwerp staat in ieder modern huis.

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *