Shnuggle trendy mozes wiegje en Shnuggle baby bad

Pauline Oosterbaan juni 18th, 2018
- ADVERTORIAL -

pretura wieg

Misschien is deze nieuwe trend iets voor jou, de praktische en hygiënische Shnuggle mozes wieg! Door het extreem lichte gewicht en zijn stevigheid kun je deze wieg overal mee naar toe nemen en je kindje dicht bij je houden.

De nieuwe richtlijn voor veilig slapen is om je baby de eerste 4 tot 6 maanden dicht bij je op de slaapkamer te laten slapen. Je baby voelt zich geborgen en veilig door de compacte vorm van de wieg en de aanwezigheid van jou als ouder. Ook is er een beter toezicht en dus meer veiligheid voor je kindje. Nachtvoedingen worden ook eenvoudiger.

Retro updated wiegje

De Shnuggle mozes wieg is 10% groter dan de standaard mozes wiegen, hij is hypoallergeen en gemaakt van stevig maar toch licht materiaal, eenvoudig te reinigen en heeft extra ventilatiegaten. Er is geen kans op schimmelvorming zoals bij rieten mozeswiegjes vaak wel het geval is. [ezcol_2third] De Shnuggle mozes wieg is leverbaar in verschillende vintage kleuren en wordt compleet met matras en dekentje geleverd. Je kunt kiezen uit een vouw- of schommelstandaard.

Pretura Shnuggle baby bad

Lekker lang samen genieten van het badderen met het veilige Shnuggle baby bad. Het water in dit badje blijft lang warm en de wanden zijn zacht voor het babyhuidje. Slim design met ergonomische zit en handgrepen en handige schenktuit. Winnaar van de BabyStuf Baby Innovation Award 2014 in de categorie Care!

 

 

[/ezcol_2third] [ezcol_1third_end] pretura-Shnuggle-mozes-wieg-2  [/ezcol_1third_end]

pretura-shnugglebath

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Een gedachte over “Shnuggle trendy mozes wiegje en Shnuggle baby bad
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *