Qute babyproducten - handig voor thuis en onderweg!

Pauline Oosterbaan mei 21st, 2015
- ADVERTORIAL -

Qute wipstoel

Qute denkt graag met ouders mee. Zo zijn alle Qute producten vriendelijk geprijsd en bieden ze net iets extra’s.

Q-sofa wipstoel

Pasgeborenen kunnen nog niet echt kleuren onderscheiden. Ze zien wel verschil tussen donkere en lichte kleuren en vinden contrastkleuren zoals zwart, wit en grijs heel interessant. Daarom heeft Qute gekozen om de beertjes van de Q-sofa in deze 3 kleuren te maken. Zo kan je kindje heerlijk wegdromen, slapen, luieren en spelen in zijn eigen Q-sofa! De Q-sofa wipstoel is bekleed met heerlijk zachte, afneembare en wasbare stof.

Q-sleep reisbedje

Wil je lekker op vakantie met je kindje of gaat je kindje een nachtje ergens logeren, dan Qute-Sleep-zilver-zwart-reisbedneem je natuurlijk de als Beste Koop geteste Q-sleep mee!
Dit reisbedje is gemakkelijk op te zetten en in te klappen. Laat je kindje in de Q-sleep dromen van al zijn 'qute' avonturen.

Q-shopper buggy

Niet zomaar een buggy maar eentje met extra's! Zoals de mogelijkheid om de rugleuning met één hand te verstellen in 5 verschillende standen. Handig, want met kinderen kom je soms handen tekort! Zo heb je altijd een hand vrij. De Q-shopper heeft ook een goede vering, een verlengde kap tegen de zon of regen, boodschappenmand en dubbele zwenkwielen.

Alle Qute producten kun je voelen en van alle kanten bekijken in de vele winkels van Baby-Dump.

Meer informatie over Qute

Q-Shopper-Buggy-Qute

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *