Online geboortekaartjes bestellen

Pauline Oosterbaan februari 16th, 2017

Bijna alle geboortes in Nederland worden aangekondigd met een geboortekaartje; een bijzondere aankondiging en een tastbare herinnering voor later! Er zijn veel online aanbieders van geboortekaartjes, maar hoe vind je nu iets wat bij je past? Op deze pagina hebben wij voor jou een handig overzicht gemaakt van de online aanbieders met ieder hun hun eigen stijl. Originele geboortekaartjes, geboortekaartjes met populaire figuurtjes, hippe geboortekaartjes, klassieke of helemaal zelf ontworpen geboortekaartjes. Dus als je op zoek bent naar dat originele kaartje vind je hier vast wat je zoekt!

 

Hippe Geboortekaartjes - hip, klant = koning, mooi  Geboortekaartjes

Op hippe-geboortekaartjes.nl zijn duizenden ontwerpen van geboortekaartjes in allerlei stijlen te vinden. De nieuwste trends als watercolour en pasteltinten wisselen de tijdloze, klassieke kaartjes af. Lief, vintage, stoer of geboortekaartjes met een foto: alles is mogelijk. Alle kaartjes kunnen geheel naar eigen smaak aangepast worden. Maar je kunt ook je geboortekaartje helemaal zelf ontwerpen. Je eerste proefdruk bestel je voor maar €1-. Je ontvangt het in een te gekke proefdoos, waar je onder andere voorbeelden van de 17 envelopkleuren en 5 papiersoorten vindt, maar ook nog een paar leuke verrassingen. Als je voor 18.00 uur je kaartjes bestelt, heb je ze de volgende dag al in huis.

Hierbenik - goedkope geboortekaartjes 

Leuke en betaalbare geboortekaartjes: die vind je op Hierbenik. Kies je favoriete kaartje uit en pas het geheel naar jouw smaak aan. Verander het lettertype, Geboortekaartjespas de kleuren aan en voeg eventueel een foto van je kindje toe. Wil jij je kaartje helemaal zelf ontwerpen? Ook dat kan in de handige editor, waar jij je geboortekaartje kunt creëren met leuke clipart. Bestel je je geboortekaartje voor 18.00 uur, dan heb je ze de volgende dag al in huis!

hipDesign - creatief en hip

HipDesign.nl is de hipste online winkel met een ruim assortiment kaartjes: zowel geboortekaartjes als trouwkaarten en uitnodigingen. Kies een kaartje in jouw favoriete stijl en pas het aan naar je smaak. De enthousiaste vormgevers staan voor je klaar om te helpen en te adviseren, als dit nodig mocht zijn. Een geboortekaartje maken is bijzonder en vaak wil je een bepaalde stijl laten zien: van stoer tot romantisch en van strak tot retro. Wil je een geheel uniek kaartje? Dan kun je samen met de vormgevers aan de slag: geen formaat of uitdaging is hen te veel.Lovz online geboortekaartjes

LOVZ - vrolijk en eigentijds

LOVZ.nl: daar moet je zeker even gekeken hebben als je op zoek bent naar een hip geboortekaartje voor je kindje. Op deze mooie site vind je vrolijke en leuke eigentijdse kaartjes in allerlei stijlen en in allerlei categorieën - van hip & vrolijk tot sterren & stempels en van illustraties & dieren tot mooie kaartjes met een eigen foto. En iedere maand wordt de website van LOVZ geüpdatet met nieuwe ontwerpen. Als je je favoriete kaartje hebt gevonden kun je die helemaal bewerken, zodat je kaartje precies wordt zoals je wil.

Lillybird  - vrolijk en lief

 Skip-en-Coco online geboortekaartjes

Op Lillybird.nl vind je de mooiste geboortekaartjes, in allerlei stijlen en in allerlei varianten: van vierkante dubbele kaarten tot hippe enkele kaartjes of staande kaarten. Er is enorm veel keuze: ga je voor een stoer kaartje met sloophout, wil je een romantisch kaartje met bloemen of liever een vrolijk geïllustreerd kaartje met een eigen foto? De kaartjes zijn helemaal aan te passen naar jouw smaak. Ook vind je op Lillybird een grote verzameling toffe sluitzegels en adresstickers. Dat maakt je geboortekaartje helemaal af.

Skip  - vintage en retro

Skip & Coco is de vrolijke geboortekaartjesshop van Daphne de Koning. Tijdens haar eerste zwangerschap kwam ze erachter dat ze het erg leuk vond om geboortekaartjes te ontwerpen. Zo is Skip & Coco ontstaan, een site vol met leuke geboortekaartjes in verschillende stijlen. Op skipencoco.nl vind je veel hippe geboortekaartjes in allerlei kleuren. Haar specialiteit is vintage en retro-kaartjes, die zijn echt prachtig! Verder vind je hier ook veel leuke fotokaartjes en kaartjes vol illustraties, bijvoorbeeld van lieve hertjes, vogeltjes of bloemen en bomen, tegen een vrolijke achtergrond.

Pinco - romantisch en sprookjesachtigLillybird online geboortekaartjes

Pinco Pallino biedt ook aan om jouw newborn op de foto te zetten, zodat je een professionele babyfoto op je geboortekaartje kunt zetten. De geboortekaartjesontwerpen van Pinco Pallino hebben een lief karakter en een eigen verhaal.

Wil je meer weten over de geschiedenis en achtergrond van geboortekaartjes

Meer informatie over Hippe Geboortekaartjes