Gezocht: ouders voor Ouders van Nu Jurydag

Ouder van nu award

Ouders van Nu organiseert een Ouders van Nu jurydag. Tijdens deze dag (met moeders van kinderen van 0-4 jaar) worden genomineerde producten voor de Baby Innovation Awards getest, dé awards voor de beste innovaties in de babywereld. Het product dat door de moeders als beste wordt getest ontvangt de Ouders van Nu Consumer Award.

Voor deze dag zijn we op zoek naar 20 enthousiaste moeders, met kinderen van 0-4 jaar (deze dag zal zonder de kinderen zijn), die op donderdag 16 januari de genomineerde producten willen komen testen. We zullen de dag starten om 10.00 uur en afsluiten met een lunch tot ongeveer 13.00 uur. Aan het einde van de dag krijgen alle moeders een goed gevulde goodybag mee naar huis.

De locatie waar deze dag gehouden wordt is:
Sanoma
Capellalaan 65
2132 JL  Hoofddorp
We kunnen geen onkostenvergoeding bieden.

Heb je interesse om te komen jureren? Of wil je meer weten over deze dag? Dan kun je contact opnemen met [email protected]. We zouden het leuk vinden als je erbij bent! Maandag 6 januari krijgen de uitgekozen juryleden bericht!

Wil je vanuit huis laten weten welk product de Baby Innovation Award 2014 verdient? Dan kun je hier stemmen op het product waarvan jij vindt dat dit het meest innovatieve product is in zijn categorie.

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

2 gedachten over “Gezocht: ouders voor Ouders van Nu Jurydag
Thom op schreef:

Jammer dat er geen kinderen aanwezig mogen zijn tijdens de testdag op donderdag 16januari.
Deze stoere papa was graag langsgekomen, tijdens mijn papadag.
Alhoewel het voor mij wel bijna 2uur rijden is naar Hoofddorp.
Wie weet in de toekomst een centrale plek in NL uitkiezen voor zulke bijeenkomsten.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *