Papa

Pauline Oosterbaan november 2nd, 2017

jonge vaderEn dan ben je ineens een papa… Negen maanden samen zwanger, bij de bevalling vooral toeschouwer maar nu gaat het beginnen, het vaderschap. Jouw rol als papa is net zo belangrijk als die van je partner. Het kindje heeft jouw zorg en aandacht hard nodig. Alleen hoe doe je dat? Wat wordt er van je verwacht? Doe je het wel goed of kun je het beter anders doen?

Vaderschap volgens BabyStuf

Alles over vaderschap op de BabyStuf pagina’s speciaal voor jonge papa's. Vol met verrassende feiten en de meest spraakmakende onderzoeken. Inclusief tips, gastblogs en interessante boeken speciaal voor papa's. De verschillen tussen vader en moeder komen ruimschoots aan bod. De ene keer serieus, de andere keer met een knipoog. BabyStuf weet wat vaders bezig houdt.

Hoe ervaren andere vaders het vaderschap?

Soms is het best fijn om te weten hoe andere vaders dat doen. De combinatie baan en vaderschap bijvoorbeeld. Slapeloze nachten en toch gewoon presteren op het werk. De verdeling van de zorgtaken. De financiële consequenties. Maar ook de omgang met de baby. Niet voor iedere man even vanzelfsprekend.

 

Opzoek naar een leuk cadeau voor moeder en kind?

Jonge moeders kunnen hier kijken