Phil and Teds Kids & Travel: handige babyproducten voor onderweg

Linda mei 3rd, 2016
- ADVERTORIAL -

babyproducten onderweg

In een land wat we kennen van Lord of the Rings, een land aan de andere kant van de wereld, ligt de bakermat van twee leuke merken. Het Nieuw Zeelandse natuurschoon en het buitenleven ligt aan de basis van veel producten die Phil and Teds en Mountainbuggy ontwikkelen. Als je producten voor zowel binnen en buiten maakt, dan staat kwaliteit vanzelfsprekend op nummer 1.

De vraag die het ontwerpteam elke keer stelt: hoe kunnen we het voor jonge ouders makkelijker maken en hoe laten we onze producten er tegelijkertijd enorm cool uitzien.
Dit resulteerde afgelopen jaren in de lancering van een aantal enorm handige producten die het leven met een kleine een stuk leuker maakt.


Tafelstoeltjes Lobster en Pod

[wpcol_2third id="" class="" style=""]De Lobster van Phil&teds en de Pod van Mountainbuggy zijn tafelstoeltjes die je makkelijk met twee grepen aan een tafel vastklemt. Normaal zijn zulke tafelstoeltjes enorm groot en onhandig. Deze stoeltjes zijn superlicht (1.8 kg) en hebben een maximale belasting van 17 kg. En nu komt het: je kunt ze enorm compact opklappen waardoor deze in je tas of kinderwagen past en je ze overal mee naartoe kan nemen: naar opa en oma, naar je favoriete lunchroom, naar vrienden.  Ze passen aan de meeste tafels dus ook aan de picknicktafel op vakantie.

Lees de reviews van het BabyStuf Testteam van de Lobster en de Pod


Superlichte campingbedjes

Als je vaak buiten bent of simpelweg niet houdt van logge reisbedjes, dan is er de Traveller. Een superlicht reisbedje die je makkelijk overal kunt neerzetten. Een iets kleinere variant waar je ook een heleboel spulletjes in de bodem kunt opbergen is de Nest. Als je een dagje weggaat, naar het strand of de natuur in, dan heb je alles bij de hand. Waren we vergeten om te vertellen dat je babietje er ook in kan slapen.

Lees de reviews van het BabyStuf Testteam van de Traveller van phil&teds


Rugdragers van Phil&teds

Voor de echte actieveling zijn er ook nog hippe rugdragers die er voor de verandering eens niet uitzien als een geitewollesokken rugdrager.

[/wpcol_2third][wpcol_1third_end id="" class="" style=""]hangstoeltjecampingbedjecampingbedjerugdrager[/wpcol_1third_end]

Phil&teds lobster

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Een gedachte over “Phil and Teds Kids & Travel: handige babyproducten voor onderweg
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *