Op stap met je baby? Neem Minimonkey mee!

Pauline Oosterbaan mei 3rd, 2016
- ADVERTORIAL -

Minimonkey-Minichair

Minimonkey heeft allerlei handige producten die het ‘erop uitgaan’ een stuk makkelijker, leuker en fijner maken.

Altijd een babyzitje bij je

Zo kan je met de Minichair van iedere stoel, dus ook een kinderstoel, in een handomdraai een stabiel babyzitje maken. Je baby zit stevig en zakt niet onderuit. En wat is nou mooier dan net als papa en mama op een echte ‘grote-mensen-stoel’ te zitten? De Minichair is zo klein en compact dat je hem zo in je luiertas meeneemt.

Verschillende draagsystemen

Daarnaast heeft Minimonkey ook nog verschillende draagsystemen. Voor elk wat wils. Ben je op zoek naar een simpele drager die makkelijk in gebruik is en die je vooral voor korte wandelingen of binnenshuis wilt gebruiken? minimonkey-Baby_Sling_KangarooDan is de 4-in-1 Babysling echt wat voor  jou. Dit is een draagdoek, heupdrager en boxhangmat ineen. Je kunt deze zachte katoenen draagdoek meteen vanaf de geboorte gebruiken tot ongeveer 2 jaar.

Ben je van plan om je baby veel te dragen en wil je graag een ergonomische drager? Dan past de babydrager Dynamic beter bij je. Deze drager draagt extreem licht en comfortabel doordat je het gewicht niet op je schouders rust, maar precies op het punt waar je het sterkst bent: op je buik en heupen, net als tijdens je zwangerschap. De Minimonkey babydrager is vanaf de geboorte (zonder insert) tot maximaal 18kg te gebruiken.

Meer informatie over de producten van Minimonkey.

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *