Skip Hop speelgoed voor urenlang speelplezier

Carola Siksma-Ruiters oktober 20th, 2016
- ADVERTORIAL -

skip hop speelgoed uil

Ken je het kleurrijke en educatieve baby speelgoed van Skip Hop al? Baby’s ontwikkelen hun motorieke vaardigheden met de owl stacker, het grappige en kleurrijke uiltje van Skip Hop. Met de musical owl phone ontdekken baby’s geluiden en melodietjes. Op de buik van de uil zitten tien knoppen met tien verschillende texturen en geluiden. De vleugeltjes van de uil gloeien ook knalrood bij het maken van geluid. Met de rolling owl push toy leert je kleutertje wandelen, terwijl je kleintje overeind blijft door het waggelende uiltje met gekleurde kraaltjes. Met de roll around rattle sleept Skip Hop in 2015 de award voor 'Best Baby and Infant Toy' in de wacht. Ze zijn dan ook sterk gericht op de algemene ontwikkeling van kids: rollen, schudden, werpen…  En niet te vergeten de bijtringen en kraaltjes voor nog meer ontdekkingsplezier!

Muziek maken met de Skip Hop musical instrument set

skip hop uil duwEen bijenrammelaar met flexibele vleugeltjes en klik-klak geluiden en een bijenshaker met beweegbare vleugeltjes en voelsprieten, maar ook ratelpareltjes en een vosjestamboerijn met muziekjes en een staart om in te bijten. Meer heeft je muzikantje niet nodig om zijn eigen band te beginnen! Dankzij vrolijke figuren, leuke kleurtjes en de handige handvaten kan er volop gecomponeerd worden!

Op ontdekking met de schattige Skip Hop egeltjes

De click clack hedgehog heeft een verborgen spiegeltje, maakt klik-klakgeluiden terwijl de bolletjes in de buik van de egel lekker rammelen. Met de hedgehog accordeon worden muzikale tonen ontdekt. Het mix and match book laat je baby de diertjes eindeloos combineren en is tevens een rammelaar.

Meer informatie over Skip Hop speelgoed

skip hop baby speelgoed uil

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *