Ouders Natuurlijk beurs voor natuurlijk ouderschap

Ouders Natuurlijk Beurs

De Ouders Natuurlijk beurs is 'the place to be' voor ouders die interesse hebben in bewust en natuurlijk ouderschap.

Vele stands
Er zijn vele duurzame producten te vinden op deze beurs. Zoals boeken, speelgoed gemaakt van bamboe, natuurlijke verzorgingsproducten, draagdoeken en meer. Uiteraard allemaal producten die naadloos aansluiten op ouders die het natuurlijk ouderschap omarmen. Naast deze producten zijn er ook informatieve stands waar deskundigen advies en tips geven over bijvoorbeeld kamperen met kinderen, borstvoeding en eigen groenten kweken.

Workshops
Naast het bezoeken van al deze stands kunnen ouders ook workshops en lezingen volgen. Bijvoorbeeld over gebarentaal, gezonde voeding en omgaan met een intuïtief kind.

Ook voor kinderen
Een oppas hoef je niet te regelen want voor kinderen is er ook genoeg te beleven. Ze kunnen cakejes versieren, knutselen of spelen in de tuin. Daarnaast zijn er leuke voorstellingen voor kinderen.

De Ouders Natuurlijk beurs wordt gehouden op zaterdag 6 juni 2015 van 10.00 tot 19.00 uur in het Golden Tulip hotel Arnhem-Doorwerth.

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Een gedachte over “Ouders Natuurlijk beurs voor natuurlijk ouderschap


Annemiek van der Steen op schreef:

Ik heb samen met Holanda van Dam een boek gemaakt voor moeders die zwanger zijn van hun volgende baby en hun jonge peuter willen voorbereiden op het nieuwe zusje of broertje. Het is een kleurig prentenboek met situaties zoals je die tegen gaat komen en waar je je peuter over kan vertellen. Het boekbinderslijm mooi uitgegeven en we willen het graag promoten. Is er nog plek op de beurs? Zo ja, kun je mij gegevens en info sturen?
Hartelijke groeten Annemiek van der SteenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *