Op vakantie

Heerlijk op vakantie! En dat hoeft helemaal geen gedoe te zijn met al die babyspullen. Een goede voorbereiding is het halve werk. BabyStuf moeders zweren bij een goede afvinklijst. Print 'm snel uit, do de check en ga onbezorgd op reis.

Laat hier onder je gegevens achter en je kunt hem direct downloaden als PDF. We hebben de PDF beveiligd met een wachtwoord. Het wachtwoord wordt verzonden naar het e-mailadres, vul deze dus goed in!

Door je gegevens achter te laten, ontvang je ook de Babystuf nieuwsbrief. Waar je je natuurlijk van kunt uitschrijven, als je deze niet meer wilt ontvangen.

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

2 gedachten over “Op vakantie


Familie Wibbelink op schreef:

Handige lijst.
Een vraagje. er staat op dat je je baby moet laten bijschrijven op het paspoort van de ouder(s). Maar dat mag sinds vorig jaar toch niet meer?Carola op schreef:

Redactie BabyStuf: sinds 26 juni 2012 hebben kinderen van alle leeftijden een eigen reisdocument nodig indien ze naar het buitenland reizen. Bijschrijven van het kind in het paspoort van de ouders is niet meer mogelijk. We gaan deze lijst dan ook aanpassen en hartelijk dank voor je reactie!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *