Originele badspeeltjes van BOON

Pauline Oosterbaan september 22nd, 2016
- ADVERTORIAL -

Boon waterpijpjes Pipes

Elk jaar verrast het kleurrijke kidsmerk Boon ons met een reeks nieuwe hippe spulletjes. En die vinden we dit jaar in de badkamer. Deze nieuwe, originele en functionele badspeeltjes hebben een hoge funfactor en zorgen voor uren waterpret!

Deze kleurrijke waterpijpjes in verschillende vormen - met en zonder watermolentje - kunnen individueel of in serie gebruikt worden om water door te laten lopen. Door de zuignapjes kleven ze makkelijk aan de muur of badwand en kan je kleintje zijn eigen waterleiding bouwen in bad. Waterpret gegarandeerd! Wordt geleverd in een set van 5, aanbevolen vanaf 12 maanden.

Lichtgevende duiker Marco

Duik veilig het water in met badspeeltje Marco! Deze kleine duiker blijft met z’n hoofd boven water drijven en piept vanachter zijn helm over de waterrand. Wanneer zijn voeten in contact komen met water, gaat het lichtje in zijn helm branden en verandert deze van kleur. Origineel, vernieuwend en helemaal veilig. Aanbevolen leeftijd: vanaf 6 maanden.

BOON badspeeltje Cast vishengelVishengel Cast

Met het badspeeltje Cast van BOON slaat je kleintje als een echte zeebonk de ene na de andere vis aan de haak. Door de draaispoel van het badspeeltje kan de hengel echt op- en afgerold worden en kunnen de drie drijvende zeediertjes uit het water worden gevist. Aanbevolen leeftijd: vanaf 18 maanden.

Kijk voor meer informatie op de website van Boon >>

 

Boon badspeeltje Marco

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *