Pacific Babybottle: thermosfles voor baby en kind

Deze thermische fles van PacificBaby kan dranken tot maar liefst 10 uur warm of koud houden. Ideaal dus voor onderweg, naar de opvang of school, tijdens het winkelen en in de auto. Met de zomer op komst is de fles met koud drinken zeer praktisch op warme dagen, aan het strand, het zwembad of onderweg in de bloedhete auto.

Duurzaam, innovatief en praktisch
Een duurzame thermosfles, die jaren meegaat. Voor baby’s kan de fles zowel kunstvoeding als moedermelk ook warmhouden; er zit standaard een soepele siliconen speen op. De fles is zelfs geschikt voor het afkolven en bewaren van moedermelk. Naarmate het kindje groeit kunnen er een drinktuit en handvaten op de fles zodat dreumesen hem zelf vast kunnen houden. En ook grotere kinderen hebben nog plezier van de PacificBaby Bottle dankzij de knalgele sportdop met opklapbare drinktuit. De fles groeit dus echt met het kind mee. Handig: er staat een maatverdeling aan de binnenkant van de fles.

[wpcol_2third id="" class="" style=""]Onderscheidend
De roestvrijstalen fles van PacificBaby heeft talloze voordelen ten opzichte van plastic flessen. In de eerste plaats uiteraard de thermische functie. Daarnaast de meegroeifunctie en duurzaamheid. Bovendien is roestvrijstaal vrij van giftige stoffen zoals BPA, meer bacterie-resistent dan plastic en smaak- en geurvrij. De fles onderscheidt zich van andere thermosflessen door de veelzijdige toepassingsmogelijkheden (speen, tuit en drinkdop) én vanwege zijn innovatieve ontwerp: de fles heeft een wijde hals met een vaste plastic ring zodat er nooit rvs-deeltjes in de vloeistof terechtkomen. De PacificBaby Bottle is op en top veilig, sterk en licht.

De thermosfles wordt standaard geleverd met een speen en is verkrijgbaar in 120 ml en 200 ml, drinktuit met handset, drinkdop en extra spenen apart verkrijgbaar.

Kijk voor meer informatie op www.happykiddy.nl.
[/wpcol_2third] [wpcol_1third_end id="" class="" style=""]Pacific-BabybottleThermosfles voor de baby Pacific Babybottle[/wpcol_1third_end] 

BabyStuf PacificBaby Bottle

BabyStuf Pacific Babybottle UK

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

3 gedachten over “Pacific Babybottle: thermosfles voor baby en kind
Erg fijne fles voor in de zomer en / of winter. De fruitsappen blijven in de zomer goed koel. In de winter (of regulier gebruik voor de gewone flesvoeding) is de thee goed warm te houden.
De fles is niet breed, zodat hij makkelijk in je flessenwarmer van je luiertas past.
Wat ook erg fijn is, dat er verschillende spenen te verkrijgen zijn. Ook voor de dreumes die al een flink stel scherpere tandjes heeft.
Laat zich in de vaatwasser goed schoonmaken, spenen in de magnetron.
Er zijn verschillende dessins verkrijgbaar en in twee hoeveelheden.Esther de Bruijn op schreef:

Dit is nou echt een handige uitvinding! Geen gedoe meer met melkpoeder, thermos en fles onderweg. Een fles goed warme melk thuis is met 3-4 uur op goede drinktemperatuur, koelt dus wel iets af, maar dat maakt het juist wel handig.
Verder blijken de gewone avent-spenen ook op de ring te kunnen, wat het voor je kindje ook makkelijk maakt uit deze fles te drinken en je niet 2 sets spenen naast elkaar hoeft te hebben. Of te wel: superhandig ding!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *