Proud MaMa: zwangerschapsketting en armbandjes

Pauline Oosterbaan mei 23rd, 2016
- ADVERTORIAL -

Met een Proud MaMa ketting maak je van iedere outfit iets bijzonders en voelt iedere aanstaande moeder zich op en top mama!

Zwangerschapsketting

Niet zilver maar goud is de meest trendy kleur voor edelmetaal die je nu volop in het modebeeld terugziet. Daarom brengt Proud MaMa een mooie aanvulling op de gouden variant van het muziekbelletje met de kleur pink gold. Kies je liever voor zilver? Ook nieuw is de zilveren bel aan een grijs koord, eveneens met prachtige glaskraal en bedeltje.

Of kies voor een ketting gemaakt van agaat, een steen die zorgt voor innerlijke rust en een kalme, nuchtere houding, ideaal tijdens de zwangerschap. Verkrijgbaar in de kleuren gemêleerd zwart, gemêleerd groen en crème/wit gecombineerd met kristallen kralen en grijs koord. Bijzonder is ook de Mother of pearl met een munt van schelpen boven het babybelletje in verschillende kleuren. Of ga op chique met de Jasseron ketting met print van babyvoetjes, sterretjes en hartjes allemaal ingelegd met Kristal Rhinestones! Alle kettingen zijn mooi voor tijdens de zwangerschap en natuurlijk voor de jaren daarna.

Verder zijn er mooie armbandjes met grijs geregen koord en verzilverd label met letter naar keuze. Met het schuifkoordmechanisme past deze armband om iedere pols.

www.proudmama.nl

Proud Mama

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *