NUK flessen en spenen, medisch bewezen de beste

Carola Siksma-Ruiters juni 28th, 2016
- ADVERTORIAL -

De meeste in Nederland verkrijgbare spenen zijn recht en hebben een gaatje aan de voorzijde. Hierdoor drinken baby's de babyvoeding te snel met alle problemen van dien. De Nuk speen is zo uniek omdat hij het mogelijk maakt borstvoeding en flesvoeding te combineren. Het drinkgaatje zit niet op de top van de speen maar bovenop het speengedeelte. Daardoor gaat het drinken van de voeding voor de baby niet te snel en kan de melk zich beter mengen met het speeksel wat de spijsvertering bevordert.

NUK speen voor de combinatie van borstvoeding en flesvoeding

De speen heeft verder een breed mondvlak dat ervoor zorgt dat de mond van de baby goed aansluit en inslikken van lucht wordt voorkomen. Het anti-koliek Air System ontlucht de fles vanuit de speen zodat moeilijke constructies in de fles zelf niet meer nodig zijn.

[ezcol_2third]Net als de tepel van de moeder tijdens het geven van borstvoeding is de NUK speen voor flessen niet rond maar asymmetrisch. Studies hebben aangetoond dat vanwege deze bijzondere natuurlijke vorm die lijkt op de tepel van de moeder, de NUK speen voor flessen zeer goed door baby’s wordt geaccepteerd. Dit biedt de mogelijkheid langer door te gaan met borstvoeding geven, wat gunstig is voor de ontwikkeling van je kindje en je eigen herstel.

NUK wereldwijd bekend en geprezen baby merk

NUK is wereldwijd een bekend en geprezen  baby merk voor spenen en flessen en nu ook in Nederland verkrijgbaar. Alle NUK producten worden al sinds 1956 in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd en zijn praktisch en medisch getest tot in alle details. Naast een neutrale flessenlijn beschikt NUK ook over leuke dessins met bekende characters zoals Hello Kitty, Mickey Mouse en Winnie de Poeh.

Meer weten? Ga naar www.nuk-baby.nl >> [/ezcol_2third] [ezcol_1third_end] nuk-flessenspeen nuk-baby-drinkfless-hello-kitty[/ezcol_1third_end]

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *