Pabobo nachtlampje

Carine de Bruijn juni 27th, 2017
- ADVERTORIAL -

pabobo

Ken je de nachtlampjes van Pabobo al? Deze lieve lampjes zijn bijzonder, innovatief, gemakkelijk in het gebruik, veilig en geven een mooi, zacht licht af om je kindje te helpen inslapen. Pabobo lampjes zijn energiezuiging door hun led verlichting, daardoor hoeven deze lampjes maar kort te worden opgeladen om daarna nog urenlang te kunnen stralen.

De collectie van Pabobo bestaat uit veel verschillende vormen en dessins, variërend van kleine lampjes voor in het stopcontact tot bijzondere lampen met liedjes, geluiden en mooie projecties op de wanden of plafond van de baby- en kinderkamer. Maak kennis met de vier nieuwste Pabobo lampjes:

Dynamic Aqua Projector

Duik in de rustgevende wereld onderwater! De deinende golven en zwemmende visjes trekkenpobobo aqua de aandacht van je kindje zodat deze snel in slaap zal vallen. Je kunt kiezen uit lieve slaapliedjes of onderwater geluiden. Deze slimme projector heeft ook een huilsensor; hij slaat aan als je kindje begint met huilen. Er zitten drie verschillende slaapprogramma's op; om een kindje te helpen in slaap te vallen; voor rustige en onrustige slapertjes en voor kindjes die wakker worden.

Dynamic Stars Projector

Wieg je kindje onder de bewegende sterren van de Melkweg! Deze lamp en projector tovert een magische sterrenhemel op het plafond die de aandacht zal trekken van elke baby of peuter. Er kan gekozen worden uit slaapliedjes of natuurgeluiden. Ook deze projector heeft nog meer technische snufjes in huis zoals een huilsensor, koude Led lampjes en drie verschillende slaapprogramma's, omdat niet alle kindjes hetzelfde zijn.pobobo

Plush Stars Projector

Deze projector is ook een knuffel! Uit het buikje van dit lieve konijn schijnt een bijzondere sterrenhemel op het plafond. Een lief slaapliedje helpt je kindje in slaap te vallen. De knuffel gaat vast overal mee naar toe, is de hoes vies geworden dan kan deze gewoon in de wasmachine.

LumiBlo Lantaarn

LimiBlo is een lantaarn die je aan het bedje kunt vastmaken met een handige clip. Dit nachtlampje kun je overal mee naar toe nemen. Na het opladen kan deze lantaarn wel drie weken één uur per dag worden gebruikt. Moet het lichtje worden gedoofd? In één adem blaas je deze lantaarn gewoon uit!

www.pabobo.com

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *